Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

TCM Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Als je een fan bent van klassieke films, dan is TCM de perfecte streamingsite voor jou. Met zijn uitgebreide catalogus kunt u uw favorieten live of on-demand bekijken. Als je meer wilt weten over TCM-streaming, lees dan vandaag nog mijn recensie!

Tcm

tcm zender

telenet storing

"unibet"

apple primephonic

fcupdate app

klacht sports24

spbo bet

tcm app

tcm tv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

tcm.com

In 1986 kocht Ted Turner de filmstudio Metro Goldwyn Mayer van een man genaamd Kerk Kerkorian voor maar liefst $ 1,5 miljard. Deze extravagante aankoop was echter van korte duur omdat Turner zich al snel zorgen maakte over de schuld van het bedrijf. Turner Entertainment werd vervolgens terugverkocht aan Kerkorian binnen een jaar van aanvankelijke overname.
Als er niet één specifieke clausule in het oorspronkelijke verkoopcontract was geweest, zou de heer Ted Turner een beschamend kort verhaal te vertellen hebben gehad. Er werd bepaald dat Turner Entertainment hoe dan ook de rechten op de filmbibliotheek van MGM zou behouden. Dit is de bibliotheek met films die, samen met de al aanzienlijke lijst met films waar Turner eerder de rechten van bezat, uiteindelijk diende als basis voor Turner Classic Movies toen het uiteindelijk op 14 april 1994 werd gelanceerd.
Als ik erover nadenk, lijkt het verhaal van TCM bijna op de plot van een film die je op TCM zou zien, nietwaar? Een slordig filmondernemer riskeert het allemaal op een droom, faalt bijna, maar overwint uiteindelijk zijn strijd om meer te bereiken dan hij ooit had kunnen dromen? Gewoon zeggen? Ik zou die film kijken (Teddy boy, laten we snel lunchen, ik denk dat we wat zaken te bespreken hebben).
Gelukkig kwam ted Turner's droom van TCM uiteindelijk uit. Dit is de enige reden dat we al bijna 30 jaar een betrouwbare bron hebben voor het bekijken van klassieke films op tv. En tegenwoordig is er een nog betrouwbaardere manier om te genieten van de eersteklas inhoud van TCM, dankzij een van de beste filmstreamingsites op internet, Watch TCM.

Ontwerpen

met hun inventieve en stijlvolle site design. Ik waardeer echt hoe Watch TCM de mal heeft gebroken met hun website-ontwerp. Het is echt zeldzaam om een streamingsite te vinden die zich onderscheidt van de rest en zichzelf op de een of andere manier gedenkwaardig maakt. Ze hebben hier geweldig werk mee geleverd, vooral gezien hoe conventioneel de meeste streamingsites zijn.
Als u bijvoorbeeld op de ? Actie? tab vindt u een lijst met actiefilms die in omgekeerde chronologische volgorde worden gepresenteerd. Eerlijk gezegd werd ik in eerste instantie voor de gek gehouden door het stijlvolle uiterlijk van deze filmstreamingsite. Het kan zijn omdat de site zwart-wit is, of het kan zijn omdat ze een lay-out hebben die lijkt op nieuwswebsites waar alle verschillende genres naast elkaar staan. Maar toen ik hun films eenmaal nader begon te bekijken, merkte ik dat ze hun presentatie een beetje varieerden. Bijvoorbeeld onder de ? Actie? tab vindt u een lijst met films gepresenteerd in omgekeerde chronologische volgorde.
Deze website is op zijn zachtst gezegd verfrissend. Het streeft ernaar om iets anders te doen wanneer filmstreamingsites met de dag uniformer worden. Maar het betekent niets tenzij het ook zo effectief is als de weliswaar eentonige lay-out van de beste filmstreamingsites zoals Netflix, Hulu en de rest. Ik zou zelfs zo ver gaan om te zeggen dat Watch TCM?' s site design is bijna net zo effectief.
Ik hou er niet van dat het een beetje meer klikken vereist dan sommige van de andere grote filmstreamingsites. Door bijvoorbeeld niet simpelweg zoveel mogelijk inhoud op de hoofdpagina van de site aan te bieden, zoals Netflix doet, krijgt u eenvoudigweg een beperkt aantal titels om door te bladeren op basis van slechts één criterium: onlangs toegevoegd. Om door meer dan de 20 films te bladeren die hier te zien zijn, moet u op een nieuwe pagina klikken. Dit is niet zo gestroomlijnd of gebruiksvriendelijk als de meer typische lay-outs van de meeste van de beste filmstreamingsites op internet.
Een ding dat Watch TCM goed doet, is om eenvoudig te zijn. Zodra u op de pagina klikt waarop alle films kunnen worden bekeken, heeft u 2 opties voor het filteren van resultaten. U kunt een genre selecteren in één vervolgkeuzemenu boven aan de pagina; of u kunt selecteren hoe u uw resultaten wilt bestellen in een vervolgkeuzemenu direct aan de rechterkant. Veel ingewikkelder dan dat is het niet. Mijn enige klacht is dat je maar 1 genre tegelijk kunt selecteren.
Dit zou een veel effectiever browsemechanisme zijn geweest als het u in staat stelde om er meerdere tegelijk te selecteren. Soms ben je misschien niet alleen in de stemming voor één specifiek ding, weet je wat ik bedoel? Misschien kan ik bijvoorbeeld voor een noir-film of een western gaan. De browsefunctie van de site zou het voor mij mogelijk moeten maken om beide genres tegelijkertijd uit te filteren.

Inhoud en functies

Over eenvoud gesproken, dit lijkt de filosofie achter TCM writ large te zijn. De functies die beschikbaar zijn op deze site zijn ook vrij minimaal. Veel van de beste filmstreamingsites bieden meer functies, zoals het kunnen toevoegen van titels aan kijklijsten, commentaar geven op films en deze beoordelen. Dat blijkt hier niet het geval te zijn. Nu is dit niet per se een dealbreaker voor mij als het gaat om filmstreamingsites, maar het lijkt erop dat dit soort sociale functies bijzonder nuttig zouden zijn op een site als Watch TCM.
Ik denk dat Watch TCM een geweldige manier is voor mensen om klassieke films te bespreken. Het heet Classic Movies, dus het is logisch dat mensen het willen gebruiken om over oude films te praten.
Watch TCM biedt een eenvoudige service: het streamen van klassieke films. Misschien heb je hier niet zoveel last van als ik. Als dat zo is, voel je dan vrij om te negeren wat ik hier zeg - één ding blijft echter onbespreekbaar: Watch TCM heeft een van de grootste bibliotheken met klassieke films om vandaag op internet te streamen. Als dat het enige is dat belangrijk voor je is, een enorme selectie tijdloze films, dan kan Watch TCM zonder twijfel een van de beste filmstreamingsites op de markt worden genoemd. Van romantiek tot oorlog, van misdaad tot sci-fi, er is hier iets te vinden voor elke liefhebber van klassieke cinema.
Als u een traditionele kabelabonnee bent, kunt u TCM ook live online bekijken. Klik gewoon op "Live kijken", kies uw tijdzone en - voila! - stem af op welke film er op dit moment ook wordt uitgezonden. Het kijken naar TCM is de perfecte manier om te genieten van zowel films als live televisie - het beste van twee werelden!

Mobiele en desktopervaring

Goed nieuws: dankzij de speciale mobiele apps van Watch TCM voor Android en iOS kunnen fans van Watch TCM TCM bekijken, waar ze zich ook bevinden. Of je nu live een film wilt zien terwijl je van je werk naar huis pendelt of een tijdloze klassieker on-demand wilt bekijken terwijl je in de rij staat bij de DMV, de Watch TCM-app staat achter je.
Deze app presteert ongeveer hetzelfde als de website zelf. Het is niet de beste filmstreaming-app die ik ooit heb gezien, maar het is ook niet de slechtste. Ik heb een vergelijkbare klacht met de app als met de website - het is gewoon een beetje onhandiger en moeilijker te navigeren dan nodig is. Maar het klaart toch de klus.
Veel mensen zijn het erover eens dat de middelmatigheid van deze app iets is dat niet geweldig is. In de Apple App Store heeft Watch TCM bijvoorbeeld een gemiddelde gebruikersbeoordeling van 3,9. Dit is niet geweldig, maar het is ook niet verschrikkelijk.

Prijzen en abonnementen

Helaas is er geen manier om je op zichzelf te abonneren op Watch TCM. Om toegang te krijgen tot zowel de filmstreamingsite als de app, moet u een traditionele kabelklant zijn. Dit betekent dat je al toegang hebt tot TCM via een old-school kabel om de TCM online streaming site te gebruiken. Hoewel dit een beetje vervelend is, is het niet ongewoon - de meeste kabelnetwerken gaan op deze manier over hun streamingsites. Tenzij, dat wil zeggen, ze de sprong wagen en hun eigen zelfstandige streamingdienst creëren, zoals Peacock van NBC (maar dit is zeer zeldzaam).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tcm

tcm zender

telenet storing

"unibet"

apple primephonic

fcupdate app

klacht sports24

spbo bet

tcm app

tcm tv

telenet storing gent

turner classic movies nederland

ziggogo app

TCM Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Als je een fan bent van klassieke films, dan is TCM de perfecte streamingsite voor jou. Met zijn uitgebreide catalogus kunt u uw favorieten live of on-demand bekijken. Als je meer wilt weten over TCM-streaming, lees dan vandaag nog mijn recensie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op