Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio El Sadar: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het nieuwe Estadio El Sadar opende op 2 september 1967 met een toernooi met drie teams van Osasuna, Real Zaragoza en vitoria de Setãºbal.

Sadar

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe Estadio El Sadar opende op 2 september 1967 met een toernooi met drie teams van Osasuna, Real Zaragoza en vitoria de Setãºbal. Het stadion bood oorspronkelijk plaats aan ongeveer 25.000 toeschouwers, maar na verloop van tijd werd het uitgebreid en werd een nieuwe hoofdtribune gebouwd. Daarna daalde de capaciteit echter tot iets minder dan 20.000 toen er een all-seater van werd gemaakt. In 2005 veranderde het stadion Estadio El Sadar zijn naam in Estadio Reyno de Navarra in ruil voor financiële steun van de stad Pamplona. Reyno de Navarro was het merk dat werd gebruikt om het toerisme in de regio Navarra te promoten. Het stadion keerde in 2013 terug naar zijn oorspronkelijke naam. In 2017 kondigde de clubpresident plannen aan voor een herontwikkeling van het El Sadar-stadion. Een jaar later werden verschillende voorstellen gepresenteerd waaruit de clubleden konden kiezen. Ze kozen overweldigend voor een uitgebreide herontwikkeling inclusief de uitbreiding van de drie tribunes behalve de hoofdtribune door een tweede niveau toe te voegen en een dak over het hele stadion op te richten. De werkzaamheden begonnen in 2019 en werden een jaar later in 2020 afgerond, waardoor de capaciteit werd verhoogd tot 23.500 zitplaatsen. Ik weet niet hoe ik dit moet doen. Ik heb geen idee hoe ik dit moet doen.

Manieren om naar Estadio El Sadar te reizen

Het stadion El Sadar ligt aan de zuidoostelijke rand van Pamplona, op ongeveer 2,5 kilometer van het stadscentrum en op 4 kilometer van het treinstation. De wandeling van het centrum van Pamplona naar het stadion duurt ongeveer 30 minuten, maar u kunt ook bus 11 gebruiken om bij het stadion te komen. Neem de bus vanaf Plaza Pincipe de Viana in de richting van Cordevilla of Parque Comercial Galaria. Stap uit bij Sadar, dat recht tegenover het stadion ligt. Vanaf het treinstation neemt u bus 16 richting Beriain Pza Larre. Stap uit bij Zaragoza 84 en vanaf daar is het een korte wandeling naar het stadion. Bussen vertrekken minstens elk half uur. Het ligt op 20 minuten rijden van het centrum en het duurt nog 5 minuten om bij het treinstation te komen. Adres: Calle Sadar s/n, 31006 Pamplona

Eten, drinken en slapen in de buurt van Estadio El Sadar

Het stadion ligt in een gebied aan de rand van de stad en bestaat voornamelijk uit moderne appartementencomplexen. Er is niet veel te doen in de directe omgeving, maar er is een winkelpark met een paar fastfoodrestaurants op 15 minuten lopen ten zuiden van het stadion. Afgezien daarvan kunt u het beste eten en drinken in het centrum van Pamplona. Er zijn verschillende hotels ten zuiden van het stadion, waaronder Hotel Zenit en Hotel Bed4U. Beide hotels hebben goede recensies ontvangen en zijn handig voor degenen die met de auto komen. Klik hier voor meer informatie over alle hotels in de buurt van Estadio El Sadar. Er is een redelijke selectie van hotels in verschillende prijscategorieën in het centrum van Pamplona.

Osasuna-tickets

Tickets voor Osasuna-wedstrijden kunnen worden gekocht bij de kassa's van El Sadar op de dag voor de wedstrijd en de dag van de wedstrijd. Het wordt over het algemeen aanbevolen dat Osasuna-fans van tevoren kaartjes kopen voor lokale derby's of spraakmakende wedstrijden. Ticketprijzen variëren meestal van $ 30,00 voor de bovenste delen van de hoofdtribune tot $ 65,00 van de centrale delen van de hoofdtribune.

Handige websites

De officiële website van Osasuna is osasuna.es en hun toeristische website is turismodepamplona.es. De informatie over het openbaar vervoer van Osasuna is te vinden op infotus.es. Tot slot is hun ov-reisplanner te vinden op MCP.es Foto credits: Stuart MacDonald Aardige, vriendelijke fans en zeer gepassioneerd. Ik ging in oktober en het was erg warm. Zoals gebruikelijk bij La Liga was er in de rust geen bier en zag ik geen bars in de buurt. Ik verbleef in de oude stad in het pension bearan, die uitstekend was op 25 euro per nacht voor een tweepersoonskamer met balkon. Fans van La Liga waren erg vriendelijk en gepassioneerd bij de wedstrijd die ik in oktober bijwoonde. Het stadion was erg warm, zoals gebruikelijk bij La Liga-wedstrijden, en er waren geen bars in de buurt van waar ik naar de wedstrijd keek. Het pension Bearan waar ik verbleef was uitstekend voor 25 euro per nacht - het had een tweepersoonskamer met een balkon en lag op loopafstand van het stadion.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Sadar
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Sadar
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Sadar
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Sadar

Estadio El Sadar: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het nieuwe Estadio El Sadar opende op 2 september 1967 met een toernooi met drie teams van Osasuna, Real Zaragoza en vitoria de Setãºbal.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op