Eliteserien
Nu
Eliteserien
28'' geleden
Eliteserien
36'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Red Bull Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het is gevestigd in Harrison, New York en heeft een capaciteit van 27.500. De Red Bull Arena is de thuisbasis van de New York Red Bulls, die er sinds 2010 spelen. Het heeft een capaciteit van 27.500 mensen en is gevestigd in Harrison, New York.

Redbullarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Red Bull Arena is speciaal voor de New York Red Bulls gebouwd, zodat ze daar hun voetbalwedstrijden konden spelen. In hun eerste decennium van hun bestaan, toen nog NY/NJ MetroStars geheten, hadden ze hun thuiswedstrijden gespeeld in het veel te grote Giants Stadium en daarom werden er plannen gemaakt om een kleiner voetbalspecifiek stadion te bouwen. Het stadion was oorspronkelijk ontworpen om een ingebouwd concertpodium te hebben, maar na de overname van de club door Red Bull werd het veranderd in een meer typisch Europees voetbalstadion. De bouw van de Red Bull Arena begon in 2007, maar vanwege verschillende vertragingen werd deze pas in 2010 voltooid. Het stadion werd officieel geopend op 20 maart 2010 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen de New York Red Bulls en het Braziliaanse Santos FC (3-1). Het stadion heeft naar schatting tussen de 150 en 200 miljoen dollar gekost. Het is een van de grootste sportarena's ter wereld en biedt plaats aan maximaal 20.000 mensen. In 2012 was het stadion gastheer van de Franse Super Cup, een voetbalwedstrijd tussen de Franse kampioen Montpellier en bekerwinnaar Olympique Lyonnais. De wedstrijd werd gespeeld om te bepalen wie Frankrijk zou vertegenwoordigen in de UEFA Champions League 2012.

Hoe kom je in de Red Bull Arena

De Red Bull Arena bevindt zich in Harrison, New Jersey en ligt ongeveer 8,5 mijl ten westen van Manhattan. Het stadion ligt ongeveer 4 mijl ten noorden van Newark International Airport. Als u met de auto vanuit Lower Manhattan komt via de Holland Tunnel, volgt u de US 1-9 South. Neem de afslag Raymond Boulevard/Newark en rijd Raymond Blvd op. Volg deze ongeveer anderhalve kilometer en neem de oprit rechts naar Jackson Street en de Passaic river bridge. Het stadion komt na de brug aan de rechterkant van de weg te liggen. Als je vanuit Midtown Manhattan via de Lincoln Tunnel komt, neem dan de I-95 South op 15W. Volg na de tolhuisjes de I-280 West. Neem afslag 16 Harrison, sla rechtsaf op South 5th Street, linksaf op Bergen Street en nog eens linksaf op Frank E Rodgers Boulevard. Volg tot je het stadion aan de linkerkant ziet. Als u vanuit manhattan komt, via de George Washington brug, volg dan de I-95 South. Dan zoals hierboven. Als je het openbaar vervoer gebruikt om bij het spel te komen, kun je het PATH-forensentreinsysteem nemen. Stap aan boord van een trein op World Trade Center PATH Station en ga naar Newark (rode lijn). Eenmaal daar stapt u uit bij station Harrison en gaat u een paar minuten te voet verder. Vanaf 33rd St Station neem je de trein naar Journal Square en stap je over op een trein naar Newark. Als je op de wedstrijddag naar de wedstrijd gaat, kun je vanaf New York Penn Station naar het stadion. Neem een NJ Transit-trein naar Newark Penn Station of Newark Broad Street. Vanaf daar brengt een pendeldienst u naar de Red Bull Arena. Adres: 600 Cape May St, Harrison, NJ, 07029

NY Red Bulls Tickets

Tickets voor wedstrijden van New York Red Bulls kunnen online of aan de kassa in de Red Bull Arena worden gekocht. Als er nog tickets beschikbaar zijn, kunnen ze dan op de dag van de wedstrijd aan de kassa van de arena worden gekocht? Prijsklassen voor tickets zijn meestal afhankelijk van de tegenstander, maar in de meeste gevallen beginnen ze bij dertig dollar voor een stoel in de buurt van de bovenkant van de hoeken en gaan ze tot tweehonderdvijftig dollar voor stoelen dicht bij de zijlijn. E-mail [email protected]wyorkredbulls.com voor meer informatie.

Foto's van de Red Bull Arena

Ik heb hoofdpijn.

Nuttige internetlinks

De website van de New York Red Bulls is www.newyorkredbulls.com, terwijl de website van de Red Bull Arena www.redbullarena.us is. Beide websites bieden informatie over de stad New York en zijn attracties, evenals advies over vervoer door de stad. De NYC Go-website is www.nycgo.com en biedt een uitgebreid overzicht van alles wat de stad te bieden heeft, zowel toeristen als de lokale bevolking. Tot slot geeft njgov informatie over het PATH-systeem, dat verschillende delen van Manhattan met elkaar verbindt. Over het algemeen was het personeel niet voorbereid op de verwachte menigte. Ze waren onbeleefd en incompetent. Het zou moeilijk zijn om nog een dubbeltje te verspillen aan zo'n slecht gerunde arena. Wat een schande! Over het algemeen was het personeel niet voorbereid op de verwachte menigte. Ze waren onbeleefd en incompetent. Het zou moeilijk zijn om nog een dubbeltje te verspillen aan zo'n slecht gerunde arena. Wat een schande! Ik was vandaag aanwezig bij de 1-0 overwinning van de Red Bulls op Orlando City. Het stadion was gemakkelijk te bereiken (trein vanaf World Trade Center en vervolgens 5 minuten lopen). Ik kocht mijn ticket op ticketmaster onder de nominale waarde (print thuis). De arena is erg mooi en modern. Ik was vandaag aanwezig bij de 1-0 overwinning van Red Bulls op Orlando City. Het stadion was gemakkelijk te bereiken (pad trein van World Trade Center en vervolgens 5 minuten lopen). Ticket gekocht op ticketmaster onder de nominale waarde (thuis afdrukken). De arena is erg mooi en modern.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Redbullarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Redbullarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Redbullarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Redbullarena

Red Bull Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het is gevestigd in Harrison, New York en heeft een capaciteit van 27.500. De Red Bull Arena is de thuisbasis van de New York Red Bulls, die er sinds 2010 spelen. Het heeft een capaciteit van 27.500 mensen en is gevestigd in Harrison, New York.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op