Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

St James? Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De eerste voetbalwedstrijd op St. James' Park werd gespeeld in 1880, maar het veld was pas in 1884 goed voorbereid.

Stjamespark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

St James Park was oorspronkelijk niet meer dan een kaal veld. Het werd voor het eerst gebruikt voor voetbal in 1880, maar in die tijd was het niets bijzonders. In 1898 promoveerde Newcastle naar de First Division, wat de club ertoe aanzette om het terrein goed te ontwikkelen. Er werden nieuwe terrassen gebouwd die de capaciteit op 30.000 brachten. Daarna duurde het nog maar vijf jaar voordat er weer een ronde van grote verbouwingswerken werd opgestart. Een nieuwe tribune aan de Barrack Road-kant en uitgebreide terrassen vergrootten de capaciteit tot ruim zestigduizend. In de jaren 1920 was Newcastle van plan om St James Park te herontwikkelen met nieuwe stands ontworpen door architect Archibald Leitch, maar conflicten tussen de verhuurder (de stad Newcastle) en planners leidden tot het opgeven van de plannen. In 1930 registreerde St James' Park zijn hoogste opkomst toen 68.386 mensen een wedstrijd tussen Newcastle United en Chelsea bezochten. De conflicten tussen de club en de stad hebben geleid tot meer geannuleerde plannen in de jaren 1950 en 1960, waardoor Newcastle ook wedstrijden miste tijdens het WK van 1966. In plaats daarvan was Ayresome Park van Middlesbrough gastheer van de wedstrijden. In 1972 bereikte de club uiteindelijk overeenstemming met de gemeenteraad van Newcastle en werd een nieuwe Leazes Terrace Stand geopend. De werkzaamheden gingen door met de Leazes End, maar degradatie en een precaire financiële situatie maakten een einde aan de hoop op verdere verbeteringen. De Milburn Stand verving de oude West Stand die in 1986 bij een brand was beschadigd. Verdere verbeteringen waren nodig, maar financiering kwam pas beschikbaar nadat Sir John Hall de club in 1992 overnam. In slechts enkele jaren werden drie nieuwe tribunes gebouwd, wat resulteerde in een komvormig stadion met een capaciteit van 37.000 zitplaatsen. In 1996 was St James Park een speellocatie van het EK 1996. Het organiseerde drie groepswedstrijden. De bouw van een tweede niveau voor het stadion werd in 2000 voltooid nadat plannen om naar een nieuw stadion te verhuizen waren mislukt. In 2011 werd het stadion tijdelijk omgedoopt tot Sports Direct Arena naar het bedrijf van clubeigenaar Mike Ashley, maar het werd later naar de oorspronkelijke naam verwezen nadat de nieuwe clubsponsor Wonga het naamrecht had gekocht. (foto's van de huidige St James? Parkeer hieronder)

Hoe kom je in St James? Park

St James Park ligt in het centrum van Newcastle, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Het stadion ligt iets ten noordoosten van het centrum van Newcastle en ten noorden van het centraal station. Het grenst aan leazes park aan de noordkant. Als u met de auto komt, volgt u de aanwijzingen naar het stadscentrum. Het stadion ligt dicht bij de meeste parkeergarages in het centrum van de stad, maar vanwege de locatie wordt geadviseerd om met het openbaar vervoer te reizen. Als u van elders in de regio Newcastle of Newcastle Airport aankomt, is de metrohalte St James ' Park een handige manier om hier te komen. Adres: St James? Park, Newcastle upon Tyne, NE1 4E

Eten, drinken en slapen in de buurt van St James? Park

Een van de grote troeven van St James's Park is de centrale ligging midden in het centrum van Newcastle. Dit betekent dat er een grote verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden is in de omgeving van het stadion. Er zijn een paar hotels in de buurt van het stadion die goede beoordelingen hebben. Het Sandman Signature Hotel ligt direct naast de deur, maar er zijn ook andere, meer betaalbare opties. Het Holiday Inn Express, County Hotel en Sleeperz Hotel zijn enkele van de beter beoordeelde keuzes. Voor alle hotels in de buurt van St James Park? Klik hier, die u ook alle hotels in het stadscentrum laat zien.

Newcastle United-tickets

Tickets voor wedstrijden van Newcastle United kunnen online worden gekocht, telefonisch op +44 (0) 844 372 1892, of in de officiële clubwinkels in St James Park en het Metrocentre. De thuiswedstrijden van Newcastle zijn meestal een kwart tot de helft van de tijd uitverkocht, afhankelijk van hoe goed het seizoen verloopt. Als tickets niet uitverkocht zijn, kunnen ze voor de wedstrijd worden gekocht bij de ticketbalie van het stadion. De prijs van tickets voor een typische wedstrijd is meestal afhankelijk van de tegenstander. Voor de meeste wedstrijden kosten de tickets uiteindelijk £ 27,00, maar de prijzen kunnen variëren van £ 32,00 tot £ 52,00 voor wedstrijden tegen tegenstanders met een hoger profiel. Ongeveer £ 15,00 is toegevoegd voor meer drukbezochte games. Een plattegrond vind je hier.

Sint-Jacobus? Park stadion tours

Newcastle United biedt rondleidingen door het stadion met de kleedkamers, dug-outs, spelers? tunnel, en de media suite. De tours lopen meestal elke dag om 11:30 uur, 12:30 uur en 14:00 uur, maar het huidige schema kan verschillen. Het wordt aanbevolen om van tevoren te reserveren, maar het is niet verplicht. Reserveren kan online of telefonisch (+44 (0) 844 372 1892). De tours kosten £15,00.

Relevante internetlinks

Nufc.co.uk is de officiële website van Newcastle United Football Club. Newcastlegateshead.com is de officiële toeristische website voor Newcastle en Gateshead, en Nexus.org.uk informatie geeft over reizen naar Newcastle en het vinden van openbaar vervoer opties. De sfeer was echt elektrisch voor de wedstrijd, Manchester United won met 4-0 en nu ga ik uit 10 meest algemene delen van het stadion markeren. Grootte: 9/10 Sfeer: 10/10 Kwaliteit: 9/10 Buiten: 10/10 Eigenaar: -7/10 (Grapje, ongeveer 10/10) Actueel team vanuit mijn oogpunt: 2/10 Realistisch: 9/10. De sfeer bij de wedstrijd was elektrisch. Manchester United won met 4-0 en nu markeer ik 10 meest algemene delen van het stadion. Grootte: 9/10 Sfeer: 10/10 Kwaliteit: 9/10 Buiten: 10/10 Eigenaar: -7/10 (Grapje, ongeveer 10/10.) Actueel Team vanuit mijn oogpunt: 2/10 Realistisch: 9/10. Ondanks dat ik in eerste instantie dacht dat het uitzicht van de goden slechter was dan mensen dachten, vond ik eerlijk gezegd dat de sfeer bij dit spel gek was. Deze grond is ook goed, maar met Mike Ashley die eigenaar is van Sports Direct, wordt het stadion bezoedeld. Ik dacht eerlijk gezegd dat het uitzicht van de goden niet zo slecht was als mensen deden voorkomen totdat we scoorden en je helemaal niet kon zien wie het kreeg? De sfeer hier was gek toen het derbydag was en de passie in het noordoosten is ongeëvenaard in het Engelse voetbal. Deze grond is goed, maar met Mike Ashley en zijn Sports Direct-merk wordt het stadion bezoedeld.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stjamespark
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stjamespark
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stjamespark
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
6 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:30
2
1
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Stjamespark

St James? Park: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De eerste voetbalwedstrijd op St. James' Park werd gespeeld in 1880, maar het veld was pas in 1884 goed voorbereid.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op