Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stade de Sclessin: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het werd gebouwd als de thuisbasis van F.C. Sclessin, een club uit de stad Sclessin, in de Belgische provincie Liã ̈ge. Stade Maurice Dufrasne, officieel Stade Maurice Dufrasne geheten, opende in 1909. Het is gebouwd om te dienen als de thuisbasis voor F.C. Sclessin, een club uit de stad Sclessin, in de Belgische provincie Liã ̈ge.

Sclessin

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Tegenwoordig heeft het stadion een capaciteit van 48.000 en is het de thuisbasis van Ligue 1-club AS Monaco. Standard kocht de grond in 1923 en begon kort daarna met de bouw van nieuwe betonnen tribunes. Tegen het einde van de jaren 1920 kon Sclessin ongeveer 24.000 toeschouwers bevatten. In 1939 werd een nieuw terras gebouwd dat plaats bood aan 20.000 fans. In de jaren 1950 werden extra zitplaatsen aan het stadion toegevoegd. In de vroege jaren 1970 bereikte Sclessin zijn maximale capaciteit toen een van de terrassen werd uitgebreid en 43.000 mensen de tribunes konden inpakken. Het stadion was een van de locaties van het EK 1972, hoewel het alleen gastheer was van de wedstrijd om de derde plaats tussen België en Hongarije. Sclessin kreeg in 1985 een nieuwe hoofdtribune en zeven jaar later, in 1992, begonnen de werken aan de stand aan de overkant. Beide uiteinden werden herontwikkeld in de late jaren 1990 ter voorbereiding van Euro 2000. Tijdens Euro 2000 werden drie groepswedstrijden in de eerste ronde in het stadion gespeeld. (foto's van het huidige Stade de Sclessin hieronder)

Manieren om naar Sclessin te reizen

Het Stade de Sclessin ligt in het zuidwesten van Luik aan de oevers van de Maas. Het ligt dicht bij het stadscentrum en het centraal station van Luik, Liege-Guillemins. Vanuit Luik-Guillemins neemt u bus 2, 3 of 27 om bij het stadion te komen. Bussen vertrekken regelmatig voor de rit van 10 minuten naar het stadion. Stap uit bij halte SCLESSIN. Adres: Rue de la Centrale 2, 4000 Sclessin

Eet, drink en slaap in de buurt van Sclessin

Het stadion Stade de Sclessin ligt in een gebied dat niet bijzonder aantrekkelijk is; het is een mix van industrie, kantoren en wat woningen. Het is in België, dus er zijn een paar lokale pubs in de buurt, maar anders is het beter om iets te eten en te drinken in het centrum van Luik? Er zijn geen hotels in de buurt van Sclessin, hoewel er verschillende opties zijn in de buurt van het treinstation in Guillemins. Als alternatief kunt u overwegen om in een van de mooiere hotels in het centrum van Liã ̈ge te verblijven of zelfs dichter bij huis te blijven en een trein naar Maastricht of Aken te nemen.

Standard de Liege Tickets

Tickets voor wedstrijden van Standard de Liege kunnen gekocht worden aan het clubkantoor in het stadion. Over het algemeen, als een wedstrijd is uitverkocht, kunnen tickets niet worden gekocht aan de poort van het stadion op de dag van de wedstrijd. Tickets voor de wedstrijd variëren in prijs van ?16,00 voor een lagere stoel achter het doel tot €32,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Prijzen worden voor een aantal topwedstrijden verhoogd naar tussen de €18.00 en €43.00. Een plattegrond van de zitplaatsen vindt u hier. Bel voor meer informatie +32 (0) 4 229 98 98 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

Standard.sudpresse.be is de officiële website van Standard de Liã ̈ge, terwijl Liã ̈ ge.be de website is van het VVV-kantoor van de stad Liã ̈ge. Infotec.be biedt informatie over het openbaar vervoer in Liã ̈ge.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Sclessin
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Sclessin
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Sclessin
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Sclessin

Stade de Sclessin: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het werd gebouwd als de thuisbasis van F.C. Sclessin, een club uit de stad Sclessin, in de Belgische provincie Liã ̈ge. Stade Maurice Dufrasne, officieel Stade Maurice Dufrasne geheten, opende in 1909. Het is gebouwd om te dienen als de thuisbasis voor F.C. Sclessin, een club uit de stad Sclessin, in de Belgische provincie Liã ̈ge.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op