Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ta? Qali National Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het ligt in Floriana. Ta' Qali National Stadium is het grootste stadion op Malta en het is gelegen in Floriana.

Ta Qali National Stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De Ta? Qali National Stadium is het grootste stadion op het eiland Malta en werd gebouwd om het eiland te voorzien van een nieuw en modern nationaal stadion. Het verving het oude Empire Stadium in Gzira bij Valletta. De oude stand wordt nu vooral gebruikt voor concerten. Naast het feit dat het de thuisbasis is van het nationale team, is ta 'Qali Stadium ook een van de drie stadions die worden gebruikt om de topwedstrijden van Malta te organiseren.

Hoe kom je in Ta? Qali Nationaal Stadion

Wat is de Ta? Qali National Stadium gelegen in? De Ta? Qali National Stadium ligt in het centrum van Malta op ongeveer 9 kilometer ten westen van de hoofdstad Valletta en iets meer dan 1,5 kilometer ten noordoosten van de historische stad Mdina. Het stadion is duidelijk zichtbaar vanaf de stadsmuren van Mdina en kan vanuit de oude stad in ongeveer 20-30 minuten worden gelopen, hoewel Maltean-wegen niet het meest geschikt zijn voor voetgangers. Bus 56, 186 en 202 verbinden bovendien Mdina (en Rabat) met het stadion. Er is een alternatief voor het nemen van een van de reguliere bussen die Valletta verbinden met Mdina (bijv. 50, 51, 52, 53 en 250), en uitstappen bij halte Qali Interchange. Het is 15 minuten lopen vanaf daar of u kunt overstappen op bus 56, 186 of 202. Als u vanuit Sliema of St Julian's komt, neemt u bus 202. Bussen rijden een keer per uur en de reis duurt ongeveer een uur. Neem bus 186 vanaf St. Paul's Bay (Bugibba). Aangekomen op de luchthaven, neemt u bus X3 en na 45 minuten stapt u uit bij halte Qali Interchange. Loop 15 minuten naar het stadion of stap over op bus 56, 186 of 202. Adres: H? Attard ATD 4000, Malta

Eten, drinken en slapen in de buurt van Ta? Qali Nationaal Stadion

Het stadion biedt plaats aan maximaal 8.000 mensen en is de thuisbasis geweest van zowel het nationale voetbalteam van Malta als het rugbyteam van Malta. Het Ta' Qali National Stadium ligt op het platteland, net buiten het belangrijkste stedelijke gebied van Malta. Het is omgeven door landerijen en een complex met andere sportfaciliteiten, een congrescentrum, het Malta Aviation Museum en een ambachtsdorp. Het stadion biedt plaats aan maximaal 8.000 mensen en is de thuisbasis geweest van zowel het nationale voetbalteam van Malta als het rugbyteam van Malta. Het is een rustige omgeving met weinig plaatsen om te eten of te drinken, wat beter kan worden gedaan in de buurt van Mdina of in de toeristische gebieden van Malta. Er zijn geen hotels in de buurt van Ta Qali National Stadium. Als u in de buurt wilt blijven, kunt u verblijven in het nabijgelegen Mdina of Rabat. De meeste mensen zullen echter besluiten om in de toeristische gebieden van Malta te verblijven, bijvoorbeeld in de oude binnenstad van Valletta, Sliema of Saint Julian's. Klik hier om de hotels in de buurt van Ta te verkennen? Qali Stadion en elders op Malta.

Malta Nationale Team Tickets

Tickets voor wedstrijden in Malta kunnen online worden gekocht, op het kantoor van de MFA in het Ta 'Qali Stadium of bij een van de andere officiële winkels. Eros Stationary, de Matrix elektronicawinkel aan Republic Street in het oude Valletta en de Matrix-winkel in SkyParks Centre op Malta International Airport zijn centraal gelegen outlets. Als er tickets beschikbaar zijn, kunnen ze ook worden gekocht aan de kassa's van Ta? Qali Stadium op de dag van de wedstrijd. Koop een kaartje om de wedstrijd overal in het stadion te bekijken voor een periode van €10.00 tot €25.00.

Relevante internetlinks

De website van de Malta Football Association en de informatiewebsite over het openbaar vervoer zijn beide officiële websites van de Maltese voetbalbond.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ta Qali National Stadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ta Qali National Stadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ta Qali National Stadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
21 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Ta Qali National Stadium

Ta? Qali National Stadium: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het ligt in Floriana. Ta' Qali National Stadium is het grootste stadion op Malta en het is gelegen in Floriana.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op