Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

SVT Play Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

SVT Play is een geweldige gratis streamingsite en -app. Ik vind dat iedereen het moet gebruiken. Met tal van Zweedse tv-programma's, films, documenten en meer beschikbaar, is er zeker voor elk wat wils. Als je meer wilt weten over SVT Play en of het de juiste gratis streamingsite voor je is, lees dan vandaag nog mijn recensie!

Svt Play

svt play

svt app

svt live

svt live stream

svt live tv

svt livestream

svt plat

svt play app

svt play hd

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

svtplay.se

Ik ontdek steeds meer geweldige gratis tv-streamingdiensten die in het buitenland bestaan, waardoor ik zou willen dat ik mezelf vanuit de Verenigde Staten kon expaten. In landen als Zweden, waar deze diensten overvloedig en van hoge kwaliteit zijn, zou het een droom zijn die uitkomt om tonnen programma's van hoge kwaliteit te kunnen bekijken zonder een cent te hoeven betalen.
Aan de andere kant, als een Amerikaan het goed weet, zijn er talloze andere redenen waarom een Zweed de neiging zou kunnen hebben om te denken dat Amerika er erg verleidelijk uitziet, gratis tv-streamingdiensten terzijde? Je vertelt me dat als ik een Zweeds staatsburger zou worden, ik toegang zou kunnen hebben tot geweldige, gratis tv-streamingsites zoals SVT Play, gratis gezondheidszorg, gratis universitair onderwijs (helemaal via een Ph.D.!), En gratis kinderopvang voor mijn kinderen? Waar kan ik me aanmelden?
Oké, oké, ik weet dat deze dingen technisch gezien niet "gratis" zijn, in de ware zin van het woord - Zweedse burgers worden meestal ongeveer 62% van hun persoonlijke inkomen belast, naast het betalen van een vrij steile verbruiksbelasting van 25% - maar hey, als deze belastingen uiteindelijk betekenen dat ik minder moet betalen om een comfortabel en gezond leven te leiden, Ik ben er helemaal voor.
Dat gezegd hebbende, is het misschien niet helemaal juist om SVT Play zozeer een gratis tv-streamingsite te noemen als om te zeggen dat SVT een voorrecht is dat aan alle Zweden wordt verleend als gevolg van wat ze aan inkomstenbelasting betalen. Als je in Zweden woont en je maakt niet minstens af en toe gebruik van SVT Play, nou, dan kun je net zo goed geld weggooien! Dat gezegd hebbende, kan men niet anders dan zich afvragen of de streamingdienst van een gratis, door de overheid gerund, quasi-toegankelijk tv-netwerk echt een van de beste gratis tv-streamingsites is die beschikbaar zijn. Welnu, tegen het einde van deze beoordeling is dit wat we voor eens en voor altijd hebben uitgezocht.
SVT Play is een streamingsite die gratis tv-streaming aanbiedt in een "inhaalformaat". Dit verschilt van de gebruikelijke manier om toegang te krijgen tot inhoud die u zou vinden op bijvoorbeeld Netflix, waar een serie of film beschikbaar wordt gesteld voor vooraf afgesproken, contractueel verplichte hoeveelheid tijd (meestal ten minste 1 jaar).
Als je net als ik bent, heb je misschien een aflevering van je favoriete programma gemist en wil je deze meteen bekijken. Catchup TV-streamingdiensten zoals SVT Play zijn ontworpen met de reguliere, Over The Top kabel-tv-kijker in gedachten. Zoals de naam al aangeeft, als u de uitzending van een uitzendprogramma mist, kunt u SVT Play binnen 30 dagen na uitzending inhalen. Na die 30 dagen, als je het tegen die tijd nog niet hebt ingehaald, heb je helaas pech (tenzij je het elders op een andere streamingdienst kunt vinden).
SVT Play is een streamingsite die een breed scala aan inhoud biedt, waaronder tv-series, films, documentaires, nieuwsprogramma's, stand-up comedy specials, uitgezonden evenementen en ceremonies en zelfs live concerten. Deze site is een van de meest consistente indrukwekkende op de markt omdat SVT een geschiedenis heeft van het bieden van boeiend entertainment.

Geschiedenis

SVT Play, zoals we het vandaag kennen, werd pas in december 2006 gelanceerd. SVT kan echter zijn wortels terugvoeren naar de jaren 1920 toen de Zweedse regering besloot een mediastructuur aan te nemen die erg leek op die van de British Broadcasting Company. Met andere woorden, radio zou een monopolie zijn dat werd gefinancierd door licentievergoedingen en gestructureerd als een naamloze vennootschap. Het was toen bekend als Radiotjänst, of Radio Service Ltd.?
In 1954 werd technologie betaalbaar genoeg voor een publiek/private media-entiteit om testuitzendingen op televisie uit te voeren. De allereerste televisie-uitzending vond plaats op 29 oktober 1954 van het Koninklijk Instituut voor Technologie in Stockholm. Toch werden reguliere tv-programma's pas in 1957 in Zweden uitgezonden. Ondertussen onderging Sveriges Radio (SR) tegelijkertijd seismische verschuivingen in eigendom, waardoor zowel de staat als de pers 40% van de aandelen van het bedrijf kregen; de overige 20% zou aan het bedrijf zelf toebehoren. In 1967 verhoogde de Staat zijn eigen aandeel tot 60%.
En zo werd het Zweedse televisiestation Sveriges Television of SVT geboren. En vanaf dit punt zou SVT beginnen aan een gestaag groei- en uitbreidingsplan. Dit betekende een uitbreiding van het aantal kanalen dat het aanbood, wat natuurlijk leidde tot een bredere selectie van reguliere programmering. Tegen het midden van de jaren 1960 was SVT een multi-channel media-krachtpatser geworden met alles van sitcoms tot drama's variërend in genre.
Tegenwoordig maakt SVT Play het voor u mogelijk om alles te bekijken wat op SVT wordt uitgezonden, ongeacht wanneer of waar u bent (zolang u in Zweden bent en het binnen 30 dagen na uitzending is). Wat een lange weg hebben we afgelegd.

Ontwerpen

Ik waardeer de no-nonsense benadering van site design bij SVT Play. Het is erg minimalistisch en barebones, dingen die ik op elke streamingsite waardeer. Een ding dat me is opgevallen over gratis tv-streamingsites (en ook premiumsites) is het feit dat ze de neiging hebben om te rommelig te zijn, alsof ze te veel proberen te doen of veel te veel inhoud op elke pagina proppen. Gelukkig begrijp je bij SVT Play de waarde van het adagium 'less is more'?
SVT is niet alleen mooi getemporiseerd en gespreid in zijn lay-out, maar het omarmt ook een onderschat en onderbelicht element voor een goed site-ontwerp - een die ik afwisseling ga noemen. Je zou het ook patroonvorming kunnen noemen. Wat ik bedoel is dat, terwijl je naar beneden scrolt op de SVT Play-startpagina, je een patroon van afwisselende miniatuurformaten begint op te merken. De ene categorie presenteert inhoud met kleinere miniaturen, de volgende met langere. De pagina volleyt dan in deze aard heen en weer. Wat ik verbazingwekkend vind aan deze ontwerptechniek is dat het het oog laat geloven dat het een dynamische gebruikerservaring in zich opneemt, ook al is het gewoon een kwestie van het afwisselen van de afmetingen van rechthoeken!
Voer een tv-programma of film in om het geweldige siteontwerp te ontdekken. De mediaspeler is groot en overspant bijna het hele scherm in de breedte. De achtergrond is zwart, wat resulteert in een soort filmisch effect. Onder de mediaspeler vindt u een side-scrolling lijst met vergelijkbare shows om te streamen - alles wat ik zou kunnen vragen van een tv-streamingsite, althans vanuit een ontwerpperspectief? Alles is precies waar ik het wil hebben.

Inhoud en functies

Dit is dus een gebied waarop de SVT Play-streamingdienst tekortschiet. Het is niet qua inhoud - het heeft meer dan 2.000 titels om op elk gewenst moment gratis te streamen. Er zijn echter een paar functies die de service mist, zoals functies die het gemakkelijker maken om te vinden wat u zoekt. Hoewel SVT Play het qua inhoud goed doet, kan het enkele extra functies gebruiken om mensen te helpen gemakkelijker te vinden wat ze zoeken.
Er zijn echter niet veel gebruiksvriendelijke functies. Ik kan bladeren op kanaal, op categorie en op genre. Dat is ongeveer alles wat ik kan doen op SVT Play. Ik had graag een aantal aanpasbare functies gezien , zoals het kunnen toevoegen van shows aan een lijst, ze beoordelen, ze markeren als "later bekijken" of opmerkingen achterlaten. Buiten het bekijken van tonnen geweldige inhoud, is er niet heel veel dat je kunt doen op SVT Play.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Svt Play

svt play

svt app

svt live

svt live stream

svt live tv

svt livestream

svt plat

svt play app

svt play hd

svt play live

svt play sport

svt play sport live

svt.play

svt7play

svtplay

uitzending motogp eurosport

yelo play kijken

yelo play tv kijken

SVT Play Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

SVT Play is een geweldige gratis streamingsite en -app. Ik vind dat iedereen het moet gebruiken. Met tal van Zweedse tv-programma's, films, documenten en meer beschikbaar, is er zeker voor elk wat wils. Als je meer wilt weten over SVT Play en of het de juiste gratis streamingsite voor je is, lees dan vandaag nog mijn recensie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op