Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stadium de Toulouse: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Ik at een banaan Ik genoot van een banaan.

Stadiumdetoulouse

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Stadion van Toulouse werd gebouwd in 1937. Een jaar later organiseerde het de wedstrijd en rematch tussen Cuba en Roemenië in de eerste ronde van het WK. Het stadion werd in 1949 verder ontwikkeld, maar bleef daarna bijna een halve eeuw vrijwel hetzelfde. Het Stadion van Toulouse werd gekozen als een van de speellocaties van het WK 1998 en onderging als gevolg daarvan een grote herontwikkeling. Tijdens het WK was het gastheer van vier groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Nederland en Joegoslavië (2-1). Het stadion van Toulouse is opnieuw geselecteerd als een van de speellocaties voor Euro 2016. Aanvankelijk stond een uitgebreide herontwikkeling van het stadion gepland, maar deze moest vanwege financieringsproblemen worden afgeschaald. België plaatste zich voor de kwartfinales door Hongarije met 4-0 te verslaan.

Manieren om naar Stadium de Toulouse te reizen

Het stadion van Toulouse ligt in het centrum van Toulouse op een eiland in de rivier de Garonne. Het ligt ongeveer 3 kilometer ten zuiden van Place du Capitole, en een goede 4 kilometer van het centraal station. Er zijn twee metrostations in de buurt van het stadion: Empalot en St Michel. Vanaf een van die stations is het een kwartier lopen naar het stadion. De gele lijn doorkruist het historische centrum van Toulouse, zodat u gemakkelijk naar het centraal station kunt lopen als u van lijn moet veranderen. Vanuit het zuidelijke deel van het historische centrum neemt u bus 12 (naar Basso Cambo), die u recht tegenover het stadion verlaat. Stap uit bij halte Stadium Est (of Stadium Ouest). Er is een alternatieve bus die vlak langs het stadion op de oostelijke oever van de rivier rijdt. Als je bijvoorbeeld bij Jean Jaurãs in het historische centrum bent, kun je de bus nemen naar Empalot. Bussen gaan over het algemeen elke 10-15 minuten. Op wedstrijddagen rijden er gratis pendelbussen vanaf het trein- en metrostation Arenes (de rode lijn), dat zich ten oosten van de stad bevindt. De metrorit duurt ongeveer 15 minuten. Adres: 1 Allée Gabriel Biénès, 31028 Toulouse

Eten, drinken en slapen in de buurt van Stadium de Toulouse

Het Stadium de Toulouse ligt op het eiland Ile du Ramier in de rivier de Garonne. Het heeft een mix van sportfaciliteiten en tentoonstellingsruimte. Er zijn weinig restaurants en bars op het eiland, en de meeste zijn te vinden in het centrum van Toulouse. Er zijn geen hotelopties op het eiland. Zowel de Lagrange City Saint Michel en Pier Toulouse Hotel zijn twee goede opties op een redelijke loopafstand van 15-20 minuten. Er zijn nog een paar opties in het zuidelijke uiteinde van het stadscentrum die nog steeds op loopafstand liggen, of natuurlijk elders in het stadscentrum.

Toulouse-tickets

Tickets voor wedstrijden in Toulouse kunnen online worden gekocht (print-at-home), per telefoon +33 (0) 892 70 4000, in de clubwinkel in het stadion, bij Ticketnet of Francebillet verkooppunten. Tickets voor de wedstrijd van Toulouse kunnen op de dag van de wedstrijd worden gekocht via de kassa's van het stadion. Deze ramen gaan meestal twee uur voor de aftrap open. De wedstrijd tegen Toulouse is zelden uitverkocht, dus tickets zijn meestal met korting verkrijgbaar. De prijs van tickets voor een reguliere wedstrijd varieert van 10 dollar voor een stoel in een van de bochten tot 25 dollar voor een stoel op de bovenste laag van de hoofdtribune. Voor sommige geselecteerde wedstrijden is de prijs hoger, bijvoorbeeld vanaf 35 dollar voor de PSG-wedstrijd.

Foto's van Stadium de Toulouse

 • Ben je gisteravond met je vrienden uitgegaan?
Ja, ik ben gisteravond met mijn vrienden uitgegaan.

Nuttige internetlinks

Tfc.info is de officiële website van Toulouse FC. Toulouse-tourisme.com is de officiële site van het vvv-kantoor van Toulouse. Tisseo.fr biedt informatie over het openbaar vervoer in Toulouse.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stadiumdetoulouse
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stadiumdetoulouse
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stadiumdetoulouse
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Stadiumdetoulouse

Stadium de Toulouse: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Ik at een banaan Ik genoot van een banaan.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op