Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Rotten Tomatoes Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Rottentomatoes.com wordt snel een gerenommeerde autoriteit op het gebied van entertainmentrecensies. Dankzij hun zeer nauwkeurige systeem van geaggregeerde beoordelingen en ranglijsten, is het de go-to-site geworden voor iedereen die op zoek is naar informatie over wat te bekijken. Als je op zoek bent naar een betrouwbare bron van informatie over wat de moeite waard is om te bekijken, lees dan vandaag nog mijn recensie van Rottentomatoes!

Rotten Tomatoes

rotten tomatoes app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

rottentomatoes.com

Tegenwoordig worden film- en televisieseriekritieken uitgevoerd door het grote publiek. Deze verschuiving is te wijten aan het feit dat crowdsourcing de norm is geworden in veel industrieën.
Sinds Wikipedia in 2001 op het toneel verscheen, is de trend van top-down informatie-uitwisseling langzaam afgenomen. Door de wereld kennis te laten maken met de allereerste encyclopedie die volledig is gemaakt, bijgewerkt en gecontroleerd door burgervrijwilligers, heeft deze verschuiving voor altijd de manier veranderd waarop we informatie hebben gedeeld en onderhouden.
Dit model van een meer peer-reviewed systeem van het delen van informatie is in bijna elke grote industrie gebloed - van restaurantrecensies (dankzij Yelp) tot meer op burgers gebaseerde vormen van journalistiek (a la Twitter). Ook film- en televisierecensies zijn dankzij deze doorbraak revolutionair veranderd. Waar autoriteiten over het onderwerp, zoals Roger en Ebert, vroeger de filmkritiek domineerden, rust die plicht nu op gewone bioscoopbezoekers en tv-consumenten.
Veel mensen hebben verschillende meningen over de vraag of deze nieuwe manier van film en televisie beoordelen meer of minder accuraat is geweest. Sommigen zeggen dat het een nauwkeuriger systeem heeft gecreëerd waarin rekening wordt gehouden met de meningen van de massa's, terwijl anderen beweren dat het heeft geleid tot zwakkere kritiek en een lager niveau van verfijning.
Het maakt niet uit aan welke kant van het debat je valt, het valt niet te ontkennen dat sites als Rotten Tomatoes, Meta Critic en IMDB volledig een impact hebben gehad op hoe we denken over film- en tv-kritieken. Tot het punt waarop de autoriteit op het gebied van films en series bijna volledig afhangt van de Rotten Tomatoes-rating van een project, in plaats van die van een enkele criticus. De meningen van deskundigen in dit opzicht zijn vrijwel achterhaald - meer als kers op de taart dan als feitelijke informatie.

Geschiedenis

Rotten Tomatoes is een website die film- en televisierecensies verzamelt. Het werd opgericht door drie niet-gegradueerde studenten aan de Universiteit van Californië, Berkley in 1998. De naam van de site komt van de historische praktijk van toeschouwers die tomaten naar podiumartiesten gooiden om hun ontevredenheid aan te geven.
In 1998 begon UCLA-student Senh Duong te werken aan een project genaamd Rotten Tomatoes. De site was oorspronkelijk alleen voor recensies van Jackie Chan's eerste Hollywood-film, Rush Hour. Duong's motivatie voor het maken van de site was om een geaggregeerde beoordelingssite te maken voor alle Amerikaanse beoordelingen van Rush Hour, die in augustus 1998 zou worden uitgebracht.
Duong codeerde de site in slechts twee weken en had het op tijd operationeel voor de release (die werd uitgesteld). Dit gaf Duong enige tijd om te beginnen met het opnemen van niet-Jackie Chan-films in de Rotten Tomatoes-recensiedatabase. En zo was de site meteen een succes. In de eerste week na de lancering ontving Rotten Tomatoes tussen de 600 en 1.000 unieke dagelijkse bezoekers.
In juni 2004 nam IGN Entertainment Rotten Tomatoes over. In 2005 nam Fox IGN over, dat op zijn beurt de site uiteindelijk in 2010 verkocht aan Flixster. Een jaar later, in 2011, nam Warner Brothers Rotten Tomatoes over en hield het vast tot 2016, toen Comcast's Fandango-imprint het uiteindelijk kocht. In die tijd had Warner Brothers een minderheidsbelang in Rotten Tomatoes.

Ontwerpen

Rotten Tomatoes kondigde in maart 2018 een rebranding aan op het South by Southwest (SXSW) festival. Dit was de eerste keer in de 19 jaar van het bedrijf dat ze nieuwe logo's, pictogrammen en webdesign zouden uitgeven. De rebranding kreeg over het algemeen een veel toegankelijker en marktvriendelijker uiterlijk. Het behield nog steeds de kleurrijke en enigszins Nickelodeon-esque tomatenspetters en luide lettertypekeuzes; het werd echter een beetje afgezwakt en kreeg een professionelere uitstraling.
De website zelf is goed ontworpen. Het is zeer georganiseerd en gemakkelijk te gebruiken, met alle delen van de site duidelijk ingedeeld en gemakkelijk te navigeren. Er is een meervoudige banner bovenaan de pagina die bezoekers helpt gemakkelijk door trending en aanbevolen artikelen en listicles te bladeren. Hieronder vindt u een uitgebreide verzameling aankondigingen en statistieken die u helpen op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in film en televisie. Check snel in op films die deze week openen, de beste box office-hits, wat er binnenkort in de bioscopen komt, wat er vanavond nieuw is op tv, de populairste shows op Rotten Tomatoes op dit moment en de beste dvd- en streamingfilms op dit moment.
De "Certified Fresh Picks: nieuwe films en shows met een Rotten Tomatoes-rating van 75% en hoger" bevindt zich daaronder. Vervolgens vindt u de site 'Hollywood-nieuws door te bladeren door het gedeelte Video's en trailers, Nieuws en functies of Topkoppen'.

Tevreden

Kortom, Rotten Tomatoes verzamelt beoordelingen van critici om een algemene score te geven. Critici beoordelen de films en tv-programma's die ze hebben gezien, wat de score betrouwbaar maakt.
Rotten Tomatoes biedt een verscheidenheid aan aanvullend leesmateriaal, waaronder listicles en denkstukken, wat de site een professionelere journalistieke uitstraling geeft. Bovendien is hun nieuwssectie een van de grootste en meest up-to-date die er is.
Dit is een van mijn favoriete sites op Rotten Tomatoes. Ik denk dat het echt onderschat is en een aantal geweldige stukken heeft over de huidige media en retrospectieve stukken. Als je graag doordachte en goed onderzochte stukken leest, zou ik zeker aanraden om Rotten Tomatoes aan je leeslijst toe te voegen. En vergeet niet: ook op Rotten Tomatoes kun je altijd tickets en aanvangstijden opzoeken!

Desktop- en mobiele ervaring

Zoals ik al zei, is de desktopervaring van Rotten Tomatoes bijna perfect. Dit is een van die websites die erin geslaagd is om een hoop informatie te verpakken in een gemakkelijk te navigeren, schoon en zeer georganiseerd formaat. Bovendien biedt de menubalk van de site grote en gestroomlijnde vervolgkeuzemenu's die de gebruikerservaring helemaal niet belemmeren.
Mijn enige probleem tot nu toe met Rotten Tomatoes is dat ze geen app hebben. Helaas kan ik niet te veel zeggen over de mobiele ervaring omdat er geen mobiele ervaring is om van te spreken. Dat gezegd hebbende, de site draait prima op mobiele browsers - het is even geoptimaliseerd voor smartphone webbrowsers, lijkt het, zonder opmerkelijke glitches of opdringerige advertenties, zoals je zou kunnen vinden op andere mobiele sites.

Prijzen en plannen

Ik ben blij te kunnen melden dat Rotten Tomatoes 100% gratis te gebruiken is. Dit is geen freemium-service - ze brengen eenvoudigweg geen kosten in rekening voor leden (of gasten) om iets op de site te doen. Dus verheug je!

Suggesties die ik heb

Ik denk dat het een goed idee zou zijn voor Rotten Tomatoes om een app te ontwikkelen. Het zou de gebruikerservaring nog handiger maken door een nog handigere manier te bieden om inhoud te personaliseren, updates te ontvangen en te genieten van alles wat deze film- en tv-recensieservice te bieden heeft.

Conclusie

Over het algemeen, als het gaat om de handigste manier om een nauwkeurige glimp op te vangen van film- en televisierecensies en beoordelingen, is Rotten Tomatoes de juiste keuze. Bovendien, als u op de hoogte wilt blijven van alles wat er gebeurt en nieuw is in de wereld van film en tv, heeft u waarschijnlijk geen andere site in uw bladwijzers nodig. Nu maar hopen dat ze snel een app aan hun repertoire toevoegen!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Rotten Tomatoes

rotten tomatoes app

Rotten Tomatoes Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Rottentomatoes.com wordt snel een gerenommeerde autoriteit op het gebied van entertainmentrecensies. Dankzij hun zeer nauwkeurige systeem van geaggregeerde beoordelingen en ranglijsten, is het de go-to-site geworden voor iedereen die op zoek is naar informatie over wat te bekijken. Als je op zoek bent naar een betrouwbare bron van informatie over wat de moeite waard is om te bekijken, lees dan vandaag nog mijn recensie van Rottentomatoes!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op