Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Otkritie Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het heeft een capaciteit van meer dan 33.000 en is gelegen in het noordelijke deel van de stad. De Otkritie Arena is het nieuwe thuis van Spartak Moskou. Het heeft een capaciteit van meer dan 33.000 en is gelegen in het noordelijke deel van de stad.

Spartakstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Otkritie Arena, het nieuwe thuisstadion van Spartak, is onlangs geopend. In de geschiedenis van Spartak hadden ze nooit een eigen stadion gehad en zouden ze in plaats daarvan verschillende stadions rond Moskou gebruiken. Uiteindelijk spelen ze in het Luzhniki Stadion. De club was al vanaf het midden van de jaren 1990 op zoek naar een nieuw stadion, maar de eerste plannen bleven uit. Het project van de Otkritie Arena werd concreet in 2005 nadat de club een terrein verwierf op het Tushino Airfield-terrein in het uiterste noordwesten van Moskou. Hoewel er weinig vooruitgang werd geboekt, leidde de financiële crisis in 2008 tot aanzienlijk lagere bouwkosten, wat het verkrijgen van financiering gemakkelijker maakte. De bouw van het stadion begon uiteindelijk in juli 2010. De eerste plannen vroegen om een stadion met zo'n 35.000 zitplaatsen. Dit liep later echter op tot 42.000 met het oog op het WK van 2018. De Otkritie Arena werd vervolgens bevestigd als de tweede Moskouse speellocatie en versloeg Dynamo's VTB Arena voor de plek. In februari 2013 kondigde Spartak een naamgevingsrechtendeal aan met de lokale bank Otkritie. Daardoor werd het stadion op 5 september 2014 officieel geopend met een oefenwedstrijd tussen Spartak en Rode Ster (1-1). De Otkritie Arena werd gekozen als een van de speellocaties voor de Confederations Cup 2017, waar drie groepswedstrijden in de eerste ronde en de wedstrijd om de derde plaats werden gehouden.

Hoe kom je bij de Okritie Arena

De Otkritie Arena ligt in het noordwesten van Moskou, net binnen de ringweg van Moskou (MKAD). Het ligt op ongeveer 14 kilometer van het centrum van Moskou. De halte ligt op slechts een steenworp afstand van het stadion. Het Spartak Stadion is gemakkelijk te bereiken met de metro. Het nieuw gebouwde station Spartak ligt aan de paarse Tagansko-Krasnopresnenskaya-lijn (lijn 7), die door het centrum van Moskou loopt. De halte ligt op slechts een steenworp afstand van het stadion. Adres:?. ?????????????, ??. 67, Moskou

Eet, drink en slaap in de buurt van de Otkritie Arena

De Otkritie Arena bevindt zich in een woonwijk van Moskou die voornamelijk bestaat uit gebouwen. Er is niet veel in de buurt op het gebied van eten en drinken, met als enige optie een McDonald's-restaurant op korte loopafstand. Er zijn weinig hotels in de buurt van de Otkritie Arena, met de goedkopere Mini Hostel en duurdere Hotel Tayozhny onder de beschikbare opties. Aangezien het stadion gemakkelijk bereikbaar is met de metro, is het vinden van een hotel elders met een gemakkelijke verbinding misschien een betere optie.

Spartak Moskou Tickets

Tickets voor Spartak wedstrijden kunnen online worden gekocht, telefonisch +7 918 590 77 00, aan de kassa's van de Otkritie Arena vanaf enkele dagen voor de wedstrijd en de dag van de wedstrijd. Tickets voor reguliere competitiewedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander, maar de gemiddelde prijs is ongeveer 700 roebel voor een stoel achter het doel en 2200 roebel voor een stoel op het hoogste niveau aan de lange kant.

Relevante internetlinks

Spartak.com is de officiële website van Spartak Moskou. Otkritiearena.ru is de officiële website van de Otkritie Arena. Moscow.ru is een internationaal portaal in Moskou dat informatie geeft over de stad en haar omgeving. Mosmetro.ru omvat informatie over het metronetwerk van Moskou.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Spartakstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Spartakstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Spartakstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Spartakstadium

Otkritie Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het heeft een capaciteit van meer dan 33.000 en is gelegen in het noordelijke deel van de stad. De Otkritie Arena is het nieuwe thuis van Spartak Moskou. Het heeft een capaciteit van meer dan 33.000 en is gelegen in het noordelijke deel van de stad.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op