Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Sling TV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Sling TV is een van de meest populaire live-streaming tv-serviceproviders in Amerika. Het is een geweldig alternatief voor cord-cutters die willen genieten van hoogwaardige inhoud tegen een betaalbare prijs. De magere bundel komt tegemoet aan uw inhoudsbehoeften en heeft voor elk wat wils. Sling TV is niet alleen betaalbaar, maar het is ook uiterst compatibel - u kunt inhoud streamen via digitale mediaspelers, mobiele telefoons, desktop, apps en smart-tv's.

Sling TV

lg videoland app

sling tv nederland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

sling.com

Sling TV is een live streaming service die enige tijd geleden aan de wereld werd geïntroduceerd. Het heeft een grote aanhang gekregen vanwege de betaalbare plannen en de enorme inhoudsbibliotheek. Gebruikers kunnen inhoud overal en op elk apparaat bekijken, waardoor het een van de meest populaire live tv-streamingdiensten in de VS is.
Sinds Sling TV in 2014 werd geïntroduceerd, is het een geweldig alternatief gebleken voor kijkers die het koord willen doorknippen. Met deze service kunt u een compacte tv-kijkervaring hebben die bestaat uit kanalen die ertoe doen. Als gevolg hiervan hoeft u geen dure rekeningen te betalen of dure apparatuur op te stapelen die de ruimte onder uw tv rommelig maakt. U kunt live streamen vanaf elk apparaat en tegen een betaalbare prijs.
Live tv-streamingplatforms verspreiden zich, met DirecTV Now, PlayStation Vue en YouTubeTV die allemaal in de afgelopen maanden zijn gelanceerd. Sling TV is echter de goedkoopste optie onder deze diensten met een aanzienlijke marge.

Is Sling TV en Slingbox hetzelfde?

Het lijdt geen twijfel dat Sling TV is geëvolueerd van zijn voorganger, de Slingbox. Maar als het gaat om cord-cutting alternatieven, is Sling TV in zijn eigen competitie. Via deze service richt het merk zich op het hele Amerikaanse publiek, waardoor ze de meerderheid van de basiskanalen kunnen bekijken zonder de noodzaak van vervelende apparatuur in de woonkamer of op het dak.
Sling TV is niet rigide in zijn werking. Afgezien van de basiskanalen die beschikbaar zijn in het pakket, kunt u extra inhoud toevoegen tegen een extra vergoeding. U kunt bijvoorbeeld $ 4,99 betalen en zes kanalen naar keuze toevoegen. Als u op zoek bent naar premium inhoud, kunt u ook HBO, EPIX en STARZ toevoegen voor slechts een paar extra dollars per maand.
Sling TV is vergelijkbaar met Prime Video en Netflix in die zin dat het de internetverbinding gebruikt om te functioneren. Je hebt alleen een compatibele speler nodig, zoals Xbox One, Roku of Android-apparaat, en je bent klaar om te gaan.

Geschiedenis

Sling TV werd onthuld op 5 januari 2015. Het is een televisiedienst die eigendom is van Dish Network. Sinds de lancering wordt het gezien als een virtuele multichannel videoprogrammeringsdistributeur. Tegenwoordig hebt u overal toegang tot inhoud op Sling TV via digitale mediaspelers, smart-tv's en apps.

Ontwerpen

Ik had een beetje moeite om de interface van Sling TV onder de knie te krijgen, maar het werkte prima. Ik vond het leuk dat het niet de meest intuïtieve interface had. De standaard kleurtoon die op de meeste bekende websites van streamingdiensten wordt gebruikt, is grijs, zwart en wit.
Naar mijn mening vind ik het leuk dat je met Sling TV programma's en kanalen kunt opslaan en je favoriete kunt markeren. Dit is vrij standaard op alle grote streamingnetwerken.
De kleine oranje lijntjes onder de video's geven aan hoeveel vooruitgang je hebt geboekt bij het bekijken van die video. In Hotstar is er een groene lijn die aangeeft hoe ver je gevorderd bent. Deze kleine details helpen je om je voortgang bij te houden en verder te gaan waar je gebleven was.
Hoewel de interface van Sling misschien niet extreem aantrekkelijk of intuïtief is, krijgt het de klus wel geklaard. Als je gewend bent om kanalen om te draaien, zul je niet blij zijn, want er is geen surfoptie in Sling. De startpagina is opgezet in een horizontaal mozaïekvensterformaat dat begint met uw favoriete kanalen. Het scherm is geoptimaliseerd op de meeste apparaten en dus kunt u overal tussen de drie en vijf kanalen tegelijk op uw scherm zien. Maar je zult veel opzij moeten scrollen.
In 2019 geven kijkers de voorkeur aan heen en weer schakelen in vergelijking met zoeken, sorteren en horizontaal scrollen.

Tevreden

Sling TV biedt een geweldig inhoudspakket met veel add-on-opties. Hoewel de inhoudsbibliotheek niet zo uitgebreid is als veel toonaangevende streamingdiensten, is deze nog steeds indrukwekkend. Wat de inhoud betreft, zijn er twee plannen - Oranje en Blauw Plan. Beide plannen hebben vergelijkbare basiskanalen.
Omdat er zoveel kanalen zijn om uit te kiezen, kun je bij bijna elke gelegenheid iets vinden om naar te kijken.
Zowel de Sling Blue- als de DirecTV Now-pakketten hebben dezelfde kanalen. Het enige verschil tussen hen is dat Sling Blue geen kanalen heeft die eigendom zijn van Disney.

On-Demand content is een USP

Afgezien van de hierboven genoemde Live TV-kanalen, kunt u ook kiezen uit een uitgebreide on-demand inhoudsbibliotheek die u alleen op Sling zou vinden. Ik was blij om enkele van de titels van Sling te vinden, inclusief de hele collectie van ? Miljarden?? Echte huisvrouwen?, ? Goed eten? en het laatste seizoen van ? Het is altijd zonnig in Philadelphia?.
Als het basispakket niet heeft wat u nodig hebt, kunt u extra kanalen toevoegen voor slechts $ 5 / maand. Deze add-ons kunnen variëren van kinderkanalen tot filmkanalen tot sportkanalen - wat u maar wilt.

Desktop/mobiele ervaring

Slingbox is een beetje anders omdat je live tv niet kunt pauzeren en terugspoelen, maar het heeft wel een ingebouwde DVR, zodat je shows kunt opnemen en ze later kunt bekijken. U kunt ook programma's op verschillende apparaten tegelijkertijd bekijken. Als uw internetsnelheid 3 Mbps of hoger is, kunt u zonder problemen kwaliteitsstreams bekijken. Met Sling TV kunt u live-tv op kanalen pauzeren, terugspoelen en zelfs vooruitspoelen. Het stelt je ook in staat om shows te bekijken slechts een paar dagen nadat ze in première zijn gegaan. Sling TV kan worden gestreamd vanaf tal van apparaten, waaronder ook mobiele apparaten. Als uw internetsnelheid 1,5 Mbps is, kunt u streams van behoorlijke kwaliteit bereiken. Slingbox is een beetje anders omdat je live tv niet kunt pauzeren en terugspoelen, maar het heeft wel een ingebouwde DVR, zodat je shows kunt opnemen en ze later kunt bekijken. U kunt ook programma's op verschillende apparaten tegelijkertijd bekijken. Als uw internetsnelheid 3 Mbps of hoger is, kunt u zonder problemen kwaliteitsstreams bekijken.
Een van de dingen die ik niet leuk vind aan Sling TV is dat wanneer je je streams van een kleiner scherm naar de grotere cast, de ervaring heel anders kan zijn. Soms werkt het geweldig op sommige apparaten en erg slecht op andere. Toen ik bijvoorbeeld mijn iPhone SE gebruikte, was de stream helder en helder. Toen ik het echter via Chromecast castte, daalde de kwaliteit en ging alles mis. Er is een onmiddellijke daling van de video- en audiokwaliteit.
De zoekervaring is slecht. Ongeacht uw apparaat, als u een zoekopdracht uitvoert, krijgt u geen resultaten die veel zin hebben. Probeer bijvoorbeeld te zoeken naar "Game of Thrones?", en je zou willekeurige resultaten vinden met het GOT-segment, achter de schermen, enz. Het enige dat je niet zult vinden, is de show zelf - wat erg frustrerend is.

Compatibiliteit is geen probleem

Om toegang te krijgen tot Sling TV, kunt u een account aanmaken op de Dish-website. U kunt die informatie gebruiken om in te loggen op de Sling TV-app. Je hebt toegang tot de content via een app op Android, Apple TV, iOS, Amazon Fire TV Stick, Chromecast, Roku, Android TV System en Xbox One. Dankzij een samenwerking tussen LG en Dish kun je live streamen op Koreaanse apparaten zoals LG's webOS smart-tv's, Vizio SmartCast-tv's en Samsung Smart TV's.

Plannen & Prijzen

Als cord-cutting nieuw voor je is, vind je de pakketten van Sling TV misschien verwarrend. Laten we dat eerst verduidelijken. Er zijn twee pakketten - Sling Orange en Sling Blue. Als u op zoek bent naar een individueel plan dat aan uw behoeften voldoet, moet u voor het Sling Orange Plan gaan. Als je het met je familie wilt delen, moet je Blauw kiezen.
Elk plan kost $ 25 / maand. Voor de eerste maand moet u slechts $ 15 / maand betalen als introductiekorting. Beide kanalen zullen op een paar gebieden een verschil hebben. Als u een all-inclusive pakket wilt, kunt u de twee pakketten combineren en een multiservice korting krijgen. Als u voor die optie kiest, krijgt u twee maanden bekijken voor slechts $ 25 / maand. Na twee maanden kost het $ 40 per maand.

Suggesties die ik heb voor Sling TV

Ik gebruik Sling TV al meer dan twee jaar en het is altijd verbeterd. Ik begon met het Oranje pakket en ben later overgestapt op Sling Blue omdat ik dacht dat het Oranje pakket niet aan mijn wensen voldeed.

Conclusie

Sling TV heeft echt een revolutie teweeggebracht in de live streaming service. Hoewel het niet de beste gebruikersinterface is die er is, biedt het nog steeds veel waar voor je geld. Het is een van de meest betaalbare manieren om live televisie en on-demand inhoud te bekijken, dus ik zou je zeker aanraden om het een paar maanden te bekijken en te zien of je het leuk vindt. Als u besluit dat het de moeite waard is, kunt u doorgaan en een volledig abonnement afsluiten.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Sling TV

lg videoland app

sling tv nederland

Sling TV Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Sling TV is een van de meest populaire live-streaming tv-serviceproviders in Amerika. Het is een geweldig alternatief voor cord-cutters die willen genieten van hoogwaardige inhoud tegen een betaalbare prijs. De magere bundel komt tegemoet aan uw inhoudsbehoeften en heeft voor elk wat wils. Sling TV is niet alleen betaalbaar, maar het is ook uiterst compatibel - u kunt inhoud streamen via digitale mediaspelers, mobiele telefoons, desktop, apps en smart-tv's.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op