Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

St Mary?s Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

St Mary's Stadium is de thuisbasis van Southampton sinds 2001, toen ze verhuisden van The Dell waar ze de voorgaande 103 jaar hadden gespeeld.

Stmarysstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heeft een capaciteit van 27.500 en is een van de grootste in de Premier League. St Mary's Stadium is sinds 2001 de thuisbasis van Southampton. Het stadion heeft een capaciteit van 27.500 en is een van de grootste in de Premier League. St. Mary's Stadium werd gebouwd tussen december 1999 en juli 2001 voor een totale kostprijs van £ 32 miljoen. De wedstrijd werd officieel geopend op 1 augustus 2001 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Southampton en het Spaanse Espanyol (3-4). Het stadion heette voorheen The Friends Provided St Mary's Stadium, onder een sponsordeal. Sommige heiligen hebben de afgelopen jaren gekeken naar de mogelijkheid om het St. Mary's Stadium uit te breiden, maar ze hebben deze plannen in de wacht gezet totdat de club consequent uitverkocht is.

Manieren om naar St Mary?s Stadium te reizen

St Mary's Stadium ligt ten oosten van het stadscentrum van Southampton in het havengebied op de westelijke oever van de rivier de Itchen. Het ligt op minder dan een mijl - of 15 minuten - lopen van Southampton's High Street. De wandeling vanaf Southampton Central Rail duurt alleen iets langer. De shuttle rijdt elke tien minuten en het duurt ongeveer een kwartier om op beide bestemmingen te komen. Parkeren is zeer beperkt in de buurt van St Mary's Stadium op wedstrijddagen, en wegen rond het stadion zullen worden afgesloten. Daarom wordt geadviseerd om in het centrum van de stad te parkeren en naar het stadion te lopen. Adres: Britannia Road, Southampton, SO14 5FP

Eten, drinken en slapen in de buurt van St Mary's Stadium

St Mary's Stadium ligt in een gebied dat een mix is van dokken en lichte industrie, maar ook wordt begrensd door spoorlijnen en residentiële woningen. Het is het beste om te eten en te drinken in het stadscentrum, dat op 15 minuten lopen ligt. Er zijn geen hotels in de buurt van het St Mary's Stadium, maar het Premier Inn Southampton City Centre is een goede keuze als u dicht bij het stadion wilt verblijven. Het ligt op slechts tien minuten lopen van het stadion en heeft goede recensies. Het Jurys Inn Southampton is een vergelijkbaar alternatief iets verder weg. Er zijn geen hotels in Southampton, maar hier is een overzicht van de andere opties in de buurt.

Southampton-tickets

Tickets voor wedstrijden in Southampton kunnen online worden gekocht, telefonisch (+44 (0) 2381 780 780), in de Saints Store in het West Quay Shopping Centre (in het stadscentrum) of bij het ticketkantoor in het stadion. Ticketprijzen variëren afhankelijk van het type spel en waar je ze koopt. Tickets voor wedstrijden in de C-categorie variëren van £ 33,00 voor een stoel achter het doel of in de hoeken tot £ 46,00 voor een premium stoel op de hoofdtribune. Deze zelfde tickets kosten £ 2,00 meer als ze op de dag van de wedstrijd worden gekocht. Tickets voor A-wedstrijden kosten tussen £ 40,00 en £ 52,00, met prijzen die met £ 2,00 stijgen als ze op de dag van de wedstrijd worden gekocht. Een stadionkaart vind je hier. Bel voor meer informatie +44 (0) 845 688 9288 of mail [email protected]

St Mary's Stadium tours

Southampton organiseert rondleidingen door het stadion, de kleedkamer, de opwarmruimte en de spelerstunnel. De rondleiding duurt een uur. Meestal lopen tours op zaterdagen die geen wedstrijddagen zijn. Tickets zijn online te boeken. De tour kost $ 15,00.

Nuttige internetlinks

De officiële website van Southampton Football Club is saintsfc.co.uk, terwijl de toeristische website van de gemeenteraad van Southampton visit-southampton.co.uk is.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Stmarysstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Stmarysstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Stmarysstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Stmarysstadium

St Mary?s Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

St Mary's Stadium is de thuisbasis van Southampton sinds 2001, toen ze verhuisden van The Dell waar ze de voorgaande 103 jaar hadden gespeeld.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op