Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

STARZ Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Sommige mensen zeggen dat Starz.com niet genoeg aandacht heeft gekregen van andere premium streamingdiensten, maar het is een geweldige optie met een goedkoop maandelijks abonnement, een sterke verzameling klassieke films en nieuwe series en een gebruikersinterface die eenvoudig en aangenaam is. Dit is waarschijnlijk de reden waarom HBO en Showtime Starz.com met bezorgdheid bekijken - het is een uitstekende streamingdienst!

Starz

starz

starz nederland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

starz.com

Er is een tijd in het leven van elke man waarin hij een keuze moet maken die een grote impact zal hebben op zijn toekomst. Deze beslissing kan variëren van kleine dingen, zoals welke film je moet kijken, tot grotere keuzes, zoals het al dan niet trouwen met iemand. Het kan hem laten lachen en huilen, afhankelijk van hoe hij ervoor kiest om het te interpreteren.
Ik heb het over beslissen aan welke streamingdienst ik me wil binden. Ik weet het, ik weet het. Ik hoor de vernietigende berisping van Tyler Durden al in mijn oor. Maar voordat je spot, laat me deze grandioze, meestal tongue-in-cheek beweringen rechtvaardigen.
Als je erover nadenkt, zijn streamingdiensten een beetje een groot probleem. Ze hebben niet alleen veel te bieden in termen van welke shows en films ze hosten, maar de manier waarop je ze bekijkt, kan echt van invloed zijn op het soort leven dat je leidt. Als je bijvoorbeeld de ene streamingdienst boven de andere kiest, wordt het onderdeel van je dagelijkse routine en begin je de verhalen en personages van die service te zien als onderdeel van je leven. Dit geldt vooral vandaag met alle geweldige tv-programma's en films die er zijn. Dus als je nadenkt over welke je moet kiezen, zorg er dan voor dat je alle opties zorgvuldig overweegt, want er zijn veel goede die er zijn.
Dus ik wilde een kijkje nemen naar de sterke en zwakke punten van het premium streamingplatform van STARZ. Met zoveel concurrenten die er zijn, wil ik erachter komen wat het goede, slechte en daartussenin zijn. Plus, is het de moeite waard om geld aan uit te geven? Na het verkennen van de zaak, hier zijn mijn bevindingen.

Hoe het begon

Streamingdiensten als Netflix en Hulu werden populairder en STARZ profiteerde daarvan door die bedrijven te kopen. Omdat STARZ al vele jaren bestaat, heeft het verschillende iteraties gehad. Deze groei viel samen met de komst van het internet, hoewel ze niet direct met elkaar verbonden waren. In het begin was STARZ onrendabel en maakte het miljoenen verliezen per jaar. Uiteindelijk kregen ze het echter bij elkaar en begon het er goed uit te zien toen digitale kabel in de vroege jaren 2000 op grote schaal in de VS werd aangenomen. Streamingdiensten als Netflix en Hulu werden populairder en STARZ profiteerde daarvan door die bedrijven te kopen.
STARZ, dat snel groeide, bevond zich op het juiste moment op de juiste plaats toen providers nu meer ruimte hadden voor nieuwe kanalen. STARZ was een aantrekkelijke kandidaat omdat het kijkers een verscheidenheid aan programmeringsmogelijkheden bood.
Het netwerk werd halverwege de jaren 2010 overgenomen door Lionsgate en STARZ lanceerde tegelijkertijd een nieuwe app. Sindsdien heeft het gefloreerd als een directe concurrent van netwerken als HBO en Showtime.

Hoe het werkt

Klanten hebben de keuze tussen zich rechtstreeks abonneren via STARZ of een abonnement nemen via Amazon's Prime Video. Beide portals bieden dezelfde inhoud, waaronder de huidige en back-catalogus van STARZ met programmering, evenals tv-series en films die momenteel op Encore worden uitgezonden. Of je je nu abonneert via Prime Video of rechtstreeks met STARZ, het lidmaatschap kost je $ 8,99 / maand, wat goedkoper is dan zowel Showtime ($ 10,99 / maand) als HBO ($ 14,99 / maand). Afhankelijk van de tijd van het jaar, kunt u mogelijk een gebundelde deal krijgen die u geld bespaart. Anders biedt STARZ soms gratis proefversies op korte termijn, zodat u de service kunt uitproberen voordat u de betaling van de eerste maand opvoert.
Zodra u uw overeenkomst hebt afgerond, krijgt u toegang tot de bibliotheek van STARZ. Je kunt het op een desktop of mobiel bekijken via de webclient van STARZ, of je kunt de app downloaden en bekijken op ondersteunde streamingapparaten zoals Roku of Chromecast. Sommige mensen die er zijn, hebben misschien al toegang tot STARZ via hun kabelbundel. Als u een van deze mensen bent, moet u weten dat u de app of de webclient ook kunt gebruiken wanneer u maar wilt.

Wat is inbegrepen

Nu gaan we aan de slag. Het belangrijkste deel van deze vergelijking is wat STARZ host. Je wilt in duidelijke taal weten wat ze hebben en of het genoeg is om je te interesseren. Dus laten we eens kijken.
- enz. Om te beginnen moet u het bedrijfsmodel van STARZ begrijpen. In plaats van te dienen als een centrale hub voor allerlei soorten media uit alle richtingen, richt STARZ zich op het aanbieden van een kleinere selectie van hoogwaardige programmering. Veel van de films op het platform zijn exclusief voor het netwerk, dus dat is iets om te overwegen. STARZ heeft ook een behoorlijk indrukwekkende reeks blockbusters - met name klassiekers - op elk gewenst moment. Sterker nog, ze concurreren in dit opzicht zelfs met Netflix en Hulu. Hier kunt u bladeren welke films momenteel beschikbaar zijn, maar om u een idee te geven: - Casino - The Big Lebowski - Call Me by Your Name - Back to the Future - My Cousin Vinny - Fargo - Reservoir Dogs - The Girl with the Dragon Tattoo - The Truman Show - etc.
Naarmate de lijst vordert, wordt het duidelijk dat ze uitstekend werk leveren met inhoud uit de jaren 90 uit het nostalgietijdperk, maar misschien niet zo geweldig zijn met hedendaagse films.
Hoewel STARZ misschien niet zoveel spraakmakende shows heeft als HBO, zijn hun series niettemin enkele van de beste die er zijn. In het bijzonder zou je veel van hun inhoud kunnen beschrijven als 'minder bekende edelstenen'. urrection, een bewerking van de gelijknamige roman van Neil Gaiman, is daar een goed voorbeeld van. Bovendien is Ash vs. Evil Dead, dat een cult-achtige aanhang heeft die het ondersteunt, ook een geweldige show.
Enkele andere populaire series zijn Counterpart, Black Sails en Spartacus. Bekijk hier de hele collectie.

Ontwerp van de Website

U kunt ook zoeken op titel, acteur of regisseur. Wanneer u zich aanmeldt bij STARZ via de webclient, ziet u eerst een grote banner in diavoorstellingstijl met aanbevolen inhoud. Deze banner neemt een groot deel van het scherm in beslag en is behalve dat het een beetje vervelend is, is het onpraktisch omdat je één voor één door elke titel moet klikken om door de uitgelichte catalogus te bladeren. Dus wat ik doe en wat ik me voorstel dat de meeste mensen doen, is dat ik vlak langs dat luidruchtige spandoek spring. Daaronder vind je een vrij standaard rastergeoriënteerd display waar je veel gemakkelijker doorheen kunt schakelen. Elke rij is anders gecategoriseerd, waarbij de eerste wordt gesorteerd op wat populair is en de volgende, originele serie alleen op STARZ?, enz. Vrij standaard spul. U kunt ook zoeken op titel, acteur of regisseur.
Als u op zoek bent naar iets specifieks, bevindt de zoekbalk zich bovenaan de pagina, waar het altijd gemakkelijk te vinden is. U kunt er ook voor kiezen om rechtstreeks naar de portal Films of Series te gaan door op een directe link boven aan de bestemmingspagina te klikken.

Mobiele ervaring

Als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke mobiele streaming-app, is STARZ misschien iets voor u. Het biedt de standaardfuncties en -functionaliteit, samen met Chromecast-compatibiliteit en downloadbare inhoud. De interface is strak en gemakkelijk te gebruiken en navigeren is zo eenvoudig als je zou hopen.
Een probleem waar sommige gebruikers over hebben geklaagd, is dat het moeilijk kan zijn om hun abonnement via de mobiele client te activeren of op te zeggen. Om welke reden dan ook, dit is een veel voorkomend probleem. Je kunt je voorstellen hoe boos sommige mensen zijn als ze een dienst proberen op te zeggen en erachter komen dat ze een maand extra moeten betalen. hoewel dit probleem relatief ongewoon is, bestaat het nog steeds, dus wees gewaarschuwd.

De sterke punten van Prime Video

STARZ is dus een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is goedkoper dan HBO en Showtime en je kunt annuleren en je opnieuw abonneren wanneer je maar wilt.
STARZ heeft een grote collectie klassieke films, vooral uit de jaren 1970-1990. De originele series zijn wat obscuur, maar dat is niet per se een slechte zaak. Soms is de smaak van de mainstream flauw. Persoonlijk vind ik shows als Ash vs Evil Dead en American Gods fantastisch, en sommige van de andere series zijn ook geweldig. En we moeten herhalen dat de STARZ-exclusieve collectie indrukwekkend is.

De zwakke punten van Prime Video

Zelfs als STARZ zijn gebreken heeft, is het nog steeds een behoorlijk goede service. Het grootste probleem is de hedendaagse filmselectie, die een beetje teleurstellend is. Maar de nostalgisch ingestelde zal de oude films waarderen. En als het gaat om populaire series, zijn er niet veel, maar dat is misschien geen slechte zaak, afhankelijk van je voorkeuren.
Veel gebruikers hebben een probleem met het beheren van hun abonnement op de mobiele client. Dit moet (en hopelijk) snel opgelapt worden, dus we zullen zien hoe dat uitpakt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Starz

starz

starz nederland

STARZ Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Sommige mensen zeggen dat Starz.com niet genoeg aandacht heeft gekregen van andere premium streamingdiensten, maar het is een geweldige optie met een goedkoop maandelijks abonnement, een sterke verzameling klassieke films en nieuwe series en een gebruikersinterface die eenvoudig en aangenaam is. Dit is waarschijnlijk de reden waarom HBO en Showtime Starz.com met bezorgdheid bekijken - het is een uitstekende streamingdienst!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op