Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion Miejski w Gdyni: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion biedt plaats aan 24.000 mensen en heeft een multifunctionele zaal die kan worden gebruikt voor concerten, tentoonstellingen en meer. Het Stadion Miejski w Gdyni werd gebouwd tussen 2009 en 2011 om Arka te voorzien van een modern huis. Het heeft een capaciteit van 24.000 personen en kan worden gebruikt voor concerten, tentoonstellingen en meer.

Stadion Miejski W Gdyni

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het heeft een capaciteit van 27.000 zitplaatsen en is eigendom van de gemeenteraad van Gdynia. Gdynia City Council bouwde Stadion Miejski w Gdyni, ook bekend als GOSiR Stadion, om Arka te voorzien van een modern huis. Het biedt plaats aan 27.000 en is eigendom van de gemeenteraad. Het stadion werd geopend op 19 februari 2011 met een oefenwedstrijd tussen Arka Gdynia en de Bulgaarse beroeStera Zagora. Het Stadion Miejski w Gdyni kostte minder dan PLN 80 miljoen. Het heeft ook gediend als de thuisbasis van Baltyk Gdynia, maar ze spelen momenteel hun thuiswedstrijden in het nabijgelegen Narodowy Stadion Rugby.

Manieren om naar Stadion Miejski w Gdyni te reizen

Het Stadion Miejski w Gdyni ligt in het zuiden van Gdynia, op 3 kilometer van het centrum en het centraal station van Gdynia. Het ligt ongeveer 7 kilometer ten noorden van de badplaats Sopot. Het stadion is te bereiken met de SKM-forensentreinen. Het station Gdynia Redlowo ligt op 5 minuten lopen van het stadion. Er rijden rechtstreekse treinen vanuit Gdynia, Sopot en Gdansk. Adres: ul. Olimpijska 5/9, 81-538 Gdynia

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadion Miejski w Gdyni

Het Stadion Miejski w Gdyni ligt in een kantorenpark buiten de stad. Tenzij je van bossen houdt, is er niet veel te doen in de buurt van het stadion. Het grote winkelcentrum Centrum Riviera ligt op slechts 15 minuten lopen en het is ook de beste plek dicht bij het stadion om iets te eten of te drinken te vinden. Er zijn geen hotels direct in de buurt van het stadion, maar u kunt een appartement huren in de woonwijken rond het stadion als u in de buurt moet blijven. De meeste mensen besluiten om te verblijven in badplaats Sopot of de historische stad Gdansk, die aangenamere alternatieven zijn dan Gdynia zelf. Er zijn een paar hotels om uit te kiezen in het centrum van Gdynia. Als u op zoek bent naar een plek om te verblijven terwijl in Gdynia, bekijk dan zeker onze lijst met hotels en appartementen in de buurt van het stadion. Als alternatief, als u op zoek bent naar accommodaties in Gdańsk, hebben we genoeg opties. Als u op zoek bent naar hotels in Sopot, hebben we ook een paar keuzes voor u. Tot slot, als u zich in Gdynia bevindt en op zoek bent naar een plek om te verblijven, probeer dan onze lijst met hotels eens!

Arka Gdynia Kaartjes

Tickets voor Arka Gdynia-wedstrijden kunnen online worden gekocht, in de clubwinkel in het stadion, in de Star-Tom-clubwinkel op  ul. Wojta Radtkego 38/40 in het centrum van Gdynia, of een van de andere verkooppunten. Tickets kunnen worden gekocht van PLN 18,00-PLN 41,00 voor zitplaatsen op de tribune achter het doel, met prijzen die stijgen met PLN 5,00 voor wedstrijden met spraakmakende teams. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van Arka Gdynia en Jakdojade.pl - reisplanner voor het openbaar vervoer - zijn geweldige bronnen voor inwoners en bezoekers van de stad.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadion Miejski W Gdyni
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadion Miejski W Gdyni
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadion Miejski W Gdyni
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Stadion Miejski W Gdyni

Stadion Miejski w Gdyni: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion biedt plaats aan 24.000 mensen en heeft een multifunctionele zaal die kan worden gebruikt voor concerten, tentoonstellingen en meer. Het Stadion Miejski w Gdyni werd gebouwd tussen 2009 en 2011 om Arka te voorzien van een modern huis. Het heeft een capaciteit van 24.000 personen en kan worden gebruikt voor concerten, tentoonstellingen en meer.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op