Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Prideparkstadium

Pride Park Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Pride Park Stadium, ook bekend als het iPro Stadium, verving derby's oude honkbalveld. De Baseball Ground werd na verdere renovaties verlaten om er een all-seater van te maken, maar bleek onpraktisch.

Prideparkstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe iPro Stadium verving Derby's oude Baseball Ground, die Derby onpraktisch vond nadat verdere renovaties het in een all-seater veranderden. De eerste plannen voor een verhuizing van de Baseball Ground werden gemaakt in de vroege jaren 1990, maar het duurde verschillende mislukte pogingen voordat de club een geschikte locatie vond voor een nieuw stadion. De bouw van Pride Park Stadium begon uiteindelijk in 1996 en het duurde slechts een jaar voordat het stadion was voltooid. Pride Park Stadium werd officieel geopend op 18 juli 1997 door Koningin Elizabeth II. De eerste wedstrijd werd ongeveer twee weken later gespeeld toen het Italiaanse Sampdoria het stadion bezocht voor een vriendschappelijke wedstrijd. Vincenzo Montella scoorde het eerste doelpunt in het stadion, en het enige tijdens de wedstrijd. Later kwamen er nog een paar duizend zitplaatsen bij in het stadion, wat resulteerde in de huidige capaciteit. In 2006 kondigde Derby County plannen aan om het stadion met 10.000 zitplaatsen uit te breiden, afhankelijk van het feit dat Derby in de Premier League zou blijven. De degradatie van de club na hun eerste seizoen in de Premier League maakte een einde aan deze plannen. In december 2013 werd Pride Park Stadium omgedoopt tot iPro Stadium na een sponsordeal. In 2016 werd het echter weer omgedoopt tot Pride Park Stadium.

Hoe kom je bij het Pride Park Stadium

Pride Park Stadium ligt ongeveer 1 mijl ten zuidoosten van het centrum van Derby en ongeveer een halve mijl van het treinstation van Derby. Vanaf het treinstation is het stadion te voet in 15 minuten te bereiken. De wandeling vanuit het stadscentrum duurt 10 tot 15 minuten langer. Op wedstrijddagen rijden er pendelbussen vanuit het stadscentrum. Adres: Pride Park Stadium, Derby, DE24 8XL

Derby County-tickets

Tickets voor derby county wedstrijden kunnen online worden gekocht of in de clubwinkel in Pride Park Stadium. Als er nog tickets over zijn, kunnen ze op de dag van de wedstrijd aan de kassa worden gekocht. De toeschouwersaantallen van Derby behoren echter tot de hoogste in het Championship en ze verkopen af en toe een spraakmakende wedstrijd uit. Ticketprijzen voor typische wedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander, maar je kunt verwachten dat je ongeveer $ 30 - $ 36 betaalt voor een stoel achter het doel en ongeveer $ 36 - $ 48 voor stoelen aan de lange zijden. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Pride Park Stadion tours

De stadiontour van Derby County omvat de kleedkamers, spelerstunnel, directeurenbox, dug-outs, persruimtes en politiecellen. De tour duurt ongeveer 60 minuten en wordt aangeboden in het Engels of Spaans. De rondleidingen lopen een paar keer per maand. Kijk op de website van Derby County voor het actuele schema en de boekingen. De tour kost $ 10,00.

Relevante internetlinks

Bezoek de officiële website van Derby County FC op dcfc.co.uk, of gebruik derby's toeristische informatiewebsite op derby.co.uk om meer te weten te komen over de stad en zijn attracties. Bekijk dan Nationalrail om uw reis te plannen en ervoor te zorgen dat u de beste tarieven krijgt. Carole Brown schreef: April 20, 2016 op 1:00 PM Derby County is een van de beste stadions die ik heb bezocht voor sfeer, faciliteiten en het zeer aangename en behulpzame personeel. Wel ben ik seizoenkaarthouder voor DCFC. Derby County is een van de stadions die ik heb bezocht met een geweldige sfeer, geweldige faciliteiten en vriendelijk personeel. Wel ben ik seizoenkaarthouder bij DCFC.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Prideparkstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Prideparkstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Prideparkstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Prideparkstadium

Pride Park Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Pride Park Stadium, ook bekend als het iPro Stadium, verving derby's oude honkbalveld. De Baseball Ground werd na verdere renovaties verlaten om er een all-seater van te maken, maar bleek onpraktisch.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op