Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadion Stozice: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het stadion werd gebouwd om de stad Ljubljana en het Sloveense nationale team te voorzien van een moderne voetballocatie.

Stadion Stozice

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion Stozice werd gebouwd om de stad Ljubljana en het Sloveense nationale team te voorzien van een moderne voetballocatie. Het opende op 11 augustus 2010 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Slovenië en Australië (2-0). Het stadion is vernoemd naar het gebied waarin het zich bevindt- onderdeel van een groter sportcomplex inclusief een overdekte arena. Het wordt ook gebruikt voor concerten. Het stadion heeft een karakteristiek kenmerk van het verzonken zijn in de grond met de hal bovenop.

Manieren om naar Stadion Stozice te reizen

Het stadion Stozice ligt aan de noordelijke rand van Ljubljana, net binnen de ringweg, op iets minder dan 3 kilometer van het centraal station en een kilometer meer van het historische centrum van Ljubljana. De wandeling vanaf het station duurt ongeveer 45 minuten, terwijl die van het historische centrum bijna een half uur duurt. Als alternatief kunt u bus 20 nemen naar het stadion dat u kunt nemen van Slovenska cesta net ten westen van het station of van Tavcarjeva in het historische centrum. Adres: Vojkova cesta 100, 1000 Ljubljana

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadion Stozice

Het stadion Stozice is gelegen op een complex dat de Arena Stozice aan de rand van Ljubljana omvat, die wordt omgeven door een snelweg en woonwijken. Het is een rustige omgeving met weinig in de buurt op het gebied van eten en drinken, wat beter kan worden gedaan in het charmante en levendige stadscentrum van Ljubljana. Als u op zoek bent naar een plek om te verblijven in de buurt van Stadion Stozice, is het Austria Trend Hotel een geweldige optie. Daarnaast zijn er verschillende appartementen te huur in de omgeving. Klik hier voor een overzicht van hotels in de buurt van Stadion Stozice. Als u echter wat langer in Ljubljana wilt blijven, is het aan te raden om in of nabij het stadscentrum te verblijven. Klik hier om de mogelijkheden te verkennen.

NK Olimpija Tickets

Tickets voor Olimpija-spellen kunnen online worden gekocht, persoonlijk bij Mojekarte-verkooppunten of via de officiële website. Er zijn meerdere verkooppunten in het centrum van Ljubljana. Tickets zijn ook verkrijgbaar in het stadion voor aanvang van de wedstrijd. Olimpija is zelden uitverkocht en voor de meeste wedstrijden blijft de helft van het stadion gesloten. De enige wedstrijd die veel publiek trekt is de klassieker tegen Maribor. Reguliere tickets voor de meeste secties kosten 10 $. VIP-tickets kosten 40 $. De prijzen voor de wedstrijd tegen Maribor worden verhoogd naar 15$ en 70$. Stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

Nk Olimpija Ljubljana's officiële website, VisitLjubljana.com, biedt bezoekers informatie over de stad Ljubljana, Slovenië. Het stadion is lekker en het bier is goedkoop (0,5 Union 3?), en er is een bus terug naar de stad om 22:34 uur. De terugkeer is gratis met een Stadium Ticket. Pas maar op, het kan om de hoek stoppen (niet waar het je uit laat!). Ik heb de wedstrijd vandaag gezien. De duidelijk betere ploeg, Olimpija Ljubljana, kwam niet verder dan een 2:2 tegen Gorica. Sterker nog, ze gingen twee keer liggen. Er waren in totaal 14 uitfans die blij waren met het resultaat. Het stadion is lekker en bier is goedkoop (0,5 Union 3?) en er is een bus die om 22:34 uur naar de stad vertrekt. Het is gratis om terug te keren, maar houd er rekening mee dat het om de hoek kan stoppen (het laat je niet uit!). Ik kwam vanuit het stadscentrum bij het stadion met bus nummer 20. Ik moest teruglopen want de laatste bus vertrekt om 22:09. De kwaliteit van het voetbal en de ondersteuning was niet geweldig. Het winnende doelpunt werd gescoord in de 91e minuut en een fan die op assist jaagde en scheidsrechter was hoogtepunten van de wedstrijd. Ik moest teruglopen want de laatste bus vertrekt om 22:09. De kwaliteit van het voetbal en de ondersteuning was niet de beste. Winnende doelpunten gescoord in de 91e minuut en een fan die op assist jaagde en scheidsrechter waren hoogtepunten van de wedstrijd.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadion Stozice
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadion Stozice
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadion Stozice
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Stadion Stozice

Stadion Stozice: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het stadion werd gebouwd om de stad Ljubljana en het Sloveense nationale team te voorzien van een moderne voetballocatie.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op