Super Lig
Di 16:00
Super Lig
Di 16:00
Super Lig
Wo 19:00
Super Lig
Wo 19:00
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Qobuz Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Qobuz.com is niet uw typische muziekstreamingservice. Het biedt een totaal ander soort luisterervaring, een die dichter bij de dagen van vinyl ligt dan het massaal geproduceerde digitale streamingtijdperk van vandaag. Het combineert het gemak van onze digitale wereld met de intimiteit en geluidskwaliteit van de dagen van cd's en platen. Als u op zoek bent naar audio van hoge kwaliteit, is Qobuz zeker de moeite waard om te bekijken!

Qobuz

qobuz nederland

qobuz storing

"iheart studios"

"iheart"

qobuz 2022

qobuz gratis

qobuz kosten

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 06.Juni 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

qobuz.com

Het lijkt wel alsof er om de maand een nieuwe muziekstreamingdienst uitkomt. Of, beter gezegd, je hoort over een muziekstreaming-app waar je nog nooit van hebt gehoord. Ze blijven gewoon op elkaar stapelen en de lijst blijft groeien en groeien zonder tekenen van stoppen of vertragen. Er is Spotify, Tidal, Google Play, Apple Music, Amazon Music, YouTube Music, Pandora, iHeart Radio - de lijst gaat maar door.
Het lijkt erop dat muziekstreaming met de dag populairder wordt. En niet voor niets? Muziek is een van die vormen van media die consistent is en het is altijd een betrouwbare inkomstenbron geweest. Het is een van de meest consistent populaire vormen van kunst en entertainment, ongeacht hoe verschillende andere industrieën het doen - zoals film, televisie en talkradio - dus er is altijd een grote vraag naar muziekstreaming.
Mensen verhouden zich op een ander niveau tot muziek dan tot andere vormen van kunst. Voor sommigen lijkt het alsof muziek tot hun ziel spreekt; het trekt ze naar binnen en laat ze dingen voelen die ze niet echt kunnen beschrijven. Veel mensen noemen de connectie die ze hebben met muziek als een van de redenen waarom er consequent vraag naar is.
We gebruiken voortdurend muziek om ons leven te soundtracken. We werken ernaar, we oefenen ernaar, we rouwen erom, we feesten erop, we dansen erop, we bedrijven ermee, we bedrijven er de liefde mee en we koken ernaar - maar er zijn een paar momenten in het leven die niet beter worden gemaakt door muziek. Daarom is het vinden van de perfecte muziekstreamingservice vooral belangrijk voor ons. Het motiveert ons en houdt ons in beweging door onze ontberingen heen.
Zoveel streamingdiensten om uit te kiezen, elk met zijn eigen sterke en zwakke punten. Het kan lastig zijn om erachter te komen welke voor u geschikt is. Maar de sleutel, denk ik, is om na te denken over hoe je naar muziek luistert. Elke streamingdienst richt zich op een andere manier van luisteren, dus het is belangrijk om te weten wat je voorkeur heeft. Vandaag gaan we zien hoe Qobuz het opneemt tegen de concurrentie.

Geschiedenis

Qobuz (spreek uit als 'co-buzz?) is een streamingdienst die in 2007 werd opgericht door Yves Riesel. Het bedrijf heeft zijn markten geleidelijk uitgebreid met het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje, Duitsland en Italië. Vanaf mei 2019 staat Qobuz terecht in de Verenigde Staten.
Ik zou zeggen dat Qobuz nauwer is afgestemd op Tidal dan op Spotify. Dat wil zeggen, ze waarderen geluidskwaliteit boven al het andere. Als je een serieuze audiofiel bent, denk ik dat je veel zult vinden om enthousiast over te zijn met Qobuz. Bovendien zijn er als relatief jong muziekstreamingplatform nog veel richtingen voor deze schrale streamingdienst om te groeien. Wie weet waar de weg naar Qobuz zal leiden?

Ontwerpen

Als ik het siteontwerp van Qobuz in één woord zou moeten samenvatten, zou ik waarschijnlijk moeten zeggen dat het dynamisch is. Het maakt gebruik van een eenvoudige, minimalistische aanpak die niet minder modern aanvoelt dan zou moeten. Als je door de pagina scrolt, merk je dat de lay-out prachtig eenvoudig is (elegant zelfs), maar afbeeldingen en tekst stuiteren en springen naar je toe om je aandacht te trekken - op een smaakvolle manier - net genoeg om interactief te zijn zonder cheesy te zijn of op welke manier dan ook sophomorisch te voelen.
Qobuz is duidelijk gericht op professionals, zoals blijkt uit de afbeeldingen van de site die individuen in een volwassen omgeving laten zien, genietend van weelderige soundscapes.
De website stroomt en stroomt gewoon door de pagina, waardoor een soepele webervaring ontstaat. Dit resulteert in een website die aansluit bij de luisterervaring. Qobuz draait om ontsnappen, je laten onderdompelen in de muziek. En de website weerspiegelt dit goed, denk ik.

Tevreden

Qobuz is een geweldige streaming-app die andere populaire opties verslaat. In termen van het aantal nummers hebben ze 40 miljoen nummers, wat meer is dan Spotify en YouTube Music. Bovendien kunt u afzonderlijke nummers streamen of kopen om offline te genieten als u dat wilt.
Qobuz biedt een plezierige luisterervaring met samengestelde afspeellijsten, evenals premium toegang tot nieuwe releases. Er zijn ook veel afspeellijsten die zich richten op onbezongen helden van wereldmuziek, wat zorgt voor een interessante en unieke luisterervaring.
Qobuz lijkt zich te willen profileren als het vinylequivalent van een digitale streamingwereld. Het is strategie om dit voor elkaar te krijgen ligt in de inhoud - naast meer dan 40 miljoen nummers in studiostreamingkwaliteit, kunnen gebruikers ook genieten van exclusieve interviews met artiesten en digitale boekjes met albums, waardoor de nostalgische jeuk wordt gekrast voor iedereen die de geneugten van het bezitten van fysieke albums mist.

Desktop- en mobiele ervaring

De webbrowserspeler lijkt net zo goed ontworpen te zijn als de app zelf als het gaat om kwaliteit, streaming en ontwerp als het gaat om het luisteren naar Qobuz. Ongeacht op welk apparaat u luistert, u kunt verzekerd zijn van een uitstekende luisterervaring met deskundige geluidskwaliteit, vlekkeloze streaming en een prachtig ontwerp.
Ik ben het ermee eens dat Qobuz een goede luisterervaring is. De gemiddelde beoordeling in de App Store is 4,7 van de 5 sterren en heeft 2.600 beoordelingen. Het is geweldig om de intieme Qobuz-luisterervaring met je te hebben, waar je ook gaat, hoe klein de ruimte ook is.

Prijzen en plannen

Daar begint het mis te gaan, vrees ik. Zoals ik al eerder zei, lijkt Qobuz op de markt te worden gebracht voor geavanceerde professionals en de prijs lijkt op maat gemaakt voor die doelgroep. Het maakt niet uit voor welk abonnementsniveau u gaat, het gaat meer kosten dan diensten van onze concurrent. De prijzen fluctueren nogal eens, maar op dit moment zijn dit de kosten:
Studio Premiere is een nieuwe maandelijkse streamingdienst die hi-res streaming, offline luisteren, exclusieve interviews en content en de eerste maand gratis biedt.
Sublime Plus is een maandelijkse abonnementsservice die toegang biedt tot alles wat Premiere biedt, evenals kortingen op aankopen en exclusieve deals. Het lidmaatschap van de eerste maand is niet gratis, maar daarna is het slechts $ 24,99 per maand.

Suggesties die ik heb voor Qobuz

Ik denk dat het een goed idee zou zijn voor Qobuz om te proberen de prijspunten naar beneden te krijgen. Een optie van $ 10 / maand zou een goed begin zijn. Als alternatief zou Qobuz een freemium-model kunnen aanbieden met advertenties en beperkte functies of skips, om meer mensen geïnteresseerd te krijgen. Op dit moment ken ik echter niet veel mensen die bereid zijn om $ 15 / maand te betalen voor een streamingdienst zonder enige garantie.
Ik denk dat de prijsniveaus van Qobuz moeten worden heroverwogen. Ik bedoel, voor $ 25 per maand krijg je echt alleen downloads met korting. Bovendien is een deel van het punt van het gebruik van een muziekstreaming-app het niet hoeven downloaden van bestanden, toch? De prijsniveaus moeten naar mijn mening redelijker zijn.

Conclusie

Ik denk dat Qobuz veel potentie heeft. Het heeft geweldige branding, site- en app-ontwerp, uitstekende geluidskwaliteit en een voorsprong die geen enkele andere concurrerende app evenaart. Maar het moet de prijs verlagen of meer functies bieden voor de huidige prijs.
Als je op zoek bent naar een luisterervaring die net zo dicht bij vinyl komt als je in het digitale tijdperk gaat krijgen, dan is Qobuz het.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Qobuz

qobuz nederland

qobuz storing

"iheart studios"

"iheart"

qobuz 2022

qobuz gratis

qobuz kosten

Qobuz Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Qobuz.com is niet uw typische muziekstreamingservice. Het biedt een totaal ander soort luisterervaring, een die dichter bij de dagen van vinyl ligt dan het massaal geproduceerde digitale streamingtijdperk van vandaag. Het combineert het gemak van onze digitale wereld met de intimiteit en geluidskwaliteit van de dagen van cd's en platen. Als u op zoek bent naar audio van hoge kwaliteit, is Qobuz zeker de moeite waard om te bekijken!

Redactie     Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op