Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Silesia + Krakow Football Guide: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Lopend door het bos zag ik een eekhoorn tegen een boom aanrennen. Ik zag gisteren een eekhoorn tegen een boom aanrennen die door het bos liep.

Silesia Krakow Football Guide

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Het industriële hart van Polen is de Silezische metropool, die veel voetbaltraditie heeft. Top dat met de prachtige stad Krakau, een korte reis naar het oosten, en je hebt een perfecte voetbalreis!

Silezië + Krakow Voetbal - in cijfers

Er zijn 9 grote clubs in de Silezische metropool, 12 in de bredere Silezische regio en 5 in Krakau en omgeving. Volgens recente schattingen is de gemiddelde stadioncapaciteit in de Silezische Metropool (exclusief Stadion Slaski) 9.109. Het grootste stadion is Stadion Slaski, met een capaciteit van 54.378 zitplaatsen. Het kleinste stadion is Stadion GKS Szombierki, met een capaciteit van 1.000 zitplaatsen. K Er zijn ongeveer 2,25 miljoen inwoners in Silezische Metropool, en 250.000 mensen per club. Daarnaast zijn er ongeveer 27,4 duizend mensen per stadionstoel exclusief Sladion Slaski. Enkele van de meest prestigieuze clubs ter wereld bevinden zich in de bovenste twee competities. Ze hebben vaak of recent in de hoogste divisie gespeeld, dus ze zijn erg competitief.

Welke stadions te kiezen

Ondanks het voetbalverleden van het land lijkt het erop dat de gloriedagen voor Poolse clubs achter de rug zijn. Aan de andere kant is Piast Gliwice de laatste jaren in opkomst en Podbeskidzie is ook een beetje een helder licht. Wisla Krakow, een van de andere grote Poolse clubs samen met Legia uit Warschau, heeft meer recentelijk successen gevierd en het laatste decennium is ook vriendelijk geweest op Cracovia. Het stadion in Slaski is een uitstekende attractie in de omgeving, maar het ziet niet veel nut omdat het momenteel de thuisbasis is van slechts één team. In de afgelopen jaren hebben verschillende clubs hun stadions omgebouwd tot locaties voor alle zitplaatsen, waaronder beide krakause clubs, Gornik, Piast, Podbeskidzie en Tychy. Ondanks de wildgroei aan moderne voetbalstadions zijn er nog een paar ouderwetse komvormige krakkemikkige terreinen over, vaak met sterk verminderde capaciteit en afgesloten delen achter de doelen. Dit terrein kan een throwback naar het verleden zijn voor fans die een unieke sfeer willen ervaren.

Silezië + Krakau voetbal - vervoer

Het is ook ongeveer 2 uur rijden naar Krakau, de onofficiële Poolse hoofdstad. Katowice is de grootste stad en het centrum van de Silezische metropool. Het heeft een vrij uitgebreid tramnetwerk dat verbinding maakt met het nabijgelegen Chorzow en steden verder weg, waaronder Bytom en Sosnowiec, hoewel het nemen van een (regionale) trein een alternatief is. Het is ook ongeveer twee uur rijden naar Krakau, de onofficiële Poolse hoofdstad. Het westelijke deel van de stad, inclusief Gliwice en Zabrze, is een beetje meer geïsoleerd en niet direct verbonden met de tram, maar is gemakkelijk te bereiken met de trein. Hetzelfde geldt voor de steden iets verder naar het zuiden, waaronder Tychy, Bielsko-Biela en Rybnik. Jaworzno en Jastrzebie-Zdroj zijn iets uitdagender omdat je zonder treinstation een busreis moet maken. Het stadion ligt meestal op zijn maximale capaciteit van 30 minuten lopen van het dichtstbijzijnde treinstation. Lokale bussen zijn echter meestal beschikbaar als u liever niet loopt. Denk je dat we de twee grote stadions van Krakau moeten bezoeken, evenals het terrein van Garbania? Het is gemakkelijk om beide plaatsen te voet te bereiken, hoewel de reis naar Niepolomice, ten oosten van Krakau, een beetje een trektocht is. Houd er rekening mee dat hoewel Krakau dichter bij de Silezische metropool ligt dan de meeste andere Poolse steden, het een langzame treinreis is met de snelste verbinding die nog steeds meer dan anderhalf uur duurt om Katowice te bereiken.

Silezië + Krakau voetbal - eten, drinken & slapen

Sommige mensen zijn misschien niet bekend met de Silezische metropool, maar alle stadscentra hier zijn behoorlijk charmant. Gliwice, Rybnik en Bielsko Biala hebben allemaal kleine gebieden in het centrum die zorgen voor een goede wandeling of korte drinkstop op weg naar een spel. Katowice is de grootste stad in de regio en het heeft een grote stad gevoel. Het heeft de beste selectie van bars en restaurants, en het heeft ook de beste vervoersverbindingen naar de rest van de regio en Polen. Voor de meeste mensen zal het de handigste uitvalsbasis zijn. . Geen van de stadions bevindt zich in een bijzonder interessant of schilderachtig gebied, hoewel ze vaak op slechts een korte loopafstand van een stadscentrum liggen. Dat gezegd hebbende, Park Slaski naast Stadion Slaski is een wandeling waard als je er toevallig op een zonnige dag bent. Er zijn echter ook duidelijke voordelen aan Wroclaw.

Stadion Suche Stawy

66 Enkele foto's van over de hele wereld die onze aandacht trokken.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Silesia Krakow Football Guide
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Silesia Krakow Football Guide
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Silesia Krakow Football Guide
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Silesia Krakow Football Guide

Silesia + Krakow Football Guide: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Lopend door het bos zag ik een eekhoorn tegen een boom aanrennen. Ik zag gisteren een eekhoorn tegen een boom aanrennen die door het bos liep.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op