Super Lig
Di 16:00
Super Lig
Di 16:00
Super Lig
Wo 19:00
Super Lig
Wo 19:00
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Showtime Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Sho.com staat bijna bovenaan in de wereld van premium streamingnetwerken. Hoewel het te kampen heeft met HBO, heeft het een indrukwekkende verzameling originele inhoud die ook offline beschikbaarheid en geen commercials omvat. Het is niet goedkoop, maar het is een al met al indrukwekkende service.

Showtime

kijken voetbal app

showtime

showtime streaming nederland

sky showtime nederland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 06.Juni 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

sho.com

Overweeg je om je te abonneren op Showtime? Als dat zo is, bent u misschien niet bekend met alles wat het te bieden heeft. De populariteit verbleekt immers in vergelijking met Netflix en Hulu. Maar er zijn goede redenen waarom mensen zich abonneren op Showtime - namelijk de unieke functies en waarde van het platform. Laten we eens nader bekijken wat die functies zijn en of ze de kosten waard zijn.

Hoe het begon

In 1976 was Showtime een premium televisienetwerk met een breed scala aan programma's, waaronder in het theater uitgebrachte films, originele tv-series, sportevenementen en stand-up comedy. In de vroege jaren 2000 lanceerden ze Showtime on Demand om te concurreren met HBO. In 2010 brachten ze Showtime uit als een zelfstandige service die sindsdien een kracht is geworden om rekening mee te houden in de premium-streaming arena.

Hoe het werkt

Als je een Amazon Prime-abonnement hebt, heb je ook toegang tot Showtime Anytime via de Prime Video-app. Als je echter alleen een Amazon Prime-account hebt, heb je geen toegang tot de Showtime Anytime-app. Veel mensen zijn vaak in de war over de verschillen tussen Showtime en Showtime Anytime. Dus hier is de deal: als u zich abonneert op Showtime via een deelnemende tv-provider, hebt u zonder extra kosten toegang tot de Showtime Anytime-app. Als je je abonneert op Showtime via Amazon Prime, heb je ook toegang tot Showtime Anytime via de Prime Video-app. Als je echter alleen een Amazon Prime-account hebt, heb je geen toegang tot de Showtime Anytime-app.

Wat is inbegrepen

Je vraagt je dus af wat voor soort inhoud Showtime biedt en of het kan concurreren met de grote jongens. Nou, in plaats van te beschikken over een enorme bibliotheek zoals Netflix, Hulu en Prime Video, richt Showtime zich meer op het ontwikkelen van originele programma's van hoge kwaliteit. De filosofie hier is absoluut kwaliteit boven kwantiteit. Terwijl de grootte van de bibliotheek miniem is in vergelijking met de industriereuzen, betekent dit dat er minder rommel is. Laten we eens kijken naar enkele van de series die bij Showtime horen. Klaar? - Shameless - Ray Donovan - Twin Peaks - Dexter - Wie is Amerika? - Kidding - Afleveringen - Homeland
De bibliotheek heeft een goede selectie van films, en ze bieden ook een verscheidenheid aan sportprogramma's. Als u door de bibliotheek wilt bladeren, kunt u deze hier bekijken. U kunt alles uit de bibliotheek downloaden voor offline gebruik en u hoeft zich nooit zorgen te maken over commercials die uw favoriete programma onderbreken.
Sommige mensen vinden dit misschien een nadeel omdat ze hun favoriete programma's of films op Showtime mogelijk niet kunnen vinden. Degenen die kwaliteitsprogrammering waarderen, zullen echter tevreden zijn met de selectie.
Deze kieskeurigheid heeft een voordeel: in plaats van urenlang door een enorme bibliotheek te scrollen, is wat je ziet met Showtime wat je krijgt. Je hoeft niet door de digitale murk te waden om iets goeds te vinden. Besteed vijf minuten browsen, en je zult min of meer alles zien wat er te zien is. Dit is goed - er zijn maar weinig dingen frustrerender dan gaan zitten om te genieten van wat downtime voor de tv, alleen om verlamd te raken door de eindeloze mogelijkheden op Netflix of Hulu.
Als je geïnteresseerd bent in streamingdiensten die de nadruk leggen op minimalisme, is HBO een goede optie. Het is vergelijkbaar met Showtime, maar veel mensen geloven dat HBO betere programmering heeft. Het heeft een aantal nadelen, maar het is de moeite waard om er meer over te lezen voordat je beslist of het de juiste keuze voor je is.

Ontwerp van de Website

De landingspagina van Showtime is eenvoudig en gestroomlijnd. Het is eenvoudig en schoon, waardoor het gebruiksvriendelijk is. Er is een enkel vervolgkeuzemenu dat alle gewenste subcategorieën weergeeft: series, films, sport, komedie, documentaires, enz.

Mobiele ervaring

Volgens recente gebruikers hebben mensen een probleem gehad met de algemene voorwaarden waarmee u moet instemmen bij het downloaden van Showtime Anytime. Velen zijn van mening dat deze overeenkomst te veel macht geeft aan Showtime en overdreven is. Ik weet niet precies wat Showtime met deze gegevens doet, maar ik denk dat je je ervan bewust moet zijn.
Over het algemeen vind ik Showtime Anytime niet zo geweldig. De integratie is een beetje vervelend en de prestaties zijn niet altijd geweldig. Bovendien kan het moeilijk zijn om te integreren met een Smart TV en kan het meerdere pogingen kosten om het correct te laten werken. Ten slotte, zelfs als u het aan uw account koppelt, vereist de app vaak dat u opnieuw inlogt, wat vervelend is. Showtime zou dit probleem zo snel mogelijk moeten oplossen.
Ik heb een kabelabonnement en de standaard Showtime app werkt goed voor mij. De downloadsnelheden zijn goed en ik heb geen bufferproblemen gehad, maar de interface kan soms een beetje verwarrend zijn. Als het goed gaat, heb ik geen klachten.

De sterke punten van Prime Video

Dus nu ik Showtime een kort overzicht heb gegeven, laten we de sterke punten samenvatten. Ik hou echt van de programmering die dit netwerk biedt, en hoewel sommigen de voorkeur geven aan HBO, blijf ik bij mijn wapens en kies ik de kant van Showtime. Shows als Kidding, Who is America?, Shameless en Homeland zijn uniek genoeg om mijn goedkeuring te winnen. In combinatie met reclamevrije, downloadbare inhoud, een intuïtieve webclient en een aantal fatsoenlijke live programmeeropties, is er hier veel om van te houden.

De zwakke punten van Prime Video

Hoewel Showtime niet de populairste streamingdienst is die er is, is er een reden waarom het niet de populairste is. De bibliotheek is vrij klein en als je de originele serie van Showtime niet leuk vindt, is het onwaarschijnlijk dat de films, documentaires of comedyspecials genoeg zullen zijn om je te verkopen. Bovendien is het $ 10.99 / maand, wat niet goedkoop is. Deze onhandige mobiele apps maken het ook moeilijk te gebruiken.

Suggesties

De scheiding tussen Showtime Anytime en Showtime (de standalone service) maakt het voor gebruikers lastig om het maximale uit beide platformen te halen. We begrijpen dat het logisch zou zijn om afzonderlijke portals te maken voor degenen die een kabelprovider gebruiken versus degenen die rechtstreeks via Showtime gaan, maar misschien kan het bedrijf een manier vinden om al zijn abonnees in één enkel platform te integreren. Zoals het er nu uitziet, moet Showtime zijn middelen verdelen over de twee apps om ze up-to-date te houden en problemen op te lossen. Ik denk dat het hebben van een enkele app zou resulteren in een vakkundig vervaardigd eindproduct.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Showtime

kijken voetbal app

showtime

showtime streaming nederland

sky showtime nederland

Showtime Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Sho.com staat bijna bovenaan in de wereld van premium streamingnetwerken. Hoewel het te kampen heeft met HBO, heeft het een indrukwekkende verzameling originele inhoud die ook offline beschikbaarheid en geen commercials omvat. Het is niet goedkoop, maar het is een al met al indrukwekkende service.

Redactie     Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op