Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Stan Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

De Stan TV-app is geweldig voor Australiërs omdat je hiermee onderweg je favoriete programma's en films kunt bekijken. Als je niet zeker weet tussen Netflix en Stan, lees dan mijn recensie van Stan om erachter te komen welke beter is voor mobiele apparaten. Heeft Stan het in zich om te concurreren met Netflix? Lees vandaag mijn recensie om erachter te komen!

Stan

stan tv app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 23.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

stan.com.au

Welke premium streamingdienst is geschikt voor mij? Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke je moet kiezen als er zoveel geweldige keuzes zijn. Sommige diensten hebben hoge maandelijkse prijzen, terwijl andere meer variatie bieden. Op welke moet ik me abonneren?
Daarom is het belangrijk om erachter te komen welke premium streaming-apps het beste zijn voordat u ze kiest. U kunt dit doen door te kijken naar hoe goed de app presteert en welke functies hebben die waardevol voor u zijn. Hoe vind je dan de beste premium streaming-apps? Door naar de app store te kijken en reviews te lezen.
Ik beoordeel de inhoud van een streaming-app wanneer ik overweeg om deze te kopen. Immers, wat heb je aan een geweldige app als deze niet veel geweldige shows en films heeft om uit te kiezen? Heb ik gelijk? Als een app alleen shows aanbiedt waar niemand ooit eerder van heeft gehoord, dan zou niemand het willen downloaden.
Als u op zoek bent naar een streamingdienst met bekroonde of genomineerde series en films of iets om u te interesseren, zijn er tal van opties die er zijn. Voordat u er een kiest, is het echter belangrijk om te beslissen of u een nicheservice wilt die specifieke inhoudsinteresses biedt of dat u liever een meer algemene streamingervaring hebt met een grote verscheidenheid aan verschillende soorten inhoud.
Als u op zoek bent naar een streamingdienst met een grote verscheidenheid aan inhoud, is Stan TV misschien de perfecte keuze voor u. Met contracten die een aantal indrukwekkende rechten hebben opgeleverd, is Stan TV een van de beste streamingdiensten die ik ben tegengekomen. In feite heeft het contracten met enkele van de meest bekende studio's en netwerken ter wereld. Dus als je op zoek bent naar iets om naar te kijken op weg naar je werk of terwijl je thuis ontspant, is Stan TV zeker de moeite waard om te bekijken!
Maar iedereen die bekend is met streaming-apps weet dat er meer is om rekening mee te houden dan alleen de inhoud. De beste premium streaming-apps bieden een geweldig ontwerp, veel functies en een eerlijke prijs. Dus zonder verder oponthoud, laten we erin duiken en een kijkje nemen op Stan TV en zien of het je tijd en geld waard is.

Geschiedenis

Misschien is de beste manier om de geschiedenis van Stan te bespreken, een reis door de inhoudsverwerving. Stan TV werd gelanceerd in januari 2015 en de release viel samen met de première van Better Call Saul. Stan kreeg ook de exclusieve rechten op Breaking Bad (dat, voorafgaand aan Stan, alleen op Foxtel in Australië werd uitgezonden). Dit waren niet de enige grote shows die Stan vanaf het begin aanbood. Het bood gebruikers ook Transparant en Mozart in de Jungle.
Stan verwierf in de begindagen partnerschapsovereenkomsten met een verscheidenheid aan Sony, ABC, SBS, Viacom, MGM, BBC Worldwide, Showtime, CBS, Village Roadshow en Warner Bros.. Succes dreigde voor Stan.
Op 15 december 2014 tekende Stan TV een overeenkomst met ABC Commercial, die honderden uren gearchiveerde Australische ABC-inhoud omvatte, waaronder de populaire serie Summer Heights High, Janet King, Ja?mie: Private School Girl, Jack Irish, Upper Middle Bogan, Bob the Builder, The Moodys en Angelina Ballerina (om er maar een paar te noemen).
Op 17 december 2014 tekende Stan niet-exclusieve overeenkomsten met Viacom om shows van MTV, Comedy Central en Nickelodeon te presenteren. Dit gaf Stan de rechten om shows aan te bieden zoals SpongeBob SquarePants, iCarly, Teen Mom, South Park, Tosh.0, My Super Sweet Sixteen, Teenage Mutant Ninja Turtles en Reno 911.
In 2014 bleef Stan groeien en kocht hij content van Warner Bros, het Nine Network en Paramount Pictures. In de jaren daarna zou Stan met Netflix concurreren om contentdominantie. Iets zegt me dat Stan pas begint als het gaat om het verkrijgen van de best mogelijke content.

Ontwerpen

Ik geniet echt van het ontwerp van Stan. Het heeft een strakke en professionele uitstraling. Met een verfrissend thema dat grotendeels blauw en zwart is, is het leuk om een vleugje kleur te zien op een premium streaming-app, omdat de meerderheid van hen de neiging heeft om donkere thema's te gebruiken, zwaar op zwart en grijs.
Ik hou van de lay-out van de app. Stan heeft gekozen voor een strakke en minder afleidende manier om de inhoud te scheiden. Met een eenvoudig hamburger dropdown menu bovenaan, klik je gewoon op het menu om over te schakelen naar een nieuwe categorie (shows, films, enz.). Wanneer u het menu niet gebruikt, verdwijnt het, waardoor u de app vollediger kunt ervaren wanneer u door inhoud bladert en deze verkent.
Dat gezegd hebbende, hoewel de lay-out en het ontwerp goed zijn, is de app niet altijd betrouwbaar. Het crasht vaak en u kunt video's niet minimaliseren, zodat u inhoud kunt blijven bekijken terwijl u andere dingen op uw telefoon doet (sms'jes, berichten beantwoorden, enz.). Bovendien is de functie vegen tussen shows niet zo soepel of natuurlijk als het zou kunnen zijn. Het is gemakkelijk om soms te vergeten dat app-ontwerp niet alleen over uiterlijk gaat. Ook de functionaliteit is belangrijk. Helaas is Stan niet de best functionerende streaming-app die er is.

Tevreden

Je kunt niet discussiëren met de shows en films die Stan te bieden heeft. Het heeft tal van fanfavorieten, cultklassiekers en hitshows en films om naar te kijken. Bovendien helpen Stan originele programma's zoals No Activity, Plonk, Wolf Creek, Romper Stomper, Bloom, The Other Guy, The Gloaming en The Commons om het te onderscheiden van de concurrentie.
Als u op zoek bent naar inhoud van hoge kwaliteit, dan is Stan een goede keuze.

Prijzen en plannen

Er zijn een paar verschillende plannen stan tv biedt, afhankelijk van uw behoeften. Hier is een kort overzicht van wat ze zijn: Het abonnement dat u kiest, is afhankelijk van de gewenste streamingkwaliteit, het aantal gelijktijdige streams dat u nodig hebt en het aantal offline apparaten dat u wilt.
Stan biedt drie maandelijkse streamingpakketten: het Basispakket voor $ 10 / maand voor standaarddefinitiestreaming en één gelijktijdige stream, het Standaardpakket voor $ 14 / maand voor HD-streaming met drie gelijktijdige streams en het Premium-pakket voor $ 17 / maand voor 4K-streaming met vier gelijktijdige streams en vijf downloadapparaten.
Het korte verhaal is dus dat als je het meeste uit de Stan TV-app wilt halen, je een aardige cent moet betalen.

Suggesties die ik heb voor Stan TV App

Als Stan echt een grote concurrent voor Netflix wil worden, moeten ze meer bieden voor hun abonnementsniveau van $ 10 / maand. De resolutie is prima (denk ik?), maar waar mijn probleem ligt is in slechts één gelijktijdige stream voor die prijs. Ik denk dat ten minste twee Stand meer een concurrentievoordeel in de ruimte zouden geven. Ze zullen ook voor eens en voor altijd al die vervelende bugs en crashproblemen in de app moeten oplossen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Stan

stan tv app

Stan Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

De Stan TV-app is geweldig voor Australiërs omdat je hiermee onderweg je favoriete programma's en films kunt bekijken. Als je niet zeker weet tussen Netflix en Stan, lees dan mijn recensie van Stan om erachter te komen welke beter is voor mobiele apparaten. Heeft Stan het in zich om te concurreren met Netflix? Lees vandaag mijn recensie om erachter te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op