Wereldbeker
Nu
Wereldbeker
Za 16:00
Wereldbeker
Za 20:00
Eerste Divisie
Zo 12:15
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

SportLemon Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Sportlemons.com is een verouderde directory met sportcontent zonder sportevenementen. De wedstrijdkalender wordt regelmatig bijgewerkt, maar er is geen inhoud op de website. Je kunt dus onmogelijk een wedstrijd bekijken op dit platform of via de link die het biedt. Bovendien, wanneer u probeert toegang te krijgen tot de streams via de link, blijft het u gewoon omleiden naar gaming, dating of een goksite.

SportLemon

sportemon

sportlemon

sportlemon f1

sportlemon football

sportlemons

sportlemons f1

sprotlemon

aport lemon

portlemon

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 09.December 2022 — lees in 8 minuten
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

sportlemons.com

Sommige mensen geven de voorkeur aan gratis sportstreamingsites met gebruiksvriendelijke interfaces die kwaliteitslinks bieden. We beoordelen echter een site die geen inhoud heeft en alleen stijl is. Sportlemon is een van de slechtste gratis sportstreamingsites die er zijn.

Wat is Sportlemon?

Sportlemon bood vroeger uitgebreide sportdekking, maar nu zijn er tientallen concurrerende sites die hetzelfde oude ontwerp gebruiken. Wanneer u toegang probeert te krijgen tot de inhoud, leiden ze u allemaal om naar niet-gerelateerde websites. Ik heb dus geen reden om u aan te bevelen deze website te gebruiken voor streaming, maar ik heb er vertrouwen in dat de ontwikkelaars de problemen zullen oplossen en deze streamingsite met een geweldige geschiedenis zullen herstellen. Met een lichtpuntje zijn hier een paar redenen waarom je Sportlemon wel of niet wilt streamen.

Waarom zou je streamen op Sportlemon?

Sportlemon heeft een grote cult-aanhang vanwege zijn reputatie in de sportstreamingindustrie. Tientallen threads over de gloriedagen van Sportlemon vind je hier op reddit. Afgezien van zijn nalatenschap, heeft Sportlemon geweldig werk geleverd door een verscheidenheid aan inhoud aan zijn publiek te bieden. Gebruikers konden zonder problemen sporten zoals voetbal, basketbal, honkbal en American Football bekijken.

Gratis streaming

Sportlemon is altijd een gratis site geweest voor zijn gebruikers. Alle inhoud op de website kan gratis worden gestreamd, zonder dat u een account hoeft aan te maken of te betalen voor lidmaatschappen.

Fatsoenlijke gebruikersinterface

Het is grappig dat veel andere gratis streamingsites de lay-out hebben overgenomen die voor het eerst op Sportlemon werd geïntroduceerd. FromHOT's is bijvoorbeeld niet gerelateerd aan Sportlemon, maar leent het ontwerp en de lay-out van Sportlemon. De reden waarom zelfs nieuwe ontwikkelaars het leuk vinden, is dat het zeer intuïtief is. Het ziet er eenvoudig uit en maakt het mogelijk om de inhoud op een aantrekkelijke manier te plaatsen. Ik wil graag enkele redenen delen waarom je misschien wilt stoppen met streamen op Sportlemon.

Waarom zou je niet streamen op Sportlemon?

Als gebruiker op een populaire forumthread las ik een extreem boze post van een persoon waarin staat dat ze voortdurend worden omgeleid naar dating-apps in hun Play Store en dat er weinig tot geen echte streaming-inhoud op de website is. De gebruiker lijkt erg bezorgd en ik vond vergelijkbare tonen uitgedrukt door andere forumgebruikers op verschillende platforms.

Geen streaming content

Vroeger was ik dol op Sportlemon, maar nu is het gewoon een puinhoop. Wanneer ik de website bezoek, zijn alle updates aanwezig, maar wanneer ik inhoud probeer te bekijken, word ik omgeleid naar andere websites. Er is geen pagina met reguliere streaming-inhoud, dus als ik op iets op de startpagina klik, word ik naar een nieuwe site van derden geleid.

Gevaarlijk voor nieuwe gebruikers

Sommige mensen die al een tijdje geen streamingdiensten gebruiken en net beginnen met het testen van de wateren, kunnen veel geld verliezen op deze website. Dat komt omdat er advertenties, malware en pop-ups op deze website staan. Een paar weken geleden kreeg ik bijvoorbeeld een e-mail van een gebruiker die zei dat hij was overgehaald om zijn Flash-speler voor $ 18 te upgraden omdat deze verouderd was. Nu lachen ervaren streamers hier misschien om, maar stel je een nieuwe streamer voor, die hun eerste ervaring met streaming spam bleek te zijn. Ze zouden geen enkele gratis streamingsite meer vertrouwen!

Hoe krijg ik toegang tot Sportlemon?

Hoewel ik je niet aanraad om deze website te bekijken, als je geïnteresseerd bent om het uit te proberen, zorg er dan voor dat je VPN en adblocker zijn ingeschakeld.

Ontwerpen

Ongeacht hoeveel kritiek ik sportlemon mag geven, ik moet de eer geven waar de eer toekomt. Qua ontwerpen is Sportlemon een pionier geweest. Het gebruik van contrasterende blauwe kleuren - Air Force Blue en Powder Blue - dat we vandaag zien, werd voor het eerst geïntroduceerd op deze website. De alternatieve witte achtergrond in armaturen samen met het effectieve gebruik van symbolen om sport aan te geven, werden 7-8 jaar geleden geïntroduceerd.

Rubriek

In de kopsectie van Sportlemon vindt u een verscheidenheid aan sporten en activiteiten. Er zijn tien hoofdcategorieën - Thuis, Voetbal, Hockey, Tennis, Basketbal, Honkbal, American Football, Boksen, MotoGP en Overig. De koptekst heeft een verloopachtergrond die bestaat uit zwart-wit waardoor de witte tekst opvalt.

Hero Sectie

Ik hou van de held sectie op deze website omdat het verstoken is van opdringerige advertentiebanners. U kunt zien dat deze website legitiem is door de lijst met lopende wedstrijden en de komende. Wanneer je echter op een armatuur probeert te klikken, realiseer je je dat het geen substantie heeft.

Lichaam

Het lichaamsgedeelte van deze website heeft een inleidende opmerking die nauwelijks zin heeft.

Voettekst

Het voettekstgedeelte op de website heeft privacy- en DMCA-opties die beter zijn dan wat we zagen op fromHOT's. Er zijn echter geen opvallende navigatie-opties, wat nogal een afknapper is.

Binnenste pagina's

Ik kon geen binnenpagina's vinden op Sportlemon. De website leidt u gewoon door naar een website van derden. Ik weet niet zeker of dit zelfs een sportgids kan worden genoemd.

Tevreden

Als je kijkt naar de wedstrijden met betrekking tot voetbal, hockey, tennis, basketbal, honkbal, boksen en MotoGP, kun je zien dat er geen echte streaminglinks of inhoud zijn die werken.

Desktop/mobiele ervaring

Ik bladerde door de website op mijn HP 15 laptop en nam niet eens de moeite om het op mijn mobiele telefoon te controleren. Ik wilde onlangs een EPL-wedstrijd bekijken en dus stemde ik af op Spotlemon om te ontdekken dat er behalve omleidingen niet veel op deze website staat. Dus, zonder tijd te verspillen, zag ik de wedstrijd Watford vs Liverpool op Stream2Watch. Mijn recente ervaring met deze website was vrij kortstondig.

Suggesties die ik heb voor Sportlemon

Ik zou graag zien dat de website weer in zijn oude glorie wordt hersteld. Het was in het verleden een geweldige website waar ik talloze voetbal- en tenniswedstrijden heb bekeken. Ik zou graag willen dat de ontwikkelaars dit passieve project in een actief project veranderen door kwaliteitslinks toe te voegen waarmee de kijkers daadwerkelijk inhoud kunnen bekijken.

Conclusie

Sportlemon is niet meer zo geweldig als vroeger, dus ik zou je niet aanraden om het te bekijken. Als de streaminggoden echter luisteren, kunnen ze net zo goed alles oplossen wat er mis mee is.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

SportLemon

sportemon

sportlemon

sportlemon f1

sportlemon football

sportlemons

sportlemons f1

sprotlemon

aport lemon

portlemon

soport lemon

sporlemon

sporslemon

sport;emon

sportelemon

sportlekon

sportlemin

sportlemkn

sportlemmon

sportlemno

sportlemo

sportlemoj

sportlemom

sportlemon com

sportlemon de

sportlemon futbol gratis

sportlemon mobile

sportlemon soccer

sportlemon streams

sportlemon.

SportLemon Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Sportlemons.com is een verouderde directory met sportcontent zonder sportevenementen. De wedstrijdkalender wordt regelmatig bijgewerkt, maar er is geen inhoud op de website. Je kunt dus onmogelijk een wedstrijd bekijken op dit platform of via de link die het biedt. Bovendien, wanneer u probeert toegang te krijgen tot de streams via de link, blijft het u gewoon omleiden naar gaming, dating of een goksite.

Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op