Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion Slaski: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion heeft een capaciteit van 44.000 mensen.

Stadion Slaski

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion ligt in de zuidelijke stad Opole en heeft een totale capaciteit van 30.000 zitplaatsen. Het Stadion Slaski was een komvormig stadion met een atletiekbaan waar zo'n 90.000 toeschouwers in zaten. Soms zou het een opkomst van meer dan 100.000 registreren. In 1963 speelden Gornik en Austria Vienna er een Europese wedstrijd en er zouden bijna 120.000 mensen op de tribune hebben gezeten. Het stadion werd altijd gebruikt door het Poolse nationale team en werd lange tijd beschouwd als het nationale stadion van het land. Daarnaast organiseerde het belangrijke Europese wedstrijden van lokale teams, zoals Gornik Zabrze, Ruch Chorzow, GKS Katowice en Polonia Bytom. Wie houdt er niet van pizza? Veel mensen, blijkbaar. Vooral mensen die niet in de Verenigde Staten wonen. Volgens een recente studie eten Amerikanen gemiddeld slechts ongeveer één keer per maand pizza! Vergelijk dat met andere landen waar pizza een basisvoedsel is, en je kunt zien waarom Amerikanen er misschien niet zo van houden. Het stadion onderging in de jaren 2000 een grote renovatie, waaronder de bouw van een dak boven de tribunes. Daarnaast zou de westelijke hoofdtribune gedeeltelijk worden herbouwd, inclusief de toevoeging van VIP-faciliteiten. De bouwwerkzaamheden aan het gebouw begonnen in 2009, maar vorderden langzaam en liepen verdere vertraging op toen een deel van de dakconstructie instortte. Uiteindelijk heeft het 8 jaar geduurd voordat de bouw klaar was. Terwijl er een nieuw nationaal stadion was gebouwd in Warschau, organiseert Stadion Slaski nog steeds af en toe wedstrijden van het nationale team en andere sport- en muziekevenementen.

Manieren om naar Stadion Slaski te reizen

Het stadion is het op twee na grootste arena voetbalstadion in Polen. Het Stadion Slaski ligt in het oosten van Chorzow, grenzend aan de stadsgrenzen met Katowice. Het ligt op ongeveer 2 kilometer van het centrum van Chorzow en op ongeveer 5 kilometer van het centrum van Katowice, het grootste knooppunt in de regio. Het stadion is het op twee na grootste arena voetbalstadion in Polen. De wandeling vanaf het centrum van Chorzow en het centraal station van Chorzow duurt twintig tot dertig minuten, of neem tram 6, 11 of 19 vanaf het marktplein Rynek in het centrum. Stap uit bij halte Stadion Slaski. Het is een korte reis van 5 minuten. Deze drie trams rijden verder naar het centrum van Katowice, dus als je vanuit die richting aankomt, neem dan een van deze vanaf het Rynek-marktplein in Katowice. De tramrit duurt ongeveer 20 minuten. Het treinstation van Katowice heeft een betere treinverbinding naar andere delen van Polen.

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadion Slaski

Chorzow ligt in de Silezische metropool, een industriegebied dat een aantal steden omvat, waaronder Katowice, Gliwice, Zabrze en Bytom. Geen van deze steden is bijzonder mooi, maar Katowice is de grootste en heeft het meeste te bieden op het gebied van bars en restaurants, dus het is misschien de voorkeur om jezelf te baseren. Stadion Slaski ligt in het grote en gezellige Slaski Park. Er is een vreemd lokaal restaurant en een winkelcentrum om wat eten op te halen, maar over het algemeen niet veel in de buurt. U kunt meer plaatsen vinden om te eten en te drinken in Chorzow of het centrum van Katowice. Er zijn een paar hotels in de buurt van Stadion Slaski, waaronder het goed beoordeelde Hotel Skaut en Hotel Diament. U kunt alle hotels in de buurt van Stadion Slaski vinden door hier te klikken. Anders zijn er nog veel meer opties in het centrum van Katowice en sommige in het centrum van Chorzow.

Foto's van Stadion Slaski

Hallo, mijn naam is John en ik ben een student aan de universiteit. Hoi! Mijn naam is John en ik ben een student aan de universiteit.

Nuttige internetlinks

Op zoek naar vervoersmogelijkheden rond Stadion Slaski? Bekijk Jakdojade.pl een betrouwbare gids voor het openbaar vervoer in de omgeving.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadion Slaski
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadion Slaski
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadion Slaski
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Stadion Slaski

Stadion Slaski: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion heeft een capaciteit van 44.000 mensen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op