Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Quibi Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Quibi is een streamingdienst die een van de meest spraakmakende van 2020 is. Het staat bekend om zijn korte inhoud die bedoeld is om een jongere demografie te boeien, en ik ben hier om de nieuwste streaming-app te bekijken om een buzz te creëren, Quibi.

Quibi

chrissy's court gomovies

chrissy's court kisscartoon

"iheart studios"

chrissy's court kissanime

chrissy's court sockshare

chrissy's court solarmovie

judy justice freevee

zee5 global

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

quibi.com

Met de recente toename in populariteit van apps zoals Tik Tok die korte video-inhoud serveren, lijkt het erop dat beleggers zich haasten om op de hapklare contentbandwagon te springen. ? Hoe korter, hoe beter? lijkt het visitekaartje te zijn voor diegenen die een jongere demografie willen bereiken. Maar is dit echt een recept voor succes, gericht op afnemende aandachtsspanne?
Ondanks dat de publieke belangstelling de projecties en anticipatie niet helemaal bijhield, zijn er veel onvoorzienbare gebeurtenissen geweest die samenvielen met de lancering van Quibi. Sommige van deze gebeurtenissen gingen in tegen het bedrijfsmodel waarop Quibi was gebouwd.
Ik heb het over de COVID-19 pandemie. Quibi heeft, in tegenstelling tot de traditionele tv-afleveringen van een half uur en films van 2 uur, ervoor gekozen om uitsluitend in korte inhoud te handelen; Tv-programma's van 10 minuten bijvoorbeeld. Dit licht verteerbare, snel geconsumeerde model voor inhoud werd zwaar op de markt gebracht als een manier om verveling te onderdrukken terwijl je bijvoorbeeld in de rij moet wachten of om wat snelle tijd te doden terwijl je weg bent.
Met de pandemie kwamen echter social distancing-bevelen en intensieve quarantaine. Dus het laatste wat mensen wilden of nodig hadden, was korte inhoud. Juist de momenten van verveling waarvoor Quibi in het leven is geroepen, zijn voorlopig onbestaande. Met uren van eenzaamheid om te doden, was het laatste waar mensen in geïnteresseerd waren video's van 10 minuten op een nieuwe premium streamingdienst waarmee ze onbekend zijn.
Wat op het eerste gezicht misschien ironisch lijkt als je bedenkt hoe TikTok, een app die gespecialiseerd is in korte inhoud (zelfs kortere vorm dan Quibi, eigenlijk), een nachtelijk hoofdbestanddeel van sociale media is geworden. TikTok is echter participatief, wat een van de grootste redenen is, denk ik, dat mensen zich ertoe hebben aangetrokken tijdens deze verlengde quarantaine.
Tik Tok vraagt je om zelf iets te maken. Het is een hands-on ervaring en het is actief. Quibi, aan de andere kant, is een andere passief geconsumeerde streamingdienst - mensen lijken tevreden met hun Netflix-, Hulu- en Amazon Prime-abonnementen met zoveel uren om te vullen. Dan is er het sociale karakter van Tik Tok - een ander onderdeel dat Quibi mist. Wat ik erg schokkend vind. Om quibi zijn potentieel als streamingdienst voor sociale media te zien verwaarlozen wanneer sociale media koning zijn en korte inhoud wordt gemaakt voor sociale media, is verbazingwekkend. Zeker als je kijkt hoeveel geld er in Quibi is gestoken (en van wie het kwam).
Quibi maakte een groot deel van zijn lancering, kreeg tonnen aanbevelingen van beroemdheden en zette een van de meest extravagante lanceringen op van een onbekend bedrijf dat we ooit in de technische ruimte hebben gezien. Hoewel het duidelijk is dat de eerste cijfers bij lange na niet in de buurt komen van wat werd verwacht, lijkt het erop dat er het komende jaar meer geld in Quibi zal worden geïnvesteerd. Ik wil echter nog niet helemaal zeggen dat Quibi heeft gefaald. Is het de moeite waard om je geld in te investeren, in de vorm van een maandelijks abonnementsgeld? Laten we eens kijken, zullen we?

Geschiedenis

Quibi, een Amerikaanse filmproducent en media-eigenaar, richtte het bedrijf in augustus 2018 op. Meg Whitman, die kort daarna aantrad als CEO, haalde in 2018 tijdens quibi's eerste financieringsronde 1 miljard dollar op bij elf afzonderlijke investeerders. Deze investeerders omvatten grote Hollywood-film- en tv-studio's zoals The Walt Disney Company, Sony Pictures, NBC Universal, Viacom CBS, Warner Media, Liberty Global en Alibaba Group.
Quibi heeft sindsdien zijn internationale bereik uitgebreid en een partnerschap aangekondigd met het Canadese telecommunicatiebedrijf BCE. Hierdoor kan de divisie van Bell Media Canadees nieuws en sportcontent produceren. Bell Mobility wordt quibi's exclusieve telecom marketing partner.
Quibi is officieel gelanceerd in de Verenigde Staten en Canada op 6 april 2020. In de eerste week zag Quibi 1,7 miljoen downloads van zijn app. Binnen een week na de release viel Quibi echter uit de top 50 van meest gedownloade iPhone-apps in de VS. Begin mei stond Quibi volgens analysebedrijf Sensor Tower op de 125e plaats in de App Store. In tegenstelling tot Quibi's eigen cijfers, meldt Sensor Tower dat Quibi werd gedownload door 2,9 miljoen gebruikers, terwijl Quibi 3,5 miljoen downloads heeft volgens hun eigen cijfers
Ongeacht wat het aantal nauwkeuriger is, Beweert Quibi dat het momenteel 1,3 miljoen actieve maandelijkse gebruikers heeft. Katzenberg zelf heeft erkend dat dit prestatieniveau niet in de buurt kwam van wat we wilden, en zei verder: ? Ik schrijf alles wat er mis is gegaan toe aan het Coronavirus.? Ik veronderstel echter dat alleen de tijd zal leren of de pandemie echt de schuld is van Quibi's matige prestaties.

Ontwerpen

Ik denk dat Quibi's ontwerp erg leuk is voor smartphones. Het is gemakkelijk te gebruiken, snel en interessant. Ik waardeer het altijd als een streaming-app een andere manier biedt om naar de inhoud te kijken. Dit is wat Quibi goed heeft gedaan.
Vanaf hier kunt u: - Toevoegen aan uw volglijst - Bekijk de aflevering meteen - Krijg meer informatie over de show en gerelateerde inhoud (inclusief quizzen en video's) door op het infopictogram te tikken In plaats van tegels of miniaturen van showafleveringen te bieden, heeft For You: Quibi voor het hoofdgedeelte van Quibi's nieuwe app gekozen voor een zeer intuïtief newsfeed-achtig veegmodel - opnieuw, net als dat van Tik Tok. Op basis van uw voorkeuren en uw kijkgedrag veegt u eenvoudig omhoog en omlaag door titels. Vind je een serie of special waarin je geïnteresseerd bent? Tik er gewoon op om te beginnen met spelen. U kunt ook op de tekst van de titel tikken om een menu te vinden. Vanaf hier kunt u: - Toevoegen aan uw volglijst - Bekijk de aflevering meteen - Krijg meer informatie over de show en gerelateerde inhoud (inclusief quizzen en video's) door op het infopictogram te tikken
Hier kunt u Kiezen voor Meer informatie en afleveringen, Volgen, Downloaden, Delen, Niet geïnteresseerd of Afspelen. Alles aan deze app is ontworpen voor smartphones of tablets, waardoor het perfect is voor inhoud. Het ontwerp is passend en gemakkelijk te gebruiken voor de inhoud.

Inhoud en functies

De meeste mensen weten dat Quibi draait om korte, snelle hapjes van inhoud. Het grootste deel van wat je op de site vindt, zijn shows die zijn gewijd aan popcultuur. Er is bijvoorbeeld een show genaamd Chrissy's Court, een spoof van Judge Judy en andere soortgelijke shows. Er is ook een show genaamd Punk'd met Chance the Rapper in de hoofdrol, die onlangs opnieuw is opgestart. En ten slotte is er een show genaamd Kirby Jenner die een ander perspectief heeft op reality-tv-sterren zoals de Kardashians.
Quibi biedt ook nieuwssegmenten van NBC, BBC, Vox, ESPN, Telemundo, TMZ, Entertainment Weekly, E-News, Rotten Tomatoes en iHeart Radio (om er maar een paar te noemen). Mijn afhaalmaaltijd is dat Quibi veel popcultuur voorwaartse inhoud heeft. Er is hier echter ook wat inhoud voor iedereen - ervan uitgaande dat u het niet erg vindt om alleen korte inhoud te maken.
Quibi biedt ook high-definition streaming (met de mogelijkheid om de kwaliteit te schakelen), een minimaliserende gegevensfunctie, linkshandige modus (die de oriëntatie van de hele app verandert om beter geschikt te zijn voor lefties), een volledig gepersonaliseerde curatie van shows en de mogelijkheid om inhoud te downloaden voor offline kijken.

Prijzen en plannen

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van Quibi, moet u zich registreren voor een van de volgende betalingsplannen: een proefperiode van 2 weken, een maandelijks abonnement of een jaarabonnement.
Met een door advertenties ondersteund abonnement wordt slechts $ 4,99 per maand in rekening gebracht voor toegang tot onze hele website, inclusief al onze interactieve functies. U hoeft zich geen zorgen te maken over advertenties die uw browse-ervaring of gegevensgebruik onderbreken.
Ontvang een maand advertentievrij browsen wanneer u zich aanmeldt voor Advertentievrij.
Ik denk niet dat $ 7,99 een beetje prijzig is voor afleveringen van 10 minuten van shows, maar dat is slechts mijn mening. Als je op zoek bent naar meer inhoud in je shows, dan is Quibi misschien niet de beste optie voor jou. Maar met nieuwe shows die elke dag worden toegevoegd, is het zeker de prijs waard als je het niet erg vindt om kortere inhoud te maken.

Suggesties die ik heb voor Quibi

Ik zou graag zien dat Quibi toegankelijker wordt op andere apparaten. Het feit dat Quibi niet compatibel is met ChromeCast vind ik belachelijk. Ik begrijp dat deze service in de eerste plaats bedoeld is voor het bekijken van smartphones, maar als ik een Quibi-aflevering van 10 minuten naar mijn Smart TV wil casten, zou ik dat zonder problemen moeten kunnen doen.
Ik denk dat Quibi zou moeten overwegen om wat gesyndiceerde televisie-inhoud toe te voegen (zelfs als die inhoud langer is dan 10 minuten). Ik denk dat het nog steeds Quibi's "ding" kan zijn, om zo te zeggen, om korte inhoud aan te bieden, maar dat betekent niet dat ze de hele tv die eraan vooraf is gegaan moeten verwaarlozen, toch?
Ten slotte moet Quibi een vorm van sociale media-functies omarmen om te overleven.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Quibi

chrissy's court gomovies

chrissy's court kisscartoon

"iheart studios"

chrissy's court kissanime

chrissy's court sockshare

chrissy's court solarmovie

judy justice freevee

zee5 global

Quibi Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Quibi is een streamingdienst die een van de meest spraakmakende van 2020 is. Het staat bekend om zijn korte inhoud die bedoeld is om een jongere demografie te boeien, en ik ben hier om de nieuwste streaming-app te bekijken om een buzz te creëren, Quibi.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op