Primera Division
Vr 01:00
Allsvenskan
Vr 19:00
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Renzo Barbera: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion Renzo Barbera opende op 24 januari 1932 met een wedstrijd tussen Palermo en Atalanta. Het bestond aanvankelijk uit twee tribunes aan elke kant en had een atletiekbaan rond het veld.

Renzobarbera

stadio renzo barbera

flashscore voetbal

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Renzo Barbera stadion werd geopend op 24 januari 1932 met een wedstrijd tussen Palermo en Atalanta. Het stadion bestond aanvankelijk alleen uit twee tribunes aan beide zijden en had een atletiekbaan rond het veld. Het stadion heette oorspronkelijk Stadio Littorio, maar veranderde al snel zijn naam in Stadio Michele Marrone, een gevallen oorlogsheld van de Spaanse oorlog. Na de val van het fascistische regime veranderde het zijn naam weer in La Favorita. Stadio La Favorita onderging zijn eerste grote herontwikkeling in 1948, toen de atletiekbaan en beide bochten werden verwijderd. Dit resulteerde in een capaciteit van ongeveer 30.000. Het stadion onderging een aanzienlijke herontwikkeling in 1984 toen een tweede niveau werd toegevoegd, waardoor de capaciteit werd verhoogd tot iets meer dan 50.000. Misschien te ambitieus, want Palermo slaagde er niet in de sprong naar de Serie A te maken en was daarom in de jaren daarna slechts twee keer uitverkocht. Het tweede niveau van zitplaatsen in stadions werd uitgebreid tijdens het WK van 1990, hoewel dit ervoor zorgde dat de capaciteit daalde omdat stoelen werden geïnstalleerd in plaats van staplaatsen. Tijdens de bouw kwamen vijf arbeiders om het leven toen een deel van een tribune instortte. Stadio La Favorita organiseerde drie groepswedstrijden tijdens het WK van 1990. In de decennia daarna zijn er geen grote verbouwingen uitgevoerd, vooral omdat het stadion ze niet nodig had. Er zijn enkele kleine upgrades doorgevoerd om aan de UEFA-eisen te voldoen, maar er is geen uitgebreid werk verricht. In 2002 werd het stadion omgedoopt ter ere van voormalig clubpresident Renzo Barbera. In de loop der jaren is het Renzo Barbera Stadion aanzienlijk verouderd en voldoet het niet aan de moderne eisen. Palermo heeft lang gekeken naar de bouw van een nieuw stadion en presenteerde op een gegeven moment plannen voor een nieuw stadion met 35.000 zitplaatsen, voorlopig Stadio di Palermo genoemd, maar deze bleven uit. De club kijkt momenteel naar de herontwikkeling van de Renzo Barbera.

Manieren om naar Stadio Renzo Barbera te reizen

Het Renzo Barbera stadion ligt in het noorden van Palermo, op ongeveer 3,5 kilometer van het historische stadscentrum en op 3 kilometer van de haven. Het stadion ligt ook op iets meer dan 5 kilometer afstand van het centraal station. Het strandgebied Mondello ligt ongeveer 6 kilometer noordelijker. Het is een lange wandeling van het historische stadscentrum naar het stadion. Het duurt ongeveer 45 minuten vanaf Piazza Castelnuovo in het centrum. Als u met de auto komt vanaf de E30 Viale della Regione Siciliana, neemt u de afslag bij de Via Belgio en slaat u af naar het oosten. Houd de borden naar Stadio La Favorita in de gaten. Met het openbaar vervoer is Stadio Renzo Barbera bereikbaar met bus 101. Bus 101 vertrekt bijna elke 5 minuten vanaf het Centraal Station of vanaf de Via Roma richting Stadio. Bus 107 volgt een onvoorspelbare route, maar gaat naar Mondello Station op lijn 614 en 615. Adres: Viale del Fante 11, 90146 Palermo

Palermo Kaartjes

Tickets voor wedstrijden in Palermo kunnen online worden gekocht, bij de verkooppunten van Lottomatica (bijvoorbeeld bij de Via Vittorio Emanuele 106, de Via Dante 26 en piazza Guiseppe Verdi 1/S), of aan de kassa's van het stadion. Tickets kunnen ook vanaf twee uur voor de wedstrijd aan de gate worden gekocht. Een meerderheid van de wedstrijden van Palermo is bijna nooit uitverkocht. Ticketprijzen voor de race variëren van 9 dollar voor een zitplaats in een van de bochten tot 95 dollar voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Andere stoelen aan de lange zijden gaan voor tussen de 12 dollar en 50 dollar.

Relevante internetlinks

Palermocalcio.it is de officiële website van US Palermo. Amat.pa.it is de informatiewebsite voor het openbaar vervoer voor Palermo, Sicilië.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Renzobarbera
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Renzobarbera
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Renzobarbera
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
2 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Renzobarbera

stadio renzo barbera

flashscore voetbal

Stadio Renzo Barbera: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion Renzo Barbera opende op 24 januari 1932 met een wedstrijd tussen Palermo en Atalanta. Het bestond aanvankelijk uit twee tribunes aan elke kant en had een atletiekbaan rond het veld.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op