Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

St. Jakob-Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het werd officieel geopend in mei 2002. Het stadion heeft een capaciteit van 36.000 toeschouwers en zijn naamgenoot is St. Jakob, de tweede bisschop van Basel. Joggeli is het grootste stadion van Zwitserland en werd in 1998 gebouwd nadat het oude St. Jakob-Stadion dat ervoor in de plaats stond voor het eerst werd gesloopt. Het werd officieel geopend in mei 2002 en heeft een capaciteit van 36.000 toeschouwers. De naamgever van het stadion is St. Jakob, de tweede bisschop van Bazel.

Stjakobpark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd gebouwd op de plaats van het voormalige Olympisch Stadion dat begin jaren 1990 was gesloopt. De oorspronkelijke capaciteit van het stadion was 46.000, maar het is sindsdien uitgebreid tot de huidige capaciteit van 55.000. Het St. Jakob-Park stadion heeft de bijnaam Joggeli en is het grootste stadion van Zwitserland. De bouw van het stadion begon in december 1998 nadat het oude St. Jakob-Stadion dat ervoor in de plaats stond eerst was gesloopt. Het stadion werd gebouwd op de plaats van het voormalige Olympisch Stadion dat begin jaren 1990 was gesloopt. De huidige capaciteit van het stadion is 55.000 mensen en het zal in 2020 verder worden uitgebreid naar de oorspronkelijke capaciteit van 66.000 mensen. De eerste wedstrijd in het stadion was tussen Basel en Lausanne Sport op 15 maart 2001. Een half jaar later, op 15 oktober 2001, werd het stadion officieel ingehuldigd. De bouwkosten voor het stadion bedroegen 250 miljoen Zwitserse frank. Het St. Jakob-Park had aanvankelijk een capaciteit van 33.200, maar werd later uitgebreid met een extra niveau op een van de lange zijden voor het Euro 2008-toernooi. Met een paar extra rijen tijdelijke zitplaatsen werd de capaciteit verhoogd tot een totaal van 42.500 zitplaatsen. Na het toernooi daalde de capaciteit echter weer tot onder de 40.000. tijdens het EK 2008 werden drie groepswedstrijden, twee kwartfinales en de halve finale tussen Duitsland en Turkije gespeeld in het St.Jakob-Park. In 2016 werd de Europa League-finale gespeeld tussen Sevilla en Liverpool op St. Jakob-Park. Sevilla won met 3-1.

Manieren om naar St. Jakob-Park te reizen

Het St. Jakob-Park complex ligt in het zuidoosten van de stad Basel, op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Basel en iets minder van het centraal station (Bahnhoff SBB). Het winkelcentrum en de 70 meter hoge woontoren maken deel uit van het complex. Het stadion grenst aan de snelweg A2. Neem afslag St. Jakob. St. Jakob-Park heeft een eigen treinstation met dezelfde naam (St. Jakob). Treinen vertrekken vanaf het centraal station van Basel voor de rit van 8 minuten naar St. Jakob-Park. De tramlijn 14 verbindt het stadion met het oude stadscentrum van Basel. Als u wilt uitstappen bij de halte St. Jakob, kunt u bus 37 nemen die u verbindt met het stadscentrum, of bus 36 die u naar de noordoever van de stad brengt. Adres: Birsstrasse 320 A, 4052 Basel

Eten, drinken en slapen in de buurt van St. Jakob-Park

Het park ligt direct naast een reeks spoorlijnen en een snelweg in een gebied dat een mix is van andere sportfaciliteiten, lichte industrie en residentiële woningen. Het winkelcentrum St. Jakob-Park bevindt zich in het stadion en biedt een paar restaurants en©cafés. Er is echter weinig in de buurt op het gebied van eten en drinken, wat je daarom beter kunt doen in het centrum van Basel? Er zijn weinig hotels in de buurt van St. Jakob-Park, maar als je in de buurt moet blijven, dan is de kleine B & B Auf dem Wolf een uitstekende optie. Het ligt pal naast het stadion en krijgt prachtige recensies. Hotel Coop is een alternatief dat ook op loopafstand ligt, maar verder zijn de mogelijkheden beperkt. Voor hotels in de buurt van St. Jakob-Park, klik hier. Voor andere Basel-opties, verken de onderstaande pagina's.

FC Basel Tickets

Tickets voor wedstrijden van FC Basel kunnen online worden gekocht, aan de kassa in het stadion of op de dag van de wedstrijd. FC Basel heeft de hoogste opkomst van de Zwitserse Super League, maar het verkoopt zijn thuiswedstrijden niet vaak uit. Ticketprijzen variëren van $ 25,00 tot $ 36,00 voor een stoel aan een van de korte uiteinden tot $ 75,00 voor een stoel op de hoofdtribune. Voor meer informatie bel +41 61 375 10 10 of mail [email protected]

St. Jakob-Park stadion tours

St. Jakob-Park organiseert af en toe rondleidingen door het stadion in Basel. Kijk op de officiële website voor toekomstige data en prijzen, of e-mail [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van FC Basel, het stadionbeheer van St. Jakob-Park, Basel.com en de reisplanner van het openbaar vervoer in Basel, dienstregelingen en tariefinformatie zijn allemaal beschikbaar op fcb.ch. Na de wedstrijd liep ik in een rechte lijn naar het station. Stadion zelf is oké. Het is modern en leuk, maar Basel is goed verbonden met Frankrijk en Duitsland, dus je kunt plannen om meer landen te bezoeken tijdens dezelfde reis. Ik liep na de wedstrijd 20 minuten rechtstreeks naar het treinstation. Het stadion zelf is oké. Het is modern en leuk, maar Basel is goed verbonden met Frankrijk en Duitsland, dus je kunt plannen om meer landen te bezoeken tijdens dezelfde reis.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stjakobpark
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stjakobpark
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stjakobpark
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Stjakobpark

St. Jakob-Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het werd officieel geopend in mei 2002. Het stadion heeft een capaciteit van 36.000 toeschouwers en zijn naamgenoot is St. Jakob, de tweede bisschop van Basel. Joggeli is het grootste stadion van Zwitserland en werd in 1998 gebouwd nadat het oude St. Jakob-Stadion dat ervoor in de plaats stond voor het eerst werd gesloopt. Het werd officieel geopend in mei 2002 en heeft een capaciteit van 36.000 toeschouwers. De naamgever van het stadion is St. Jakob, de tweede bisschop van Bazel.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op