Eliteserien
14'' geleden
Eliteserien
Nu
Eliteserien
22'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Coventry Building Society Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De arena heeft een capaciteit van 10.000 zitplaatsen en is de thuisbasis van Coventry City F.C. De Ricoh Arena, tot 2021 bekend als Coventry Building Society Arena, werd in 2005 de thuisbasis van Coventry City. De arena heeft een capaciteit van 10.000 zitplaatsen en is de thuisbasis van Coventry City Football Club.

Ricoharena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Coventry Building Society Arena, tot 2021 ook bekend als Ricoh Arena, werd in 2005 de thuisbasis van Coventry City na de voorgaande 106 jaar van hun bestaan op Highfield Road te hebben gespeeld. Het stadion opende vier jaar later dan aanvankelijk gepland, wat betekent dat de voorgestelde capaciteit van 45.000 later werd teruggeschroefd naar iets meer dan 30.000. De eerste wedstrijd in de Ricoh Arena werd gespeeld op 20 augustus 2005. Het stadion werd een half jaar later officieel geopend in februari 2006. Tijdens de Olympische Spelen van 2012 was de arena een van de zes speellocaties. Het organiseerde een aantal groepswedstrijden in de eerste ronde. In de loop der jaren heeft Coventry City een moeizame relatie gehad met Coventry Building Society Arena, die geen eigendom is van de club. Dit geschil leidde ertoe dat Coventry hun thuiswedstrijden van het seizoen 2013-14 speelde in het Sixfields Stadium van Northampton, dat meer dan 25 mijl verwijderd is van Coventry. Ze keerden echter terug voor het volgende seizoen. In 2014 kocht de London Wasps rugbyclub het terrein in Coventry en verhuisde daar van High Wycombe. In 2019 zorgde een ander huurconflict ervoor dat Coventry City weer verhuisde. In 2019 kwam de club tot een overeenkomst met de Wasps en verhuisde in 2021 terug naar de Coventry Building Society Arena. Coventry Building Society Arena organiseert ook regelmatig grote concerten.

Hoe kom je bij de Coventry Building Society Arena

De Coventry Building Society Arena ligt aan de noordelijke rand van de stad Coventry, dicht bij het centraal station. Het stadion is gemakkelijk bereikbaar met de auto, want het ligt dicht bij de snelweg M6. verlaat de M6 bij knooppunt 3 Coventry/Nuneaton en volg de A444 richting Coventry tot aan de Romley's Green rotonde, waar borden u helpen de parkeerplaatsen te vinden. Het stadion zal recht voor je zichtbaar zijn. Als alternatief zijn er bussen die elke 15 minuten rijden vanaf het busstation naast de grote supermarkt. Als u met het openbaar vervoer reist, is het stadion bereikbaar met de trein of bus. Het treinstation Coventry Arena ligt direct naast het stadion. Treinen rijden eenmaal per uur voor de 7 minuten durende reis van Coventry. Als alternatief zijn er bussen die elke 15 minuten rijden vanaf het busstation naast de grote supermarkt. U kunt ook bus 4 of 5 nemen vanaf het busstation Pool Meadow in de buurt van het Coventry Transport Museum. De reis duurt ongeveer 20 minuten. Adres: Phoenix Way, Coventry, CV6 6GE

Eet, drink en slaap in de buurt van de Coventry Building Society Arena

De Coventry Building Society Arena bevindt zich in een winkelpark aan de rand van de stad. Het gebied is meestal residentieel en er zijn weinig plaatsen om te eten of te drinken in de buurt op Longford Road. Het DoubleTree By Hilton in de Ricoh Arena ligt direct naast het stadion en heeft een aantal kamers met uitzicht op het veld. Het Novotel Coventry ligt aan de M6 en kan handig zijn als u met de auto komt, maar verder moet u een hotel vinden in het centrum van Coventry. Blader door lokale hotels in de buurt van de Coventry Building Society Arena en verken de opties in het stadscentrum.

Coventry City-tickets

Tickets voor wedstrijden van Coventry City kunnen online worden gekocht, bij het ticketkantoor in de Coventry Building Society Arena of persoonlijk. Tickets kunnen ook op de dag van de wedstrijd aan de poort (contant) of aan de kassa (cashless) worden gekocht. Coventry is normaal gesproken niet uitverkocht. Tickets kunnen worden gekocht aan de kassa of bij de concessiestands. De prijs voor een ticket varieert afhankelijk van de wedstrijd. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Foto's van Coventry Building Society Arena

Ik denk niet dat ik zal kunnen gaan. Ik denk niet dat ik zal kunnen gaan.

Handige websites

De officiële website van Coventry City FC, de Coventry Building Society Arena website, toeristische informatie voor de coventry en Warwickshire gebied, en het openbaar vervoer informatie voor Coventry zijn allemaal hier beschikbaar. Gewoon zeggen, Coventry is dakloos en speelt hun thuiswedstrijden in St. Andrews in Birmingham (de thuisbasis van Birmingham City Football Club). Als je Highfield Road in je vorige terreinsectie wilt opnemen, zeg dat dan gewoon en ik kan je helpen met afbeeldingen en info. Vraag het maar. De Ricoh is, zoals veel nieuwe stadions, gewoon een plastic kom zonder ziel. Een goede zaak is dat het veld onder het maaiveld ligt. Dat betekent dat supporters een derde van de tribune het stadion kunnen betreden. Het goede nieuws is dat fans met een rolstoel gemakkelijk toegang hebben tot het veld. Sommige mensen geloven dat een goed zicht op het veld misschien geen voordeel is, terwijl anderen denken dat het gemakkelijker is om te evacueren als er brand is. In februari 2020 is Coventry dakloos en speelt het zijn thuiswedstrijden in St. Andrews in Birmingham (de thuisbasis van Birmingham City Football Club). Gewoon zeggen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ricoharena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ricoharena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ricoharena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Ricoharena

Coventry Building Society Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De arena heeft een capaciteit van 10.000 zitplaatsen en is de thuisbasis van Coventry City F.C. De Ricoh Arena, tot 2021 bekend als Coventry Building Society Arena, werd in 2005 de thuisbasis van Coventry City. De arena heeft een capaciteit van 10.000 zitplaatsen en is de thuisbasis van Coventry City Football Club.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op