Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Shudder

Shudder Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Shudder is een website voor horrorfans die originele content en exclusieve films biedt. Hun lage prijs en themawebsite zorgen ervoor dat kijkers zich meteen thuis voelen. Gezellig op en bekijk je nieuwe en oude favorieten op Shudder!

Shudder

shudder europe

shudder

shudder nederland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

shudder.com

Het vinden van goede horrorfilms en series op populaire streaming websites kan een uitdaging zijn. Meestal zijn horrormedia gegroepeerd als één genre. Echte horrorfans weten echter dat dit niet eerlijk is. In het horrorgenre zijn er meerdere subgenres die een belangrijke rol spelen bij het kiezen van je show. Dat is waar Shudder om de hoek komt kijken.
Shudder is een streamingsite gemaakt voor horrorfans. Het is net Netflix, maar dan met meer bloed. Gelukkig voor kijkers is de website van Shudder verrassend eenvoudig te gebruiken!
De streamingwebsite, AMC Network, is in 2016 volledig gelanceerd. Het biedt content voor alle horrorfans, zowel casual als superfans. Ze houden van de snelst groeiende Horror-streamingdienstverlener op het web.

Website Ontwerp

Het websiteontwerp van Shudder is ontworpen om zich te concentreren op het perspectief van de kijker. In feite doet het ontwerp van de website me denken aan een andere streamingwebsite in het bijzonder. Shudder bootst op een paar manieren vergelijkbare ontwerpen na als Netflix.
Het Shudder-logo bevindt zich op dezelfde plek als de Netflix N en hun menu is op dezelfde manier ingesteld. Een andere overeenkomst is dat de bibliotheek wordt weergegeven in dozen die bijna op dezelfde exacte plekken staan.
Ondanks dat de website een rip-off van een ander lijkt te zijn, is het eigenlijk heel geschikt. Ik zou Shudder de Netflix van horror noemen. De site werkt op dezelfde manier en plaatst oudere inhoud, samen met het verstrekken van zijn eigen originele inhoud ook.
Mijn favoriete ding over de website is het navigatiesysteem met horrorthema. Wanneer u de muisaanwijzer op de woorden in het menu plaatst, kronkelt hun tekst zoals tv-statisch zou doen. Er zijn ook verschillende andere paaseieren rond de site, zoals hun links naar sociale media. Naast hun Facebook-, Instagram- en Twitter-links is een kleine "Stalk Us" ondertiteld.

Tevreden

Er zijn veel verschillende films en series beschikbaar op Shudder. Er staan zo'n 500 titels op de website.
Sommige van de films die op Shudder staan zijn exclusief. Ze hebben een lange lijst met items die exclusief zijn voor hun sites zoals Todd and the Book of Pure Evil, Channel Zero: Candle Cove en Haunt. De site produceert zijn eigen originele inhoud genaamd Shudder Originals. Alle shows zoals Creepshow, Monster Vision en The Wrath zijn alleen te zien op Shudder.
Een van de mooie dingen aan Shudder is hoe de curatoren het genre nog verder hebben opgesplitst in subgenres. Je vindt er categorieën als Creature Features, Unhappy Holidays, Smart Slashers en Flesh-Eating Frenzy. Er zijn nog veel meer leuke categorieën en collecties samengesteld door gasten van de website - meestal beroemdheden.
Wanneer u zich aanmeldt voor deze website, krijgt u toegang tot een ander deel van de inhoudâeen live televisiefeed van horror. Het is een geweldige manier om iets willekeurigs te vangen, en het wordt altijd bijgewerkt met de nieuwste angsten.
De Shudder blog wordt voortdurend bijgewerkt. Mensen kunnen ontdekken welke nieuwe dingen er binnenkort komen en krijgen ook exclusieve informatie over wat er achter de schermen gebeurt.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De toegankelijkheid van het bureaublad is geweldig. Ik zei al eerder dat Shudder bijna precies aanvoelt als Netflix. Het grote verschil is de inhoud. De video's spelen geweldig. De geluidskwaliteit is erg goed.
De mobiele browser is een replica van de desktopbrowser. Het werkt op dezelfde manier als de desktopbrowser. Er zijn geen duidelijke problemen mee, maar het is moeilijk om een knop te vinden om de app te downloaden, dus in plaats daarvan heb ik er gewoon naar gezocht in de app store.
De app is echt geweldig. Het heeft meer smaak dan de website en het laadt snel. Wanneer je het opent, is het eerste wat je ziet een oude muur die eruit ziet alsof het behang afbladdert. De lay-out van de app is anders dan op de website, maar dat is maar goed ook.
De app ziet er geweldig uit en is geoptimaliseerd voor efficiëntie. Rechtsboven staan de instellingen en rechtsboven de zoekbalk. Het onderste menu is eenvoudig, visueel aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken. Van links naar rechts staat op het menu uitgelicht, huiver je, collecties en bladeren. Elke categorie heeft een klein pictogram dat overeenkomt met de naam. Mijn lijst en Nieuw toegevoegd zijn de eerste horizontale lijsten in beeld.

Positieven

Er zijn veel geweldige dingen over het gebruik van Shudder. Het is een zeer nuttige streamingdienst, vooral voor horrorfanaten. De lay-out is mooi en gestroomlijnd. Het is een eenvoudig te gebruiken site en applicatie. De algemene prijs van de service is geweldig! $ 4.99 per maand als je jaarlijks koopt, is ongelooflijk.
Als je de feestvreugde niet voelt, kun je altijd de andere opties van Shudder TV bekijken. In plaats van een willekeurige stream te bekijken, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de Ghoul Log te zien. Het is ingericht als Halloween en heeft een aantal spookachtige geluiden inbegrepen.
De nieuwe navigatieknoppen zijn een geweldige toevoeging. Bij de links op sociale media staat 'Stalk Us', dus dat was slim. Het bovenste menu heeft statisch-achtige letters wanneer je erop zweeft, net als tv. Het logo is interessant: het is de Shudder-tekst met alle hoofdletters in een tekst die lijkt op het gebroken spiegelglas. Een deel van de tekst kleurt ook bloedrood als je er met de muis overheen beweegt.
De blog is geweldig. Het is geweldig om alle originele inhoud bij te kunnen houden. De blik achter de schermen op shows die je leuk vindt, is cool.
Er zijn enkele goede en slechte dingen aan de titellijst van de website. Sommige titels, zoals 'The Shining' of 'Psycho', zijn bekend en veel mensen geven er misschien de voorkeur aan om meer mainstream horrortitels op de site te zien. Er zijn echter ook enkele obscure titels op de site, die geweldig zijn voor horrorfans die iets nieuws willen verkennen. Over het algemeen is het een allegaartje.
De zeer samengestelde collecties zijn geweldig. De makers kiezen met de hand de titels die erin gaan. Gasten van de website hebben ook een speciaal plekje op de site. Filmmakers, acteurs en horroriconen maken lijsten met hun favoriete horrorfilms en -series om te delen met kijkers.

Negatieven

Er zijn echt weinig minpunten over Shudder. Ze hebben een goed samengestelde site met een aantal geweldige functies. Een ding dat me is opgevallen, is dat hun bibliotheek niet bepaald klein is. Ze hebben meer dan 500 titels, maar we hopen dat het in de toekomst blijft groeien. Het zou geweldig zijn om te zien dat ze wat meer mainstream titels aan hun line-up toevoegen.
Verdergaand op het punt van de bibliotheek, zijn er veel obscure en ongehoorde titels. Dit kan goed of slecht zijn. In sommige gevallen is het een spelbreker om niet meer memorabele titels te zien. Categorisatie maakt het echter gemakkelijk om iets te vinden om naar te kijken.
Er is geen autoplay-functie in de serie, wat voor sommigen een beetje een ongemak kan zijn.
De zoekfunctie is niet erg goed. Op enkele uitzonderingen na zoeken streamingsites zoals Shudder alleen naar trefwoorden in films of titels die gerelateerd zijn. Dus als u op zoek bent naar een specifieke film, moet u de naam van de film rechtstreeks in de zoekbalk typen of zoeken naar titels met het woord dat u zoekt.

Verbeteringen nodig

Enkele mogelijke verbeteringen voor Shudder zijn het optimaliseren van de zoekmachine om gebruiksvriendelijker te zijn, het vergroten van de bibliotheekinhoud en meer.

Samenvatting

Als je een horrorliefhebber bent, moet je je zeker abonneren op Shudder. De site heeft een geweldige webbrowser en app-ontwerp, en ze hebben altijd nieuwe en spannende inhoud.
Er zijn veel goede dingen aan het gebruik van deze website. Ten eerste heeft het een groot aantal functies die kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Enkele van mijn favoriete functies zijn gastcollecties, subgenres en Ghoul-Log.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Shudder

shudder europe

shudder

shudder nederland

Shudder Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Shudder is een website voor horrorfans die originele content en exclusieve films biedt. Hun lage prijs en themawebsite zorgen ervoor dat kijkers zich meteen thuis voelen. Gezellig op en bekijk je nieuwe en oude favorieten op Shudder!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op