Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Primephonic

Primephonic Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Primephonic.com is geen doorsnee, doorsnee audiostreamingdienst. Gespecialiseerd in klassieke muziek, heeft deze site bijna 3 miljoen opnames om uit te kiezen. Bovendien is hun krachtige zoekfunctie speciaal ontworpen voor de archiveringsbehoeften van liefhebbers van klassieke muziek, waardoor het een van de beste audiostreamingservices is die er zijn. Lees vandaag nog mijn review van Primephonic voor meer informatie!

Primephonic

klassieke muziek streamen

primephonic kosten

primephonic

primephonic app

primephonic review

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

primephonic.com

De overgrote meerderheid van de klassieke muziek wordt op een heel andere manier genoteerd dan populaire muziek, en als zodanig is het meestal niet te horen op reguliere radiostations. Het is bijvoorbeeld onwaarschijnlijk dat je Beethovens 5e symfonie op popradiostations hoort spelen. Evenzo is het onwaarschijnlijk dat je Justin Bieber zult zien optreden als een klassieke muzikant.
Deze twee werelden vallen zelden samen. En als ze dat doen, is het meestal alleen als een orkest een speciaal klassiek arrangement van populaire liedjes opzet. Toch hebben deze uitvoeringen niet echt de neiging om fans van de top 40-radio zo veel uit te trekken als muziektheoriestudenten en -instructeurs, collega-muzikanten en nieuwsgierige componisten.
Daarom is het logisch om een streamingdienst te hebben die speciaal is ontworpen voor klassieke muziek. De meeste audiostreamingservices zijn niet ideaal als het gaat om het vinden van nieuwe klassieke stukken of het vinden van een uitgebreide bibliotheek met de beste uitvoeringen van de werken die we kennen en waar we van houden. Ze zijn gewoon niet ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke archiveringsstructuren die klassieke muziek vereist.
Er zijn veel verschillende opnames van één lied, bijvoorbeeld een bepaald deel uit een sonate of symfonie. Een Chopin nocturne, bijvoorbeeld, is door veel verschillende pianisten geïnterpreteerd en elke interpretatie biedt zijn eigen subtiele verschillen.
Elke muzikant en dirigent heeft zijn eigen interpretatie van de muziek, dynamiek, uitdrukkingen en zijn eigen persoonlijke speelstijl. Daarom hebben echte fans en studenten van klassieke muziek een streamingdienst nodig die het doornemen van al deze interpretaties zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maakt.
Als je een fan bent van klassieke muziek, heb je misschien uit de eerste hand de frustraties ervaren die gepaard gaan met het zoeken naar een specifieke opname van een bepaald stuk. Streamingdiensten die zich meer richten op popmuziek - zoals Spotify, Tidal, Apple Music, enz. - hebben helaas niet de neiging om het browsen naar specifieke artiesten, dirigenten of symfonische uitvoeringen van een stuk erg gemakkelijk te maken. Ze zijn niet ontworpen voor dat soort archivering, omdat ze meer gericht zijn op het zoeken naar een bepaalde artiest of een nieuwe songrelease.
Vandaag zal ik je echter kennis laten maken met een streamingdienst gemaakt voor en door fans van klassieke muziek. Maak kennis met Primephonic. Het is perfect voor degenen die van klassieke muziek houden en deze begrijpen.

Geschiedenis

In 2014 werd Primephonic ontwikkeld als een manier om gemakkelijk klassieke muziekbestanden te vinden en strikt te downloaden op de populairste muziekstreaming-apps. Er waren, in eerste instantie toch, geen streamingmogelijkheden ingebouwd in de dienst.
Vanaf mei 2016 nam Sony Classical Primephonic over en in juni 2017 introduceerde het streamingplatform zichzelf opnieuw als een volledig platform in de VS en het VK. Vandaag, vanaf het moment van deze recensie, biedt Primephonic streaming en downloaden van meer dan 10.000 titels met een 16-bits FLAC-kwaliteit.
Zes musicologen kwamen met het idee voor de site en apps, en een legioen van klassieke muziekstudenten doet al het archiveren, categoriseren en catalogiseren.
Het belangrijkste doel van Primephonic is volgens Wikipedia om de rijkdom van de metadata van klassieke muziekstukken onder de knie te krijgen. Dit is niet het geval op generalistische sites zoals Spotify of Deezer, waar de ervaring van het zoeken naar klassieke muziek ijl of zelfs onsamenhangend is. Op Primephonic bieden alle pagina's gewijd aan werken of kunstenaars volledige informatie en suggesties op basis van de overeenkomsten tussen metadata.
Eindelijk is er een autoriteit op het gebied van het streamen en downloaden van klassieke muziek op de juiste manier: Primephonic!

Ontwerpen

Elke site - primephonic.com, de app en de webplayer - is vakkundig ontworpen. Alle formaten van Primephonic zijn gemakkelijk te zien, met een elegante (durf ik te zeggen stijlvolle?) esthetiek. Door te kiezen voor een minimalistische look, kan Primephonic gemakkelijk concurreren met de grote spelers op het gebied van streaming muziek - in feite geven sommigen misschien zelfs de voorkeur aan de slanke look en feel van Primephonic boven de enigszins relatief onhandige ontwerpen van bijvoorbeeld Apple Music of Spotify.
De zoekfunctie is geweldig en is speciaal ontworpen voor het archiveren van klassieke muziek. Er is ook een app waarmee u gemakkelijk en gemakkelijk een specifiek stuk, componist, dirigent, uitvoerder of uitvoering kunt vinden. Primephonic maakt het gemakkelijk om de wereld van klassieke muziek te verkennen vanaf uw smartphone, tablet of computer.
Als muziekliefhebber ben ik helemaal weg van Primephonic. Het Discover-gedeelte van de app is fantastisch; het leert wat ik leuk vind op basis van mijn luisterpatronen uit het verleden en belicht klassieke werken, componisten en uitvoeringen waarvan ik zeker zal genieten. Dit is gemakkelijk een van de meest gebruiksvriendelijke muziekstreamingservices die op de markt beschikbaar zijn.

Tevreden

Zoals ik al eerder zei, biedt Primephonic bijna drie miljoen individuele stukken. En met het steeds groter wordende personeel van klassieke muzikanten van de app dat aan nieuwe toevoegingen werkt, is de catalogus van klassieke muziek aangeboden door Primephonic voortdurend gegroeid, geëvolueerd en efficiënter geworden.
Met Primephonic krijgt u de best mogelijke audiokwaliteit, waardoor het de perfecte keuze is voor liefhebbers van klassieke muziek. Bovendien heeft hun uitgebreide verzameling composities zeker voor elk wat wils. Waarom zou je tijd besteden aan het sorteren van middelmatige klassieke muziekopnamen op andere platforms als je een samengestelde selectie binnen handbereik hebt met Primephonic?

Desktop- en mobiele ervaring

Na een herontwerp dat werd geoptimaliseerd voor visuele aantrekkingskracht en bruikbaarheid, is de streamingdienst van Primephonic nu zowel web- als app-gebaseerd. De catalogus met opnames is zeer informatief en efficiënt georganiseerd, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar de beste klassieke muziekervaringen.

Prijzen en plannen

Er zijn twee abonnementsniveaus beschikbaar met Primephonic. Er is het Primephonic Premium-niveau, dat $ 9,99 per maand kost, en het Primephonic Platinum-niveau, dat $ 19,99 per maand kost. Qua prijsstelling doet deze opstelling denken aan het prijsmodel van Tidal.
Premium streaming muziek kost je $ 9.99 per maand of als je een heel jaar vooruitbetaalt, kost het $ 99.99. Dit is de standaardprijs voor muziekstreamingdiensten en met tien dollar per maand heb je toegang tot primephonic's bibliotheek van 2,8 miljoen opnames (en tellen), slim zoeken, wekelijks nieuwe releases, exclusieve klassieke muziekpodcasts en interviews met topartiesten en dagelijkse aanbevelingen die met de hand zijn geselecteerd door klassieke muziekexperts.
Maar als je gewoon op zoek bent naar een streamingervaring van hoge kwaliteit met al je favoriete artiesten, is de Platinum-optie zeker het overwegen waard voor $ 9.99 per maand. Dan is er de Platinum-optie, die u dat allemaal biedt? en dan nog wat. Eigenlijk is het grote verschil tussen Premium en Platinum hier - nogmaals, net als Tidal - in de geluidskwaliteit. Primephonic Platinum biedt streaming- en downloadkwaliteiten van lossless 24-bit FLAC; terwijl Premium alleen 320 kbps MP3-bestanden streamt. Als je een echte klassieke muziekfanaat bent (en misschien zelfs grenst aan kieskeurige audiofiel), kost Premium je $ 19,99 per maand (of $ 149,99 voor een verbintenis van een volledig jaar). Maar als je gewoon op zoek bent naar een streamingervaring van hoge kwaliteit met al je favoriete artiesten, is de Platinum-optie zeker het overwegen waard voor $ 9.99 per maand.

Suggesties die ik heb voor Primephonic

Eerlijk gezegd heb ik geen suggesties voor Primephonic. Dit is een van die zeldzame diensten die iets wilde doen en dat is gelukt, voor zover ik kan zien. Ik veronderstel dat de enige klacht die ik ermee heb, de prijs van het Platinum-plan is.
Ik zou nooit $ 20 per maand willen uitgeven aan een streamingdienst die slechts één muziekgenre aanbiedt, laat staan een die ook geen videostreaming heeft. Oh, en de introductie van videostreaming zou zo'n geweldige toevoeging zijn als je hiermee ook exclusieve opnames kunt bekijken van muzikanten van wereldklasse die klassieke stukken uitvoeren.

Conclusie

Al met al denk ik dat Primephonic een van de beste audiostreamingdiensten op de markt is. Het is met de hand gemaakt door studenten klassieke muziek en professionals, waardoor het een echt unieke service is - een die uiterst effectief is en de moeite waard om naar te kijken. Als je van klassieke muziek houdt, is dit de streamingdienst die je verdient.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Primephonic

klassieke muziek streamen

primephonic kosten

primephonic

primephonic app

primephonic review

Primephonic Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Primephonic.com is geen doorsnee, doorsnee audiostreamingdienst. Gespecialiseerd in klassieke muziek, heeft deze site bijna 3 miljoen opnames om uit te kiezen. Bovendien is hun krachtige zoekfunctie speciaal ontworpen voor de archiveringsbehoeften van liefhebbers van klassieke muziek, waardoor het een van de beste audiostreamingservices is die er zijn. Lees vandaag nog mijn review van Primephonic voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op