Superliga
Nu
(06.)
1
(04.)
1
Super Lig
Nu
Super Lig
Nu
Super Lig
Nu
Super Lig
Nu
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

SlashFilm Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Slashfilm is een entertainmentwebsite die zich richt op geek-centrische onderwerpen. De website biedt filmrecensies, interviews, trailers en andere interessante functies. Hoewel de website een beetje gedateerd is, is de inhoud die beschikbaar is op Slashfilm vermakelijk.

SlashFilm

schrijvers sofifa

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 30.Mei 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

slashfilm.com

Slashfilm is een entertainmentwebsite die al sinds de vroege jaren 2000 bestaat. In 2005 richtte Peter Sciretted Slashfilm op, dat een populaire website werd voor geeky filmnieuws. De website groeide snel dankzij de toewijding en het harde werk van de blogmedewerkers.
Toen Slashfilm voor het eerst begon, plaatsten ze veel nieuws over beroemdheden. Ze leerden echter al snel dat de vraag naar de nerdcultuur veel groter was en dus gingen ze in plaats daarvan die kant op. De website biedt nu unieke persoonlijke meningen over nieuwe films en popcultuur.
In januari 2007 onderging Slashfilm een herontwerp. Gegevens uit hun sectie 'Over ons' suggereren dat het aantal kijkers omhoog schoot en dat ze als gevolg daarvan wijzigingen aan servers moesten aanbrengen. Het doel van het herontwerp was om de website toegankelijker te maken.

Website Ontwerp

Slashfilm is binnenkort toe aan een nieuw ontwerp. Sommige aspecten van het ontwerp zijn niet ideaal en het lijkt erop dat er enkele continuïteitsproblemen kunnen zijn. Ik weet niet zeker of het huidige thema er zo uit moet zien, maar vaker wel dan niet zien secties en vakken eruit alsof ze worden afgesneden.
Het is moeilijk om door deze pagina te navigeren omdat er zoveel advertenties bij elkaar zijn gepropt. Advertenties zijn nodig voor websites om geld te verdienen, maar plaatsing is belangrijk. Er zijn manieren om advertenties op websites te plaatsen zonder de inhoud te overweldigen. Helaas doet Slashfilm het niet goed om advertenties op een aantrekkelijke manier weer te geven. Ze zijn erg schokkend en hinderlijk.
Ik heb gemerkt dat de website zorgvuldig is georganiseerd. Het primaire menu is de belangrijkste focus en lezers kunnen het gemakkelijk vinden. Wanneer u de muisaanwijzer op de primaire menucategorieën plaatst, worden subcategorieën weergegeven waaruit u eronder kunt kiezen. De zoekbalk is gemakkelijk te vinden, maar het is een zoekbalk die zoekresultaten van Google weergeeft in plaats van resultaten van website-archief. Het moet moeilijk zijn voor kijkers om op de webpagina te blijven wanneer de zoekbalk hen wegleidt.

Tevreden

Alles is overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk. De verscheidenheid en hoeveelheid inhoud op Slashfilms is een van de sterke punten. Er is zoveel te lezen, te bekijken en te beluisteren op de site, variërend van filmrecensies tot interviews. Alles is goed georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk, waardoor het een geweldige bron voor informatie is.
Een geweldige website heeft tags in subcategorieën gebruikt om het gemakkelijker te maken om gerelateerde inhoud te lezen. Er zijn zoveel artikelen om door subcategorieën te bladeren die het veel gemakkelijker maken. Verder hebben de artikelen ook gerelateerde links en maken ze het lezen van vergelijkbare inhoud eenvoudig. De zoekbalk op de website presteert niet goed, dus tags bieden een alternatieve zoekfunctie. Door op een tag te klikken, brengt de website u naar een lijst met alle titels die betrekking hebben op de specifieke tag.
Slashfilm doet verslag van nieuwe releases, castings en buzz-waardige gebeurtenissen in de filmwereld. Een opvallende titel uit deze sectie is De beste tv-programma's en films die in 2020 naar Netflix komen.? Het artikel geeft een overzicht van enkele leuke titels die dit jaar zullen verschijnen. Onder de shows zijn werken als Horsegirl, Jerry McGuire, Love Is Blind en nog veel meer. Enkele van de populaire titels die in het artikel worden genoemd, zijn: Horsegirl, Jerry McGuire, Love Is Blind en nog veel meer.
De categorie coole dingen is een andere geweldige functie van de website. In deze sectie kunnen lezers nette producten vinden zoals Funko Pops, exclusieve kunstprints en andere unieke items. Mijn favoriete vondst uit deze hoek van Slashfilm is Ben & Jerry's ijs - Netflix en Chill?d. De zoete traktatie wordt gesponsord door Netflix. De smaak is pindakaasijs met zoete en zoute pretzels en fudge brownies.
Vroege buzz voor nieuw uitgebrachte titels is een subcategorie van de nieuwssectie. Frozen 2, Star Wars: The Rise of Skywalker en Doctor Sleep waren enkele van de titels die in de vroege buzz werden behandeld.
De recensies op Slashfilm zijn over het algemeen onbevooroordeeld, afkomstig van echte schrijvers. Hoewel ik het misschien niet altijd eens ben met de beoordelingen, zijn ze zorgvuldig geschreven en maken ze geldige punten. De schrijvers nemen zorgvuldig nota van details in hun gekozen films en hun meningen zijn gemakkelijk te begrijpen.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Er zijn een paar problemen met de desktopbrowser voor Slashfilm. Ik hoop dat ze snel kunnen worden opgelost. Een herontwerp van deze website zou geweldig zijn, omdat er zoveel geweldige inhoud op staat, maar het ontwerp is niet erg aantrekkelijk. Er zijn ook enkele tools die niet goed werken, zoals de zoekbalk die Google doorzoekt in plaats van de website-archieven.
De mobiele browser is oké. Ik was verbaasd over hoe leesbaar het was en de tekstgrootte is redelijk goed. De koptekst ziet er beter uit in de mobiele vorm en er is ook een zijmenu dat goed wordt gebruikt. Het primaire menu en het zijbalkmenu delen dezelfde inhoud, maar het is moeilijker om door het hoofdmenu te glijden. Door de zijbalk te maken, hebben gebruikers ook toegang tot het menu terwijl ze midden in het scrollen zijn. De mobiele versie maakt gebruik van een eindeloze scroll die ik persoonlijk niet leuk vind, maar nogmaals, de meeste inhoud is toegankelijk via het zijmenu. Helaas is er geen mobiele app voor de website.

Positieven

Slashfilm is een populaire website die zich richt op een geeky publiek. Het websitepersoneel heeft toegang tot perspassen voor grote evenementen zoals het jaarlijkse Sundance Festival.
Slashfilm is een website met een naam en logo waarvan ik in eerste instantie dacht dat het geassocieerd werd met horror genre entertainment. Bij verder onderzoek ontdekte ik echter dat het platform veel meer is dan dat. Het logo is de tekstfilm met een schuine streep ervoor, wat zorgt voor een slimme en unieke naam.
Ik heb over het algemeen wat klachten over het ontwerp van de website, maar ik hou van de zijbalken op Slashfilm. Het gebruik van verschillende lay-outs en categorieën helpt voorkomen dat de ogen van kijkers zich vervelen. Ook de organisatie op Slashfilm is zeer secuur.
Er zijn zoveel interessante artikelen op Slashfilm. Interviews, trailers, filmrecensies, fotogalerijen en interessante producten behoren tot enkele van de artikelen die beschikbaar zijn om te lezen. De inhoud is goed geschreven en de gerelateerde berichten zijn geweldig. De schrijvers doen geweldig werk door onbevooroordeelde en eerlijke recensies te plaatsen. Mijn favoriete categorie is de Cool Stuff sectie. Hun lezers kunnen exclusieve Funko Pops, Legos, unieke verzamelobjecten en meer vinden.

Negatieven

Ondanks de vele positieve aspecten, zijn er enkele negatieve aspecten van Slashfilm. Een van de meest urgente problemen is het algehele ontwerp van de website. Het voelt rommelig en gedateerd aan, en het ziet er niet erg toegankelijk uit. Bovendien kunnen het kleurenschema en het algemene thema een nieuw ontwerp gebruiken om de functionaliteit te verbeteren.
Slashfilm heeft veel advertenties, maar het is geen groot probleem omdat lezers de websites leuk vinden om extra geld te verdienen. De advertenties aan de boven- en onderkant van de pagina zijn echter erg vervelend omdat ze het lezen van inhoud in de weg staan.
Mijn laatste klacht gaat over de zoekbalk en externe links. Ik hou ervan wanneer websites dingen extern linken, maar Slashfilm's gebruik van een Google-zoekopdracht als zoekbalkfunctie in plaats van te zoeken in de bibliotheek van de site leidt lezers weg van de website. Afgezien van de zoekbalk, trokken de coole berichten uit het webgedeelte mijn aandacht. Ik weet zeker dat de links affiliate zijn, maar ik zou liever worden gekoppeld aan meer inhoud op Slashfilm dan aan externe bronnen.

Verbeteringen nodig

Een groot herontwerp van de website zou een zegen zijn voor Slashfilm. Als de pagina zichtbaar aantrekkelijker en gemakkelijker te navigeren was, zou ik de pagina waarschijnlijk dagelijks bezoeken. Soms maakt het ontwerp het echter verwarrend. De coole berichten van over de hele websectie leiden lezers bijvoorbeeld naar een andere website- een nieuw logo en facelift is nodig en welverdiend. De inhoud is fenomenaal.
Slashfilm zou effectievere plaatsingen kunnen gebruiken voor advertenties. Soms verbergt de site advertenties goed, maar die in de voettekst is frustrerend omdat het tekst bedekt. Het verplaatsen van deze advertentie zou een groot verschil maken.

Samenvatting

Entertainmentwebsites zijn een leuke manier om je favoriete series, films en andere media te lezen. Enkele goede bronnen van entertainmentinformatie zijn Slashfilm en The A.V. Club. Het ontwerp van de website ziet er verouderd uit, maar de beschikbare inhoud is het lezen waard. De stafschrijvers zijn een hoogtepunt van de website.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

SlashFilm

schrijvers sofifa