Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio San Paolo: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion werd gebouwd om Napels een permanent onderkomen te bieden nadat hun oude huis Stadio Partenopeo in de Tweede Wereldoorlog door luchtaanvallen was verwoest.

Sanpaolo

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Na de oorlog verhuisde Napoli naar Stadio San Paolo en sindsdien is het hun thuis. Na de oorlog speelde de club in verschillende tijdelijke huizen, maar geen van hen voldeed aan hen. Met de snel groeiende fanbase van de club was een groter stadion nodig. In 1970 werden plannen gemaakt om een dak over het stadion te bouwen en de capaciteit te verhogen tot ongeveer 200.000. Het project werd voltooid in 1973 en het stadion werd vervolgens omgedoopt tot het Stadio San Paolo dankzij een sponsorovereenkomst met San Paolo-sigaretten. Het stadion werd gemoderniseerd voor het EK in 1980. Het organiseerde drie groepswedstrijden in de eerste ronde en de wedstrijd om de derde plaats tussen Tsjechoslowakije en Italië (1-1). Het WK 1990 werd gespeeld in stadio San Paolo, dat een renovatie onderging om zich voor te bereiden op het evenement. Het stadion had een derde laag gebouwd en het dak werd geïnstalleerd. Hierdoor werd de capaciteit teruggebracht tot zo'n 76.000 zitplaatsen. Tijdens het WK organiseerde San Paolo twee groepswedstrijden in de eerste ronde, een ronde van 16 wedstrijden, de kwartfinale tussen Engeland en Kameroen (3-2) en de halve finale tussen Argentinië en Italië (1-1). Na het WK vervielen delen van het stadion geleidelijk en gebrek aan onderhoud leidde zelfs tot een tijdelijke sluiting. Delen van het stadion werden vervolgens gesloten gehouden, waardoor de capaciteit afnam. Onlangs heeft de club successen geboekt en dus zijn er verbouwingen gedaan om het stadion in aanmerking te houden voor Europese wedstrijden. De staat van het stadion is slecht en de club heeft ambities om naar een nieuw stadion te verhuizen of stadio San Paolo uitgebreid te herontwikkelen. Eerdere plannen zijn allemaal mislukt, maar de club is onlangs weer in gesprek gegaan met de stad Napoli om tot een oplossing te komen. (foto's van het huidige Stadio San Paolo hieronder)

Manieren om naar Stadio San Paolo te reizen

Het stadion ligt in de westelijke buitenwijk Fuorigrotta, op iets minder dan 7 km van het centrum van Napels. Het treinstation Napoli Campi Flegrei ligt op korte loopafstand van het stadion. Er zijn diensten die naar napoli piazza garibaldi station, dat ligt dicht bij het grotere centraal station. De rit duurt ongeveer een half uur. Iets sneller is de metro. Men kan lijn 2 nemen vanaf het centraal station en verschillende punten in de buurt van het centrum. Stap uit bij station Campi Flegrei. De halte Mostra op lijn 6 ligt ook op loopafstand van het stadion. Het station is ook te bereiken met de Ferrovia Cumana, een regionale treindienst die de kustlijn volgt. Treinen rijden vanaf het Monsanto station in de buurt van het stadscentrum. Een handige kaart is verkrijgbaar bij het Tangenziale Info Point. Als u met de auto komt, kunt u het Stadio San Paolo gemakkelijk bereiken vanaf de Tangenziale di Napoli, de belangrijkste snelweg die door Napoli loopt. Het stadion ligt slechts een paar honderd meter ten zuiden van afrit 10 Fuorigrotta. Een handige kaart is verkrijgbaar bij het Tangenziale Info Point. Adres: Pizzale Vincenzo Tecchio, 80125 Napoli

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadio San Paolo

Het Stadio San Paolo ligt in een stedelijk gebied met een groot aantal lokale cafés©en restaurants. Er is ook een McDonalds recht tegenover het stadion. Er zijn een paar fatsoenlijke hotels op loopafstand van Stadio San Paolo. Deze omvatten Hotel Leopardi, Hotel Serius en Hotel Cesare Augusto. Klik hier om alle hotels in de buurt van Stadio San Paolo te bekijken. U kunt ook niet in het stadscentrum verblijven, waar goede verbindingen met het openbaar vervoer naar het stadion zijn.

Napoli-tickets

Tickets voor de wedstrijd kunnen online worden gekocht, bij geautoriseerde verkooppunten en in het algemeen aan de kassa's van Stadio San Paolo. Napoli kan soms het bezit van een fankaart nodig hebben om tickets te kunnen kopen. De ticketprijzen voor wedstrijden tegen low-profile tegenstanders variëren sterk, van €10,00 voor een zitplaats in een van de bochten tot meer dan €35,00 voor een zitplaats op de hoofdtribune.

Relevante internetlinks

De officiële website van SSC Napoli, Inaples en het toeristenbureau van Napels zijn allemaal geweldige bronnen voor informatie over de stad. Metro.na.it heeft gedetailleerde informatie over het metrosysteem van Napels, terwijl Trenitalia.it dienstregelingen en tarieven voor treinreizen in Napels biedt. Ik had moeten weten dat de meeste gepassioneerde supporters op Curva A stand gebruik maken van de Curva A stand. De algehele ervaring was niet slecht; het stadion is oud maar erg groot. De opkomst was schokkend (5000). Het metrostation was gesloten voordat de wedstrijd was afgelopen, dus terugkomen was niet gemakkelijk. Ik zou er niet meer naartoe gaan. Ik had moeten controleren en weten dat de meeste gepassioneerde supporters Curva A-stand gebruiken. De algehele ervaring was niet slecht. Het stadion is oud maar erg groot. De opkomst was schokkend (5000). Metrostation was gesloten voordat de wedstrijd was afgelopen, dus terugkomen was niet gemakkelijk. Ik zou er niet meer naartoe gaan. Ar Frederico schreef:29 maart 2014 om 14:26 Mijn ticket gekocht bij de Listicket-winkel aan de Via Toledo met mijn Amerikaanse paspoort - geen probleem. ! Ik kocht mijn ticket bij de Listicket-winkel aan de Via Toledo met mijn Amerikaanse paspoort geen probleem. We kregen de volgende informatie van Giorgio Pin: "Er zijn twee clubwinkels rond het stadion. Die aan de Distinti-kant verkoopt ook kaartjes. Zolang je een lidkaart hebt voor de betreffende club, kun je tickets kopen bij Listicket." We ontvingen de volgende informatie van Giorgio Pin: "Ik heb er geen probleem mee om een ticket voor Napoli te bemachtigen. Er zijn twee clubwinkels rond het stadion. Die aan de Distinti-kant verkoopt ook kaartjes. Zoals ik al eerder aangaf is Listicket geen optie meer voor toeristen, omdat je een lidkaart moet hebben voor de betreffende club."

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Sanpaolo
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Sanpaolo
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Sanpaolo
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Sanpaolo

Stadio San Paolo: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion werd gebouwd om Napels een permanent onderkomen te bieden nadat hun oude huis Stadio Partenopeo in de Tweede Wereldoorlog door luchtaanvallen was verwoest.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op