Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Renato Dall?Ara: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het heeft een maximale capaciteit van 50.000 toeschouwers.

Renatodallara

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is gelegen in het noordoostelijke deel van de stad, en heeft een capaciteit van iets meer dan 45.000. Het Renato Dall'Ara stadion werd gebouwd in het midden van de jaren 1920 en officieel geopend op 29 mei 1927 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen de nationale teams van Italië en Spanje. Het is gelegen in het noordoostelijke deel van de stad, en heeft een capaciteit van iets meer dan 45.000. Het stadion heette aanvankelijk Il Littoriale en bood plaats aan 50.100 toeschouwers. Het leek al erg op het ontwerp van het huidige stadion? Er werd geen nieuw stadion gebouwd in de jaren 1960. Na de oorlog had het stadion zijn naam al veranderd in Stadio Comunale en in 1983 werd het omgedoopt tot Stadio Renato Dall'Ara ter ere van een voormalige voorzitter van de club. Het WK 1990 werd geselecteerd als speellocatie voor Stadio Renato Dall'Ara, en als reactie hierop werd het stadion uitgebreid gerenoveerd en iets verder uitgebreid. Tijdens het WK werden in het stadion drie groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Engeland en België georganiseerd. Tussen 2016 en 2018 werden de blauwrode stoelen vervangen door een nieuw geel kleurenschema. In 2016 werden plannen gepresenteerd om Stadio Renato Dall'Ara uitgebreid te herontwikkelen. Deze herontwikkeling zou de reconstructie van beide bochten omvatten, het elimineren van de atletiekbanen rond het stadion en het dichter bij het veld plaatsen van de tribunes, het verwijderen van de meeste externe ijzerwerken, maar het intact laten van de historische delen van de buitenkant, en het hele stadion bedekken met een dak, dat gedeeltelijk transparant zal zijn, zodat de historische marathontoren nog steeds vanuit het stadion te zien is. De herontwikkeling zou de zitcapaciteit verminderen van meer dan 11.000 tot ongeveer 24.000 en kost $ 60 - $ 80 miljoen. De club heeft echter aangegeven dat het uiteindelijke project nog kan afwijken van wat tot nu toe is gepresenteerd.

Hoe kom je bij Stadio Renato Dall? Altaar

Dit stadion ligt in het westen van Bologna, op ongeveer 3 kilometer van het historische stadscentrum van Bologna en iets meer van het centraal station van de stad. Als u vanaf de A1 (noord of zuid) komt, volgt u Bologna en de A14 Ancona. Neem vanaf de A14 afslag 2 en volg Bologna Centro. Vanaf daar volgt u de borden naar Stadio. De bus rijdt in de richting van de luchthaven en stopt bij halte Stadio. Een geweldig alternatief voor het verkennen van het historische stadscentrum is om bus 14 te nemen vanaf de Via Rizzoli. Stap op de bus in de richting van Piazza Giovanni XXIII en stap uit bij halte Stadio. De busrit duurt iets minder dan 15 minuten en bussen rijden vaak. Adres: Via Andrea Costa 174, 40134 Bologna

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadio Renato Dall? Altaar

Renato Stadio ligt in een onopvallende stadswijk. Het zal niet zo moeilijk zijn om iets te eten te vinden in de omgeving, er zijn verschillende lokale restaurants aan de Via Andrea Costa en de Via Saragozza, maar onnodig te zeggen dat het prachtige historische centrum van Bologna veel meer opties biedt. Er zijn geen grote hotels in de buurt van Stadio Renato Dall? Ara, maar diverse appartementen en B&B's zoals Bed in Bo zijn in de buurt te vinden. Er zijn echter verschillende hotels aan de westelijke rand van het historische centrum van Bologna die nog steeds op loopafstand liggen. Klik hier voor een overzicht van hotels en B&B's in de buurt van Stadio Renato Dell? Altaar.

Bologna Tickets

Tickets voor Bologna-spellen kunnen online, bij Vivaticket-verkooppunten of persoonlijk worden gekocht. Er zijn verschillende verkooppunten in het historische centrum van Bologna (bijv. het toeristenbureau Bologna Welcome op Piazza Maggiore), of in de buurt van het centraal station van Bologna (bijv. nieuwsagent Al Massimo aan de Via Cairoli 7C). Tickets voor low-profile wedstrijden kosten tussen de 18.00 en 90.00 euro, terwijl tickets voor bekendere wedstrijden tussen de 25.00 en 130.00 euro kosten. Een plattegrond van de zitplaatsen vindt u hier. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Foto's van Stadio Renato Dall? Altaar

Ik weet niet zeker wat je vraagt.

Nuttige internetlinks

Welkom bij Bolognafc.it, de officiële website van Bologna FC. Hier vindt u al het laatste nieuws en informatie over de club, evenals informatie over hoe u Bologna kunt bezoeken en meer te weten kunt komen over de geschiedenis en attracties. U kunt ook onze toeristische website verkennen, Bolognawelcome.com, die alles heeft wat u moet weten over het bezoeken van de stad in de herfst wanneer het weer perfect is. Vergeet tot slot onze uitgebreide informatie over het openbaar vervoer niet op Atc.bo.it! 2. Darren Pryer schreef: Geweldig stadion, geschikt voor elke Engelse fan - dit is waar David Platt zijn gedenkwaardige doelpunt scoorde tegen België in de Italia 90 World Cup. Als fan van italiaans voetbal zie ik dat het tegenwoordig een beetje groot kan zijn voor BFC, maar het kan echt rocken op de Curva Andrea Costa. Zeker een bezoekje waard nu de Rossoblu weer in A2 liggen. . Als je een fan bent van Engels voetbal, is dit het perfecte stadion om te bezoeken. David Platt scoorde hier een gedenkwaardig doelpunt in de WK-wedstrijd van Italië in 1990 tegen België. Op het eerste gezicht lijkt het tegenwoordig misschien een beetje groot voor BFC, maar ze kunnen echt een show neerzetten in de Curva Andrea Costa. Als je ooit in de buurt bent, is het zeker de moeite waard om langs te komen!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Renatodallara
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Renatodallara
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Renatodallara
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Renatodallara

Stadio Renato Dall?Ara: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het heeft een maximale capaciteit van 50.000 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op