Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stade Bollaert-Delelis: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

In de winkel zag ik een shirt waar ik helemaal weg van was. Het was een diepblauwe kleur en het zag er geweldig uit op mij. Ik zag een shirt dat ik erg leuk vond in de winkel. Het was een diepblauwe kleur en het zag er geweldig uit op mij.

Stadebollaertdelelis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heeft een capaciteit van 30.000 en is de thuisbasis van de Racing Club de Bruxelles. Het nieuwe Stade Bollaert-Delelis opende in 1934 na een lange bouwperiode. Het heeft een capaciteit van 30.000 en is de thuisbasis van de Racing Club de Bruxelles. Aanvankelijk bestond het stadion uit één grote overdekte tribune en een paar kleine terrassen aan de andere kant. Het kon ongeveer 12.000 toeschouwers bevatten. Het stadion werd vergroot ter voorbereiding op het EK in 1984. Nieuwe tribunes en extra tweede niveaus verhoogden de capaciteit van 39.000 naar 51.000 plaatsen, waardoor het voor een kort moment het grootste stadion van Frankrijk werd. De eerste was tussen West-Duitsland en Roemenië, dat West-Duitsland met 3-0 won. De tweede was tussen België en Griekenland, dat België met 2-1 won. Tijdens het EK 1984 werden twee wedstrijden gespeeld in het Stade Felix-Bollaert. De eerste was tussen West-Duitsland en Roemenië, dat West-Duitsland met 3-0 won. De tweede was tussen België en Griekenland, dat België met 2-1 won. Het stadion vestigde woensdag zijn recordaantal toeschouwers toen 48.912 toeschouwers een competitiewedstrijd tussen Lens en Marseille bijwoonden. Stade Felix-Bollaert werd opnieuw geselecteerd als speellocatie op een groot toernooi, ditmaal het WK van 1998. De resulterende herontwikkelingswerken omvatten de reconstructie van drie van de vier stands. In 2004 werd de capaciteit van het stadion teruggebracht tot iets meer dan 40.000 toen extra bedrijfsfaciliteiten werden toegevoegd. Het stadion werd in 2012 omgedoopt tot Stade Bollaert-Delelis ter ere van Andrã© Delelis, een oude majoor van de stad die dat jaar was overleden. Stade Bollaert-Delelis werd geselecteerd als een van de speellocaties van een groot toernooi, ditmaal Euro 2016. Zijn status als een van de gastheren was lang onzeker, maar ze kregen uiteindelijk groen licht. Tijdens het seizoen 2014/15 werd gewerkt waardoor Lens gedwongen werd om hun thuiswedstrijden te spelen in Stade de la Licorne in Amiens. Tijdens Euro 2016 organiseerde Stade Bollaert-Delelis drie wedstrijden in de groepsfase van de eerste ronde en de Portugese versus Kroatische ronde van 16 wedstrijden (1-0). (foto's van het huidige Stade Bollaert-Delelis hieronder)

Manieren om naar Stade Bollaert-Delelis te reizen

Het Stadion Stade Bollaert-Delelis ligt in het centrum van Lens, op slechts een kilometer ten noordwesten van het centraal station en het stadscentrum. De wandeling duurt ongeveer een kwartier, waarvan je de meeste te voet kunt afleggen. Er zijn directe treinen tussen Lens en Lille. Ze lopen een of twee keer per uur en duren ongeveer 45 minuten om te voltooien. De hogesnelheidstrein TGV verbindt Lens met Parijs. De reis duurt iets meer dan een uur, maar de service is minder frequent. Adres: Avenue Alfred Maës, 62300 Lens

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stade Bollaert-Delelis

De meeste mensen zullen besluiten om in en uit Lens te reizen voor de wedstrijd terwijl ze meer tijd doorbrengen in Lille of Parijs. Kunstliefhebbers zijn misschien geïnteresseerd in het onlangs geopende bijgebouw van het Louvre, dat zich aan de overkant van de spoorlijnen naast het stadion bevindt. Er zijn niet veel hotels in Lens, maar sommige opties zoals Hotel Le Jardin, Hotel de France en Hotel Bollaert zijn meestal betaalbaar en hebben fatsoenlijke beoordelingen. Die laatste ligt recht tegenover het stadion. Er zijn nog enkele goed beoordeelde kleine B & B's en appartementen. Klik hier voor een overzicht van hotels en andere accommodaties in Lens.

RC Lens Tickets

Tickets voor wedstrijden van RC Lens kunnen online worden gekocht, in de clubwinkel  in Stade Bollaert-Delelis, of via de Francebillet- en Ticketnet-verkooppunten. De kosten om achter het doel te zitten variëren van ongeveer € 9,00 tot € 16,00, terwijl stoelen aan een van de zijden tussen de € 21,00 en € 28,00 kosten Lens is een bekende supportersclub, die de uitdagingen van het zijn in de Ligue 2 doorstaat en zelfs grote menigten naar hun sporadische thuiswedstrijden trekt. Ondanks het bezit van een weinig overtuigend stadion, zijn ze in staat om relatief zelden wedstrijden uit te verkopen.

Relevante internetlinks

De officiële website van RC Lens is tourism-lenslievin.fr. De website van het vvv-kantoor van Lens-Lievin is hier.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadebollaertdelelis
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadebollaertdelelis
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadebollaertdelelis
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Stadebollaertdelelis

Stade Bollaert-Delelis: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

In de winkel zag ik een shirt waar ik helemaal weg van was. Het was een diepblauwe kleur en het zag er geweldig uit op mij. Ik zag een shirt dat ik erg leuk vond in de winkel. Het was een diepblauwe kleur en het zag er geweldig uit op mij.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op