Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion An der Alten Försterei: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion is momenteel de thuisbasis van 2. Bundesliga kant Union Berlijn. Het Stadion An der Alten Forsterei werd gebouwd in 1920 toen Union moest verhuizen uit hun vorige huis, dat een nieuwe bestemming had gekregen voor woningbouw. Het stadion is momenteel de thuisbasis van 2. Bundesliga kant Union Berlijn.

Stadion Alten Forsterei Berlin

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion aan de An der Alten Fã¶rsterei werd gebouwd in 1920 toen FC Olympia, de voorloper van Union, uit hun vorige huis moest verhuizen omdat het werd herbestemd voor residentiële huisvesting. Het nieuwe stadion, dat nog steeds Sportplatz Sadowa heet, werd officieel geopend op 7 augustus 1920 met een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Duitse kampioen Neurenberg. De club had vijf maanden eerder al hun eerste wedstrijd in het stadion gespeeld tegen Viktoria 89. In het begin kon het stadion slechts ongeveer 10.000 mensen huisvesten - de meesten van hen staand - en FC Olympia verhuisde vaak naar stadions met meer capaciteit voor belangrijke wedstrijden. Het duurde tot 1968 voordat het stadion een eerste grote herontwikkeling onderging, waaronder de uitbreiding van het terras aan de lange zijde tot een capaciteit van 15.000 plaatsen. In 1978 was het de beurt aan de tribunes achter het doel om te worden vergroot, waardoor de capaciteit steeg tot 23.500. Het stadion verslechterde echter snel en er werden capaciteitsbeperkingen ingevoerd. Omdat de club niet over de middelen beschikte om het te onderhouden, duurde het tot de nieuwe eeuw voordat de renovaties begonnen. De bond had begin jaren 2000 een oplossing voor de langere termijn nodig, maar de club wilde een heel nieuw stadion bouwen met een capaciteit van 30.000 plaatsen - waarvan 20.000 zitplaatsen. De club miste echter de financiering en de plannen verschoof naar de renovatie van Stadion An der Alten Forsterei. In 2008 werden de terrassen aan drie zijden van het stadion vervangen door nieuwe overdekte terrassen. In 2012 begon de reconstructie van de hoofdtribune voor alle zitplaatsen. De tribune opende een jaar later in een oefenwedstrijd tegen Celtic. (foto's van het huidige Stadion An der Alten Forsterei hieronder)

Manieren om naar Stadion An der Alten Forsterei te reizen

Het Stadion An der Alten Forsterei ligt in het zuidoosten van Berlijn aan de noordoever van de rivier de Spree. Het ligt op ongeveer 14 kilometer van de Alexanderplatz in het centrum van Berlijn en op 12 kilometer van het Ostbahnhof, het dichtstbijzijnde grote treinstation. Ostkreuz ligt op meerdere andere S-Bahnlijnen die het station verbinden met centrale bestemmingen zoals Ostbahnhof, Alexanderplatz, Friedrichstraãe, Hauptbahnhof en Zoologischer Garten. De reis duurt 35 tot 55 minuten, afhankelijk van waar in het centrum je vandaan komt. Adres: An der Wuhlheide 263, 12555 Berlin

Union Berlin Tickets

Tickets voor wedstrijden van Union Berlin kunnen online worden gekocht, in de clubwinkel in het stadion, in de clubwinkel aan de BahnhofstraÃe 23 in Kopenick in de buurt van het stadion, of bij het Union-tankstation in de buurt van het stadion aan de andere kant van de Spree. Staan kost $ 11,00, $ 12,00 of $ 13,00, terwijl stoelen op de hoofdtribune in prijs variëren van $ 28,00 tot $ 40,00.

Stadion An der Alten Forsterei stadion tours

Union Berlin biedt begeleide stadionrondleidingen rond het stadion An der Alten Forsterei met de spelerstunnel, kleedkamers, persruimte en VIP-ruimtes. Kijk op de website van Union voor het actuele schema en boekingen van tours. Kaarten kosten ?9,00. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van FC Union Berlin, AlteForsterei.berlin en Stadion An der Alten Forsterei zijn allemaal beschikbaar op deze website. VisitBerlin biedt reisinformatie voor de stad Berlijn. BVG verzorgt ov-informatie voor Berlijn.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadion Alten Forsterei Berlin
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadion Alten Forsterei Berlin
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadion Alten Forsterei Berlin
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Stadion Alten Forsterei Berlin

Stadion An der Alten Försterei: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion is momenteel de thuisbasis van 2. Bundesliga kant Union Berlijn. Het Stadion An der Alten Forsterei werd gebouwd in 1920 toen Union moest verhuizen uit hun vorige huis, dat een nieuwe bestemming had gekregen voor woningbouw. Het stadion is momenteel de thuisbasis van 2. Bundesliga kant Union Berlijn.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op