Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

TIDAL Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Tidal.com lijkt een geweldig alternatief voor Spotify en Apple Music. Met exclusieve muziekreleases, liveoptredens en twee keer zoveel nummers om uit te kiezen, is het moeilijk om fout te gaan. Is het de moeite waard om over te stappen van je oude streamingdienst naar Tidal? Onze streamingsites lezen? review vandaag om erachter te komen!

Tidal

tidal prijs

app tidal gratis

tidal abonnement

tidal abonnement nederland

tidal gratis

tidal kosten

tidal nederland

tidal storing

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

Van drugsdealer tot miljardair

De rapper Jay-Z, geboren naam: Shaun Carter, staat om veel dingen bekend. Hij is een van de meest populaire en succesvolle rappers aller tijden, afkomstig van de verkoop van crack-cocaïne op straathoeken in New York City en werd een van de meest bekende en gerespecteerde artiesten in hiphop. Hij heeft enkele van de meest geprezen en veelgeprezen hiphopalbums aller tijden uitgebracht, waaronder zijn debuutalbum Reasonable Doubt, The Blueprint-serie en The Black Album. Jay-Z heeft in de loop van zijn carrière ook 24 Grammy-awards gewonnen, waaronder een speciale Salute to Industry Icons-prijs in 2018 als erkenning voor zijn harde werk door de jaren heen.
Jay-Z is niet alleen een rapper, hij is ook de CEO van een van de meest succesvolle rapplatenlabels en Roc Nation, dat sindsdien is uitgegroeid tot Roc Nation. Hij richtte ook een succesvol kledingbedrijf op, Rocawear. Tegenwoordig is Jay-Z niets minder dan een mogul, in elke zin van het woord.
Er is nog een ander product dat vaak wordt overschaduwd door alle torenhoge successen van Jay-Z, waar mensen niet vaak meteen aan denken als ze denken aan alle dingen die Shaun Carter aan de wereld heeft bijgedragen. En dat is natuurlijk zijn audiostreamingdienst Tidal. Vaak bekritiseerd als een van zijn riskantere zakelijke tactieken, heeft Tidal het moeilijk gehad om te concurreren met de andere op abonnementen gebaseerde muziekstreaminggiganten van de wereld zoals Spotify en Apple Music.
Tidal heeft in zijn 5-jarig bestaan zijn deel van ups en downs gezien. Wanneer er bijvoorbeeld al twee andere muziekstreamingservices zijn die in wezen hetzelfde hebben gedaan als Tidal, waren gebruikers niet erg geïnteresseerd in het gebruik ervan. Maar gelukkig kwamen Jay-Z en zijn team met een oplossing: ze veranderden de manier waarop Tidal zich onderscheidt.

Een exclusief streamingplatform

Het eerste antwoord op deze vraag was om bepaalde artiesten te verwijderen? albums en nummers van andere streamingdiensten in de hoop dat meer toegewijde fans het schip zouden springen toen ze zich realiseerden dat ze alleen bepaalde artiesten op Tidal konden streamen. Dit bleek niet zo succesvol als ze hadden gehoopt, maar het leek erop dat de meeste mensen tevreden waren met hun streamingdienst van keuze die ze al hadden. Tidal heeft ook een paar van de artiesten die weigerden Spotify- en Apple Music-rechten op hun muziek te geven, zoals Taylor Swift, genaaid en de lucht van Tidal toegevoegd als de streamingdienst van exclusiviteit.
Tidal begon met het aanbieden van exclusieve releases, live optredens, singles en muziekvideo's. Daarnaast begonnen ze met het verkrijgen van de rechten om bepaalde albums een week eerder uit te brengen dan alle andere streamingdiensten. Ze livestreamden ook VIP-evenementen zoals luisterfeesten en once in a lifetime optredens die nergens anders te zien waren. Hoewel ze sindsdien een aantal van deze praktijken hebben stopgezet, volgt Tidal voor het grootste deel nog steeds dit model. De recente opera van Kanye West, Nebukadnezar, werd bijvoorbeeld live gestreamd als een exclusieve op Tidal. Als je er niet bij was voor het optreden in de Hollywood Bowl in Californië op 24 november 2019, was Tidal je enige manier om ernaar te kijken.
Maar is Tidal eigenlijk wel te vergelijken met andere muziekstreamingdiensten? In termen van prestaties, geluidskwaliteit, selectie, aangepaste functies en site / app-ontwerp - valt het op? En is het de maandelijkse abonnementskosten waard? Nou, laten we een kijkje nemen en het voor eens en voor altijd ontdekken! Wie weet zullen sommige Spotify- of Apple Music-gebruikers vandaag eindelijk overstappen naar Tidal.

Abonnement met twee lagen

Laten we eerst eens kijken naar de prijs. Omdat de manier waarop Tidal zijn abonnementspakketten rangschikt een beetje anders is dan veel van de andere services die er zijn. Er is het basis premium-abonnement op Tidal, dat vergelijkbaar is met wat Spotify en Apple Music bieden. Het kost $ 9.99 per maand. En in ruil daarvoor krijg je standaard geluidskwaliteit, HD-muziekvideo's en "vakkundig samengestelde redactionele" afspeellijsten die speciaal voor jou zijn gemaakt. Dit basis premiumplan wordt ook geleverd met een gezinspakket voor slechts $ 5 meer per maand, zodat u er in totaal 6 accounts aan kunt toevoegen.
Bovendien biedt Tidal ook een HIFI-versie van zijn service voor ongeveer twee keer de prijs van hun premiumpakket. Voor $ 19.99 per maand ontvangen gebruikers lossless High Fidelity-geluidskwaliteit en alle services die bij een premiumpakket worden geleverd. Dus in wezen verwacht Tidal dat sommige van zijn abonnees ongeveer $ 20 per maand betalen voor een betere geluidskwaliteit.
En hé, dit lijkt in eerste instantie misschien lachwekkend, maar onderschat de niche-demografie van echte audiofielen over de hele wereld niet. Er zijn genoeg mensen die waarde hechten aan kwaliteitsaudio en er zeker $ 20 per maand voor zullen betalen. Bovendien is Tidal er trots op de streamingdienst te zijn die het meest betaalt aan artiesten in royalty's; dus als je het extra geld hebt, kan het geen kwaad om te weten dat je geld naar de artiesten gaat waar je je tijd aan besteedt.
Maar wat biedt Tidal in ruil voor je maandelijkse abonnement? Welnu, ze beweren een bibliotheek te hebben met meer dan 60 miljoen nummers en 250.000 HD-muziekvideo's. Dat is helemaal niet erg. Wat de hoeveelheid nummers betreft, heeft Tidal zelfs twee keer zoveel muziek beschikbaar als Spotify, dat meldt meer dan 30 miljoen individuele nummers te hebben. Dus misschien zit er toch iets in al die Tidal buzz.

Door de artiesten voor de fans

Een ander ding dat Tidal biedt dat andere muziekstreamingdiensten niet doen, is een regelmatig bijgewerkt rooster van vakkundig samengestelde afspeellijsten. Nu hebben we het niet over afspeellijsten die bij elkaar zijn gegooid door een algoritme op een computer aan te sluiten. Nee, dit zijn lijsten die met de hand zijn geselecteerd door muziekjournalisten, artiesten en andere professionals die muziek echt kennen en ervan houden. Het voegt een bepaald menselijk tintje toe aan de afspeellijsten van Tidal die je nergens anders echt zult vinden, wat de reputatie van het platform als streamingdienst voor serieuze fans en artiesten zelfs bevordert.
Deze paragraaf gaat over hoe de auteur denkt dat Tidal er tot nu toe aantrekkelijk uitziet, maar ze vermelden dat het enkele bruikbaarheidsproblemen heeft. Ze zeggen dat het goed is dat er veel functies en gimmicks zijn, maar zonder een goede gebruikerservaring stelt het niet veel voor. Ze zeggen ook dat Spotify en Apple Music net zo gemakkelijk te gebruiken zijn als Tidal.

Geweldig site- en app-ontwerp

Op de homepage van Tidal vind je bijvoorbeeld snel en eenvoudig alles wat je nodig hebt. Secties zijn duidelijk gemarkeerd met aanbevolen artiesten, albums en afspeellijsten bovenaan. Je vindt nu ook een paar lijsten met huidige afspeellijsten. Voor Kerstmis en Nieuwjaar is er een speciale sectie gewijd aan vakantie-afspeellijsten en nummers van het beste van het jaar.
Daaronder vind je een paar afspeellijsten met spotlights voor artiesten. Deze afspeellijsten, die "Now Playing" op Tidal worden genoemd, zijn gebaseerd op waar fans naar hebben geluisterd door de artiesten. Vervolgens vindt u een lijst met geselecteerde nieuwe nummers, albums, populaire afspeellijsten en aanbevolen afspeellijsten die alleen maar bijdragen aan de unieke Tidal-ervaring.
Bovendien biedt Tidal een enorme selectie van opkomende artiesten in hun Tidal Rising-sectie, waardoor het veel gemakkelijker dan ooit is om nieuwe muziek te vinden en voorop te blijven lopen in wat de muziekindustrie gaat domineren. Dan heb je natuurlijk een menu van waaruit je toegang hebt tot al je eigen afspeellijsten, mixen, albums, tracks en muziekvideo's. En last but not least is er een tabblad Verkennen waarmee je per genre door de enorme muziekbibliotheek van Tidal kunt bladeren. Dus of je nu op zoek bent naar nieuwe nummers of gewoon de nieuwste trends in populaire muziek wilt verkennen, Tidal heeft voor elk wat wils.
Als u op zoek bent naar een muziekstreamingservice die een exclusievere ervaring biedt dan Spotify of Apple Music, is Tidal de beste optie. Met zowel het basis premium lidmaatschap als de hoogwaardige HIFI-lidmaatschapsopties, zal uw Tidal-ervaring positief zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tidal

tidal prijs

app tidal gratis

tidal abonnement

tidal abonnement nederland

tidal gratis

tidal kosten

tidal nederland

tidal storing

TIDAL Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Tidal.com lijkt een geweldig alternatief voor Spotify en Apple Music. Met exclusieve muziekreleases, liveoptredens en twee keer zoveel nummers om uit te kiezen, is het moeilijk om fout te gaan. Is het de moeite waard om over te stappen van je oude streamingdienst naar Tidal? Onze streamingsites lezen? review vandaag om erachter te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op