Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

TED Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Sites streamen? review vandaag nog! Ted.com is een bron van frisse ideeën, inspiratie, onderwijs en manieren om de wereld te veranderen. Wist je dat TED een eigen streamingplatform heeft, waarop je toegang hebt tot elke TED-talk die ooit is opgenomen? Evenals podcasts, blogs, boeken en nieuwsbrieven? Voor alles wat met innovatie en actie te maken heeft, is Ted waar het is. Wilt u meer weten over ted.com onze Streaming Sites lezen? review vandaag nog!

Ted

ziggo storing sittard

ted tv app

voetbal inside bijwonen kosten

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

Van een scrappy collectief van academici tot een mediagigant die miljoenen waard is

Op basis van de enorme hoeveelheid TED Talks die online zijn gedeeld, is het waarschijnlijk dat je al bekend bent met dit populaire educatieve formaat. De video's van hun vele conferenties zijn talloze keren viraal gegaan en blijven dat tot op de dag van vandaag doen. Sommige van de gesprekken kunnen motiverend en inspirerend zijn, terwijl andere tot nadenken stemmende boodschappen kunnen bevatten. TED - wat staat voor Technologie, Entertainment en Design - is een van de meest populaire educatieve media die er vandaag zijn, met miljoenen dollars aan geschatte inkomsten.
Maar de status van TED als mediagigant met honderden conferenties per jaar over de hele wereld en een flitsend streamingplatform is relatief nieuw. Het is niet altijd zo geweest voor de schrale media-outlet die erop uit is om positieve verandering en proactieve dialoog in de wereld te brengen. In feite is het zeldzaam dat een bedrijf met een missie die zo verheven en intellectueel is als dat van Ted ooit het daglicht ziet, laat staan omhoog schiet in populariteit in het tijdperk van sociale media. Maar keer op keer heeft TED zich bewezen als een slordig mediabedrijf met een visie - een die weet hoe te groeien en zich aan te passen aan de veranderende tijden.
Het grote evenement waar TED het meest bekend om is, is de jaarlijkse TED-conferentie, die duizenden mensen van over de hele wereld trekt. TED produceert ook een aantal andere media, waaronder online lezingen en korte documentaires. Het begon als een soort randcollectief van academici, maar nu is het meer dan $ 65 miljoen waard.
TED helpt ideeën, oplossingen voor wereldwijde problemen en inspirerende zelfhulpgesprekken te verspreiden door een enorm medianetwerk te creëren met podcasts, boeken, video's en een website voor videostreaming. Bovendien biedt TED beurzen, beurzen en beurzen waarmee onbekende academici en openbare sprekers van de ene op de andere dag iconen van hun industrieën kunnen worden. Het enige dat nodig is, is een schot op het TED Talk-podium.
Het derde criterium is of het gesprek 'verhelderend' is. Dit betekent dat het mensen anders over dingen moet laten denken, misschien nieuwe ideeën moet aanwakkeren of hen ertoe moet aanzetten om kwesties te overwegen die ze nog niet eerder hadden.
De tweede vraag die we stellen bij TED Talk-inzendingen is: biedt deze talk het publiek een slimme oplossing voor een bepaald probleem of de belofte van een betere toekomst? Als je eerder een TED Talk hebt gezien, dan ben je al bekend met het formaat. De spreker presenteert vaak een uniek probleem, biedt gegevens, voorbeelden of geluidslogica om het te ondersteunen en biedt vervolgens een oplossing - bij voorkeur een die hoop wekt of actie inspireert bij het publiek.
Dit brengt ons bij de laatste categorie die TED zoekt in de gesprekken die het accepteert: inspiratie. Om verder te spreken over dit idee, vertelde Ted's directeur, Chris Anderson, aan Business Insider, ? We hebben deze tool voor het overbruggen waarmee twee mensen de wereld een beetje anders kunnen zien. Noem de tool wat je wilt: redeneren, discussiëren, ideeën delen. Het is eigenlijk verbazingwekkend dat het überhaupt kan gebeuren.? TED Talks moeten het publiek inspireren om op de een of andere manier te handelen - of het nu gaat om het positief veranderen van hun gedrag, het anders (beter) behandelen van mensen of het besteden van hun tijd of geld aan een doel.
Het is zowel inspirerend als bemoedigend om te zien dat een miljoenenbedrijf deze focus legt. Dit is een van de dingen die TED zo'n invloedrijk en belangrijk onderdeel van het medialandschap maakt. Het bestaan van het bedrijf alleen al is genoeg om hoop te geven aan een wereld die in sommige opzichten met de dag somberder lijkt te worden.

TED's eigen streamingplatform

Vroeger, tot een paar jaar geleden, moest je, als je een TED Talk wilde bekijken, er een zoeken op YouTube. TED had natuurlijk een eigen YouTube-kanaal, maar het was nog steeds een moeilijker en tijdrovender proces dan veel TED-fans hadden gehoopt. Dit leidde ertoe dat de mensen van TED aan hun eigen streamingplatform gingen werken.
Hierdoor kon TED exclusievere en platformspecifieke inhoud maken zonder zich zorgen te hoeven maken over de omslachtige vereisten en het systeem voor het genereren van inkomsten van YouTube.
En vandaag gaan we een kijkje nemen op de streamingsite, TED.com, die anders is dan elke andere mediasite die er is. We weten dit al een tijdje, maar hoe zit het met hun streamingsite? Is het goed te vergelijken met anderen? Daar komen we vandaag achter.

Design is uitstekend, zoals je zou verwachten

Bij het landen op de TED-startpagina merk ik dat deze vakkundig is ontworpen. De? D? in TED staat voor Design, dus het zou een enorme teleurstelling zijn als ze dit aspect van hun streamingsite zouden verwaarlozen. Gelukkig voldoet ted.com aan de hoogste normen van site-ontwerp. De site is minimalistisch en gemakkelijk te navigeren - het is net zo intuïtief als het schoon en gemakkelijk voor de ogen is.
Ik hou van de manier waarop het siteontwerp van TED je in staat stelt om je aan te melden en onmiddellijk in te loggen, gegeven een reeks meerkeuzevragen over het soort inhoud dat je verkiest. Ze vragen wat voor soort ideeën voor u van belang zijn en uit een lijst met tags selecteert u de ideeën die uw aandacht trekken. Het is in feite vragen om uw aangepaste versie van hun drieledige test.
TED weet welke inhoud u moet weergeven op basis van uw individuele interesses. En ze doen het allemaal zonder dat je het weet! De site werkt zichzelf automatisch bij, zodat de inhoud specifiek op u is afgestemd. Dus, als je op zoek bent naar iets om naar te kijken of te lezen, dan zit je bij TED goed!
Wanneer je voor het eerst aankomt, krijg je aanbevolen video's speciaal voor jou aangeboden. Deze aanbevelingen veranderen natuurlijk met uw kijkgewoonten - dus de site leert ook uw interesses beter kennen, hoe meer u kijkt. Je vindt er een gedeelte van de nieuwste talks; gevolgd door trending, editor's picks, TED-Ed animaties, een verzameling afspeellijsten en ten slotte lezingen gescheiden door specifieke categorieën. De hele site is vlekkeloos en intuïtiever dan de meeste.
Als je op zoek bent naar iets om te bekijken of te lezen, heeft de TED-site veel te bieden. Er zijn video's, blogposts, podcasts, boeken en meer op de site. U kunt ze allemaal doorbladeren door op de verschillende tabbladen in de hoofdmenubalk op de site te klikken. Als je betrokken wilt raken bij TED of meer wilt weten over wat ze doen, kun je je aanmelden voor hun nieuwsbrieven of lid worden van hun community.
Zoek op het tabblad Bijwonen op TED.com naar evenementen over de hele wereld. Kies een spreker, organiseer een evenement of meld je aan als TED-fellow in het gedeelte Deelnemen van de site. TED is een van die sites die het digitale rijk overstijgen en je in staat stellen om je huis uit te gaan en betrokken te raken bij kwesties die belangrijk voor je zijn in de echte wereld.

Suggesties voor TED Moving Forward?

Er zijn zeker manieren om de TED-website te verbeteren. Het ontwerp en de gebruikerservaring zijn bijvoorbeeld van topklasse, maar de videostreamingkwaliteit is zelden zo hoog als zou moeten. Sommige video's zijn borderline unwatchable, zo erg is het. Ik dring er bij TED op aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Maar uiteindelijk is TED gratis te gebruiken. Er zijn geen abonnementskosten, geen gelaagde lidmaatschappen om je zorgen over te maken. Meld u gewoon aan en heb volledige toegang tot de site - zorgeloos. Dit betekent echter dat er advertenties zijn, maar ze zijn niet te invasief om de ervaring van de site ernstig te belemmeren. Als je van ideeën houdt, geïnspireerd wilt raken en iets nieuws wilt leren, is TED de site voor jou!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Ted

ziggo storing sittard

ted tv app

voetbal inside bijwonen kosten

TED Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Sites streamen? review vandaag nog! Ted.com is een bron van frisse ideeën, inspiratie, onderwijs en manieren om de wereld te veranderen. Wist je dat TED een eigen streamingplatform heeft, waarop je toegang hebt tot elke TED-talk die ooit is opgenomen? Evenals podcasts, blogs, boeken en nieuwsbrieven? Voor alles wat met innovatie en actie te maken heeft, is Ted waar het is. Wilt u meer weten over ted.com onze Streaming Sites lezen? review vandaag nog!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op