Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Subaru Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Talen Energy Stadium, voordat het bekend stond als PPL Park, werd gebouwd als een voetbalspecifiek stadion voor de Philadelphia Union.

Pplpark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Subaru Park, dat voorheen bekend stond als PPL Park en Talen Energy Stadium, werd gebouwd als een voetbalspecifiek stadion voor het Major League Soccer-uitbreidingsteam Philadelphia Union. De bouw van het stadion begon eind 2008 en werd voltooid in 2010. De eerste wedstrijd in het stadion werd gespeeld op 27 juni 2010 tussen Philadelphia Union en Seattle Sounders (3-1). Hoewel het bedoeld was om het watergebied van Chester nieuw leven in te blazen, kwam hier in de daaropvolgende jaren weinig van terecht. Er zijn geen plannen om het stadion uit te breiden naar een capaciteit van 20.000 zitplaatsen, 27.000 zitplaatsen of 30.000 zitplaatsen. De club overweegt een nieuw stadion te bouwen in het centrum van Philadelphia na de golf van nieuwe MLS-stadions in het centrum, maar er is nog niets besloten. Het stadion is twee keer omgedoopt, eerst naar PPL Park in 2015 en vervolgens naar Talen Energy Stadium in 2020. De naamgevingsrechten van het stadion werden in beide gevallen overgenomen door Subaru.

Manieren om naar Subaru Park te reizen

Het Subaru Park ligt in Chester, ongeveer 15 mijl ten zuiden van het centrum van Philadelphia en 2 mijl ten oosten van het centrum van Chester. Het is een gezinsvriendelijk pretpark met attracties, een picknickplaats en een speeltuin voor kinderen. Het stadion ligt aan de linkerkant. Het stadion ligt aan de waterkant van de Delaware River, naast de Commodore Barry Bridge. Het is gemakkelijk te bereiken vanaf de I-95 (die Philadelphia met Baltimore verbindt). Neem afslag 4 richting de 322 East/Commodore Bay Bridge en vervolgens de afslag naar Chester Waterfront. Het stadion ligt aan de linkerkant. De club exploiteert een pendeldienst die rijdt tussen septa's Chester T.C. station en het stadion. Je kunt een trein nemen van 30th Street Station in het centrum van Philadelphia naar Wilmington of Newark. Shuttles rijden vanaf 4 uur voor de wedstrijd en na de wedstrijd totdat iedereen is vertrokken. Adres: One Stadium Drive, Chester, PA 19013

Philadelphia Union-tickets

Tickets voor wedstrijden van Philadelphia Union kunnen online worden gekocht. Prijzen voor tickets voor wedstrijden variëren afhankelijk van de oppositie, maar variëren meestal van $ 33,00 voor een stoel achter het doel tot $ 68,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Tickets zijn meestal gemakkelijk beschikbaar voor de meeste wedstrijden, maar toch wordt geadviseerd om van tevoren te reserveren voor de oneven uitverkoop. Een plattegrond vind je hier.

Nuttige internetlinks

De Philadelphia Union website is de officiële website van de Philadelphia Union. De website biedt informatie over het team, inclusief nieuws, evenementen en spelersprofielen. De bezoekerssite voor Philadelphia is visitphilly.com, die informatie biedt over attracties in en rond de stad, evenals openbaar vervoersmogelijkheden. Ten slotte biedt Septa.org gedetailleerde informatie over woon-werkverkeer in en rond Philadelphia. Over het algemeen was de MLS-ervaring leuk. Het stadion ligt ver van de stad, en in een slecht deel van de stad. Er zijn meestal veel pre-match activiteiten voor kinderen en volwassenen buiten het stadion. De bierselectie is redelijk, maar het eten is zeker gemiddeld. Het is echter een beetje te duur. Het uitzicht op de rivier / brug vanaf de weststand is prachtig, maar de parkeerplaats hier is afschuwelijk en ik zou aanraden om te parkeren op de kerkterreinen aan de overkant van het stadion, het is goedkoper en duurt minder dan 30 minuten na de wedstrijd om eruit te komen. De "suppoosten?" zijn hier altijd super vriendelijk. Over het algemeen had ik een behoorlijke MLS-ervaring. Het stadion ligt ver weg van de stad, en het is in een slecht deel van de stad. Er zijn meestal veel pre-match activiteiten voor kinderen en volwassenen buiten het stadion. De bierselectie is redelijk, maar het eten (zoals alle Philly-sporten) is gemiddeld en te duur.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Pplpark
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Pplpark
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Pplpark
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Pplpark

Subaru Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Talen Energy Stadium, voordat het bekend stond als PPL Park, werd gebouwd als een voetbalspecifiek stadion voor de Philadelphia Union.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op