Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

St. Andrew?s Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Ze was verbaasd toen hij zei dat hij wilde verhuizen. Toen hij zei dat hij wilde verhuizen, was ze verbaasd.

Standrews

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

St. Andrews Stadium werd geopend op 26 december 1906 met een competitiewedstrijd tussen Birmingham City en Middlesbrough. Het stadion bestond uit één overdekte hoofdtribune en open terrassen aan de andere zijden, met een geschatte capaciteit van ongeveer 75.000 toeschouwers. Enkele kleine verbeteringen werden aangebracht in de jaren 1930, voornamelijk door het verhogen van de dekking en het vestigen van een recordbezoek van 66.844 fans op 11 maart 1939, toen ze een FA Cup-wedstrijd tegen Everton bijwoonden. Het stadion werd zwaar beschadigd in de Tweede Wereldoorlog, maar het werd kort daarna herbouwd. St. Andrew's Stadium onderging een grote herontwikkeling in de jaren 1950 en 1960, met de bouw van een nieuwe hoofdtribune in de vroege jaren 1950, een andere nieuwe tribune aan het Railway End, en ten slotte met de installatie van nieuwe daken over de Kop en Tilton Road eindigt. Er werden geen wijzigingen aangebracht aan het stadion in de volgende twee decennia en tegen het einde van de jaren 1980 was het stadion langzaam in verval geraakt. De capaciteit was vanwege veiligheidsmaatregelen teruggebracht tot slechts 26.000. In de vroege jaren 1990 begon Birmingham City aan een herontwikkelingsprogramma dat de sloop van de terrassen Kop en Tilton Road omvatte. Daarvoor in de plaats werden twee nieuwe zittenten gebouwd. De werkzaamheden werden in 1999 voltooid met de opening van een nieuwe tribune aan het Railway End. In het midden van de jaren 2000 werkte Birmingham City aan plannen om het St. Andrew's Stadium te vervangen door een multifunctioneel stadion met 55.000 zitplaatsen. Deze plannen kwamen echter nooit tot wasdom. (foto's van het huidige St. Andrew's Stadium hieronder)

Hoe kom je er

Wilt u wat informatie weten over St. Andrew's Stadium, gelegen in het oosten van Birmingham? Het stadion ligt op iets meer dan 1,5 mijl afstand van het centrum van Birmingham en de wandeling daarheen duurt ongeveer 30 minuten. Het valt wel mee als je in goede conditie bent! Als alternatief verbindt bus 17 (of een van de andere vermelde bussen), 58, 59, 60, 97 en 97A het stadion met Moor Street Station (of Digbeth Road). De reis duurt ongeveer een kwartier tot twintig minuten. Tijdens wedstrijddagen rijden er ook treinen naar het nabijgelegen treinstation Bordesley, op slechts 10 minuten lopen van het stadion. Op niet-wedstrijddagen is dit station buiten gebruik. St. Andrew's Church ligt vlak bij de snelweg A45 die aansluit op de M42 in het oosten en de M38 / M6 in het noorden. Om het te bereiken, neemt u de Bordesley Circus rotonde in oostelijke richting naar Coventry Road. Adres: St. Andrew?s Stadium, Birmingham, B9 4RL

Eten, drinken en slapen

St. Andrew's Stadium ligt in een woonwijk met weinig bedrijven in de buurt. Zoals gebruikelijk in Engeland, is er altijd een vreemde pub, hoewel je veel meer opties vindt in het centrum van Birmingham, dat niet ver weg is. Zo zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden ten zuiden van Birmingham New Street Station, vanwaar men kan lopen of een bus naar de grond kan nemen. Er is een Ibis Hotel op een paar minuten lopen van St. Andrew's, terwijl het Royal George Hotel direct aan de achterkant van het stadion ligt. Beide zijn redelijk geprijsd en krijgen acceptabele beoordelingen. De Moseley Arms is een vergelijkbaar alternatief dat iets meer richting het stadscentrum ligt. Zijn er hotels in de buurt van St. Andrew's Stadium? Zo ja, welke? Als je meer tijd hebt, kan een verblijf in het centrum van Birmingham een beter alternatief zijn. Een van de hotels net ten zuiden van Birmingham New Street Station zal bijvoorbeeld niet al te moeilijk zijn om bij het stadion te komen.

Tickets

Tickets voor wedstrijden van Birmingham City kunnen online, telefonisch of persoonlijk worden gekocht bij het ticketkantoor in het St. Andrew's Stadium. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. Birmingham City is zelden uitverkocht in het Championship. Tickets kosten meestal tussen £ 25 en £ 30. Ze zijn goedkoper als je ze voorverkoop koopt. Voor meer informatie mail [email protected] of bel+44 (0) 844 557 1875.

Stadion tours

Birmingham City organiseert begeleide stadionrondleidingen met de kleedkamers, spelerstunnel, perskamer en dug-outs. Tours duren ongeveer twee uur en kosten ongeveer £ 10 per persoon. Data, uren en prijzen worden aangekondigd op de website van Birmingham City.

Relevante internetlinks

Bezoek de officiële toeristische informatiesite van Birmingham voor de nieuwste informatie over wat er te zien en te doen is in Birmingham. U kunt ook buskaarten, dienstregelingen en een reisplanner vinden op Networkwest Midlands. Allison schreef: âGroot als je met volle stem bent, laat de haren in je nek overeind staan. Trots om een blue te zijn.â Ik vind het heerlijk als Great mijn haren rechtop laat staan. Het is echt cool om een blauwe te zijn, en ik ben er echt trots op. Big Con schreef: 22 januari 2015 om 9:41am St Andrews is het beste stadion OOIT. Ze kregen zieke hotdogs in de rust en het gebrul van de menigte doet oorverdovend, maar het is wat me gelukkig maakt. Soms zegt mijn vader dat we moeten kalmeren op de hotdogs, maar ik zeg nee, laten we een cola voor me gaan halen! St. Andrew's Stadium is het beste stadion OOIT! Ze hebben geweldige hotdogs in de rust en het gebrul van het publiek is geweldig, maar het is wat me het gevoel geeft dat ik leef. Soms wil mijn vader onze inname van hotdogs verlagen, maar ik zeg hem nee, ik wil een cola! .

 • Ik schreef: 20 januari 2015 om 10:58 Het is een OK terrein, het tribunetje links van de thuisfans laat het afweten.
. Het tribunetje links van de uitfans is niet erg goed. Sean schreef: Het huis van de luidste en trotsste fan van het land is St Andrews. Er is niets luider dan een volle St Andrews en iedereen zingt Keep Right On! Het huis van de luidste en trotsste fan van het land heeft niets luider dan een volledige St Andrews en iedereen zingt Keep Right On!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Standrews
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Standrews
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Standrews
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Standrews

St. Andrew?s Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Ze was verbaasd toen hij zei dat hij wilde verhuizen. Toen hij zei dat hij wilde verhuizen, was ze verbaasd.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op