Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

PGE Narodowy (Warsaw National Stadium): Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het Nationaal Stadion van Warschau is een recent gebouwd stadion in Polen.

Stadionnarodowy

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Is het capaciteit? Naar verluidt zal het rond 2022 klaar zijn. Het nieuwe nationale stadion van Polen, PGE Narodowy, zou rond 2022 voltooid moeten zijn. Het heeft naar verluidt een capaciteit van ongeveer 50.000 fans. Hoewel er al lang plannen waren om een nieuw Pools nationaal stadion te bouwen, werden deze versneld toen Polen het recht kreeg om het EK 2012 te organiseren. Het nieuwe Stadion Narodowy verving het vorige nationale stadion van Warschau, Stadion Dziesi?ciolecia. De bouw van het stadion begon in oktober 2008 en werd voltooid in november 2011. Tijdens de bouw kwamen drie arbeiders om het leven bij twee afzonderlijke ongevallen. Stadion Narodowy opende officieel op 29 januari 2012 met een rockconcert. De geplande eerste wedstrijd tussen Wisla Krakow en Legia Warschau moest worden geannuleerd vanwege vertragingen in de werken, veiligheidsproblemen en de daaruit voortvloeiende drukte. Een vriendschappelijke wedstrijd tussen de Poolse en Portugese nationale teams op 29 februari was dan ook de eerste wedstrijd die in het stadion werd gespeeld. Tijdens de finale van het EK 2012 organiseerde Stadion Narodowy de Poolse wedstrijd tegen Griekenland (1-1), nog twee groepswedstrijden, een kwartfinale en de Italiaanse wedstrijd tegen Duitsland (2-1). In 2015 was in het stadion de Europa League-finale tussen Sevilla en Dnipro te zien. Het stadion werd omgedoopt tot PGE Narodowy na een naamgevingsrechtendeal. Het meest karakteristieke kenmerk van het stadion is de gevel die is geschilderd in de kleuren van de nationale vlag. Verder heeft het een speciaal PVC schuifdak dat in twintig minuten kan worden geopend en gesloten, en een in het midden opgehangen videobord.

Manieren om naar het Nationaal Stadion van Warschau te reizen

Het Nationaal Stadion van Warschau ligt dicht bij het centrum van Warschau. Het ligt ten oosten van het centraal station van Warschau en het Paleis van Cultuur en Wetenschap, en ten westen van de oude binnenstad van Warschau. Er zijn verschillende manieren om met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Het makkelijkste is om de metro te gebruiken. Het metrostation Stadion Narodowy ligt zeer dicht bij het stadion en is te bereiken met de nieuwe lijn M2 (rood). Lijn M2 loopt dwars door het centrum van Warschau. Er zijn diverse tram- en busverbindingen vanaf het centraal station van Warschau en de nabijgelegen metrohalte Centrum. Trams 7, 9, 22, 24 en 25 en bus 158, 507 en 517 rijden oostwaarts vanaf het station. De rit duurt nog geen kwartier en je kunt uitstappen bij halte Rondo Waszyngtona. Vanuit het oude stadscentrum van Warschau neemt u bus 226 en stapt u uit bij halte Kijowska of Zieleniecka. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het stadion. Vanaf de luchthaven van Warschau neemt u bus 175 naar het centrum. Neem dan een van de hierboven genoemde metro's of trams of bussen. Adres: al. Ksi?cia J. Poniatowskiego 1, 03-901 Warsaw

Eet, drink en slaap in de buurt van het Nationaal Stadion van Warschau

Het gebied rond het stadion is grotendeels residentieel en het biedt niet veel op het gebied van entertainment. Het stadscentrum is echter niet ver weg, over de brug aan de andere kant van de rivier de Wisla. Nowy Wit St zit vol met bars en restaurants en het is vrij waarschijnlijk dat het geldt als het belangrijkste uitgaansgebied van Warschau. Vanaf de zuidkant van de straat is het slechts 20 minuten lopen naar het stadion. Er is een bruisend alternatief nachtleven in de wijk Praga, op 20 minuten lopen ten noorden van het stadion. Het gebied had vroeger een negatieve reputatie op het gebied van veiligheid, hoewel het onlangs aanzienlijk is geregenereerd. Er zijn een paar huurappartementen en eenvoudige hotels in de buurt van het Nationaal Stadion van Warschau, bijvoorbeeld Hotel Noclegi en Hotel Dedek Park. Het gebied is echter mooier en leuker aan de overkant van de rivier. Er zijn drie bed and breakfasts, de Royal Route Residence, Mamaison Residence Diana en de Nowy ?wiat Boutique B & B die bijna direct op Nowy ?wiat liggen. Ze krijgen zeer goede recensies en als gevolg daarvan kosten ze ongeveer PLN 300,00 per nacht. Het Moon Hostel, Puffa Hostel, Mercure Warszawa en Novotel Warszawa bieden goedkopere opties die variëren van PLN 100,00 tot PLN 250,00 per nacht. Op zoek naar hotels en appartementen in de buurt van Warsaw National Stadium? Je vindt ze hier op onze website!

Relevante internetlinks

De Stadion Narodowy website is de officiële website voor Stadion Narodowy in Warschau. De Warszawa website is de officiële website voor de stad Warschau. De website van Jakdojade is een ov-reisplanner. ZTM.waw.pl is een informatiewebsite voor het openbaar vervoer in Warschau. Ik moest de volgende dag terugkomen, maar mijn ervaring was verpest. Ik hoop daar ooit terug te komen. Het nieuwe stadion in Polen is goed bereikbaar, maar het dak moet er niet voor niets zijn. Het terrein is prachtig maar helaas vanwege de regen werd de wedstrijd afgelast. Ik hoop daar ooit terug te komen, maar mijn ervaring zal worden verpest als het dak niet wordt gesloten. Een van de nieuwere stadions in Polen met een goede bereikbaarheid, maar het zou beter zijn met een dak zodat het spel gespeeld kan worden.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadionnarodowy
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadionnarodowy
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadionnarodowy
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Stadionnarodowy

PGE Narodowy (Warsaw National Stadium): Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het Nationaal Stadion van Warschau is een recent gebouwd stadion in Polen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op