Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadio Adriatico: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het is het grootste stadion van Italië, met een capaciteit van meer dan 80.000. Het Stadio Adriatico werd geopend in 1955. Het is het grootste stadion van Italië en biedt plaats aan maximaal 80.000 mensen.

Stadio Adriatico

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is echter vooral bekend als de thuisbasis van AS Roma en de beroemdste wedstrijd, de Italiaanse bekerfinale van 1982, waarin AS Roma Juventus met 3-1 versloeg om hun eerste kampioenstitel te claimen. Het Stadio Adriatico werd in 1955 geopend als onderdeel van een investeringsronde voor de Olympische Spelen van 1960 in Rome. Het organiseerde een paar voetbalwedstrijden tijdens het toernooi, maar is beter bekend als de thuisbasis van AS Roma en hun beroemdste wedstrijd, de Italiaanse bekerfinale van 1982, waarin AS Roma Juventus met 3-1 versloeg om hun eerste kampioenstitel te claimen. Het Stadio Adriatico werd officieel geopend op 29 december 1955 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Pescara en Como. Met zijn oorspronkelijke capaciteit van 10.000 toeschouwers is het stadion sindsdien meerdere malen uitgebreid. In 1977 werd een tweede niveau bovenop het stadion gebouwd, waardoor de capaciteit opliep tot 40.000. Deze omvang nam af in de late jaren 1980 toen de veiligheidsnormen toenamen en nu heeft het stadion iets meer dan 20.000 zitplaatsen. Kleinere verbouwingen in de afgelopen jaren hebben de capaciteit teruggebracht tot iets meer dan 18.000. Het Stadio Adriatico organiseert regelmatig atletiekevenementen, waaronder de Middellandse Zeespelen van 2009.

Manieren om naar Stadio Adriatico te reizen

Het Stadio Adriatico ligt in de wijk Portanuova in het zuiden van Pescara, op ongeveer 2,5 kilometer van het stadscentrum en het centraal station. Het ligt op 30 minuten lopen van het treinstation en het centrale Piazza della Rinascita. Het stadion ligt zeer dicht bij het strand en op korte loopafstand van de Corso Manthone met zijn verschillende bars. Het is een aangename wandeling, maar je kunt ook bus 1, 2, 10 of 21 nemen. Er zijn een paar directe treinen per dag die Pescara verbinden met Rome en Milaan (via Bologna en Rimini). De reis van de eerste duurt ongeveer 3,5 uur en vanaf de laatste 4-5 uur. Adres: Via Pepe s.n., 65126 Pescara

Pescara-tickets

Tickets voor de wedstrijden van Pescara kunnen online worden gekocht via Ticketone, in de clubwinkel aan de Via Regina Margherita 3 in het centrum van Pescara of bij een van de Ticketone-verkooppunten. Er zijn verschillende Ticketone-verkooppunten in de buurt van Stadio Adriatico, waaronder La Voce dei Pescaresi aan de Via Alessendro Valignani 9/11 en Tabaccheria Camaioni aan de Via B. Croce 199. Tickets voor de meeste wedstrijden zullen gemakkelijk beschikbaar zijn, maar Pescara heeft de neiging om een paar spraakmakende wedstrijden uit te verkopen. Tickets voor een reguliere wedstrijd variëren in prijs van $ 15,00 voor een stoel aan een van de curves tot $ 100,00 voor de beste stoelen op de hoofdtribune. Tickets voor de andere kant gaan voor $ 20,00 of $ 30,00 De prijzen voor zeven spraakmakende spellen worden verhoogd met € 5,00 of € 10,00 voor de meeste stoelen, maar de prijzen stijgen meer voor degenen op de hoofdtribune. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van Pescara Calcio, Pescaracalcio.com, biedt toeristische informatie over de club en de regio Abruzzo. Abruzzoturismo.it biedt toeristische informatie over alle mooie bestemmingen in de regio Abruzzo, waaronder Pescara.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadio Adriatico
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadio Adriatico
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadio Adriatico
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Stadio Adriatico

Stadio Adriatico: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het is het grootste stadion van Italië, met een capaciteit van meer dan 80.000. Het Stadio Adriatico werd geopend in 1955. Het is het grootste stadion van Italië en biedt plaats aan maximaal 80.000 mensen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op