Eredivisie
Zo 12:15
Pro League
Zo 13:30
Eredivisie
Zo 14:30
Eerste Divisie
Zo 14:30
Pro League
Zo 16:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

TLC Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

TLC is een van de meest populaire streaming websites die er zijn. De website is gemakkelijk te gebruiken, heeft een geweldige lay-out en zit boordevol inhoud. Hoewel de video's en audio soms korrelig kunnen zijn, is het over het algemeen nog steeds een goede keuze. Er zijn meerdere manieren om shows te bekijken en met de app kun je ze live bekijken terwijl ze op televisie worden uitgezonden.

Tlc

tlc gratis

tlc live

tlc kijken belgie

tlc gratis terugkijken

tlc tv

tlc app

tlc live kijken

tlc tv live

live tlc

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 23.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

tlc.com

De televisiezender, TLC, is eigendom van Discovery. Ze produceren shows over levensstijlen, gezinsleven en persoonlijke verhalen. Realitysterren die in deze shows te zien zijn, zijn gewone mensen die hun dagelijks leven leiden. Enkele hits die door hen zijn geproduceerd, zijn 90 Day Fiance, Cake Boss en Dr. Pimple Popper.
TLC liet oorspronkelijk meer educatieve shows zien. Het werd opgericht in 1972 en is sindsdien geëvolueerd en heeft zijn focus in de loop der jaren veranderd. In 1980 begon TLC babystapjes weg te nemen van educatieve onderwerpen, door shows uit te zenden die voornamelijk gericht waren op onderwijs, maar ook hun tenen onderdompelden in onderwerpen over huis- en huisverbetering.
Tegen het einde van de jaren 1990 had TLC een verschuiving in de focus op inhoud ondergaan, waarbij shows zoals Paleo World en True Detectives werden vervangen door titels als Trading Spaces, Junkyard Wars en A Wedding Story.
In de beginjaren zond TLC meer home decorshows uit. Later verlegde het netwerk zijn focus naar reality-programma's zoals 17 Kids and Counting, Toddlers and Tiaras, Cake Boss en Here Comes Honey Boo-Boo.

Website Ontwerp

Het ontwerp van de website is eenvoudig en heeft niet te veel flitsende functies die kijkers zouden afleiden. Het is heel gemakkelijk om je favoriete programma's te vinden en de zoekbalk is gemakkelijk te vinden, wat altijd een pluspunt is. U kunt ook de meest populaire titels op TLC bekijken door op een vervolgkeuzemenu te klikken.
Er zijn slechts een paar kleine advertenties op de pagina, terwijl video's een paar frustrerende hebben. Voor mensen die een lidmaatschap hebben, mogen ze de advertenties niet opnemen.
De achtergrond is een zwart paneel met strakke, moderne ontwerpen. De aanbevolen programma's zijn gemakkelijk te zien en zeer prominent. Het eerste programma is grotendeels bovenaan te zien en terwijl je scrolt, wordt de rest van de shows geblokkeerd in een consistent patroon en grootte.
Het bovenste menu op de website is gemakkelijk te begrijpen en te navigeren. Het heeft opties zoals Shows, Schema, TLC Me en Aanmelden.

Tevreden

TLC is het beste netwerk voor reality-tv-fans. De website heeft veel reality-tv en de inhoud varieert, van oudere shows die in de vroege jaren 2010 werden uitgezonden tot shows die momenteel worden uitgezonden.
Als je op de castingknop in het extra menu op de website klikt, kun je postings vinden op zoek naar mensen voor meerdere shows. 90 Day Fiance lijkt altijd een casting call te hebben. Een paar andere shows die momenteel op zoek zijn naar mensen zijn Smothered, Seeking Sister Wife, Drag Me, Four Weddings en Dr. Pimple Popper.
Hoewel de bibliotheek met televisieprogramma's enorm is, moet je bereid zijn om er een heel klein deel van te bekijken. Tenzij je een kabeltelevisielidmaatschap hebt, geeft de site je geen toegang tot heel veel van hun video's. Gelukkig heb ik wel een lidmaatschap en had ik toegang tot het volledige aantal shows.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De website is gemakkelijk te gebruiken en heeft geweldige navigatie. Het ontwerp is modern en strak. Het logo is duidelijk en gemakkelijk herkenbaar. Toegang krijgen tot video's is eenvoudig. De informatie over het televisiekanaal van TLC is beschikbaar in de linkerbovenhoek, wat een leuke bijkomstigheid is.
De mobiele browserversie is slechts een verkleinde versie van de desktop. Het is in wezen hetzelfde. Over het algemeen is het ongecompliceerd om te gebruiken. De mobiele browserversie vraagt of u de app wilt downloaden. Het enige grote verschil is dat er nog een paar advertenties zijn als je tussen shows scrolt.
Ik was in staat om shows te vinden die ik leuk vond, ze later te bekijken en ze met mijn vrienden te delen. Ik probeerde de applicatie, genaamd TLC Go. De app werkt goed. Het TLC-logo bevindt zich in de linkerbovenhoek en de zoekbalk weerspiegelt het aan de andere kant. Er is een menu dat inklapbaar is en dat de opties biedt van - Home, Shows, Watch Live, Continue Watching, Favorite Shows, Watch Later, Browse en Setting. Ik vond programma's die ik leuk vond en bekeek ze later.
Ik denk dat de mobiele app de beste manier is om te gaan. De kijkervaring is geoptimaliseerd in deze versie en er is niets mis met de andere twee versies.

Positieven

Verder is de kwaliteit van de streaming uitstekend en op elk apparaat te bekijken. Deze streamingsite heeft veel positieve aspecten aan het gebruik ervan. Ten eerste is het aantal afleveringen dat beschikbaar is voor leden groot en beslaat het een groot aantal jaren. Er zijn titels beschikbaar op de streamingdienst die niet meer op televisie te zien zijn. Ten tweede is de kwaliteit van de streaming uitstekend en kan deze op elk apparaat worden bekeken.
Een ander interessant kenmerk van TLC is dat ze leden in staat stellen om volledige afleveringen op hun website te bekijken voordat deze op televisie wordt uitgezonden. Dit is een enorm pluspunt voor reality tv-verslaafden! Deze functie wordt vaak onderbenut, maar vanaf nu zal het iets zijn dat ik overweeg in de toekomst te doen.
Op de website kun je je aanmelden om deel uit te maken van de TLC-cast. Het proces is eenvoudig: e-mail het bijbehorende adres met redenen waarom u moet worden gekozen om op de show te worden vermeld, samen met een recente foto van uzelf. Ze zullen contact met u opnemen als u voldoet aan de richtlijnen van wat ze zoeken. Ze werken hun castingoproepen regelmatig bij.
De mobiele app voor TLC is geweldig; het heeft eenvoudige navigatie en veel handige functies. De Watch Live-functie is een leuke optie. Als je niet thuis kunt komen voordat je must-see show opkomt, kun je het overal bekijken terwijl het wordt uitgezonden!

Negatieven

Een probleem met de website is dat als je geen kabel hebt, je je niet kunt aanmelden om nieuwere afleveringen te bekijken. Dit beperkt uw opties sterk tot voornamelijk advertenties voor de shows. Zelfs afleveringen uit 2017 zitten op slot. Dit is ongetwijfeld het slechtste deel van de website.
De kwaliteit van de video is wisselvallig met TLC. Soms werkt het prima, terwijl het andere keren wazig is. Wanneer de videokwaliteit doorkomt, ziet het er geweldig uit. De audiokwaliteit is echter niet goed, ongeacht welke instellingen worden gewijzigd.
Zelfs als u bent geabonneerd op een streamingdienst, moet u nog steeds advertenties doornemen. Ze duren een eeuwigheid. Advertenties zijn normaal voor streamingsites, maar deze slaan de hele tijd over waardoor de wachttijd nog langer wordt.

Verbeteringen nodig

Er zijn een paar dingen die kunnen worden gedaan om de TLC-streamingdienst een beetje aangenamer te maken. Het zou leuk zijn om meer afleveringen beschikbaar te zien zonder lidmaatschap. Het beperken van shows van jaren geleden is onaangenaam voor potentiële nieuwe abonnees.
Een andere verbetering van het aanbod van TLC zou zijn om de video- en audiokwaliteit te verbeteren. Het zou een verbetering zijn waar oude kijkers blij van zouden worden. Het is onaanvaardbaar dat mensen die voor de service betalen, geen video's kunnen bekijken zonder dat ze wazig worden en audio gedempt klinkt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tlc

tlc gratis

tlc live

tlc kijken belgie

tlc gratis terugkijken

tlc tv

tlc app

tlc live kijken

tlc tv live

live tlc

tlc online kijken gratis

dr pimple popper afleveringen

live stream tlc

live tv tlc

online tv tlc

tlc kijken

tlc lice

tlc live channel

tlc live gratis

tlc live stream

tlc live streaming

tlc livestream

tlc nederland

tlc nederland online kijken

tlc online

tlc online gratis

tlc online gucken

tlc online kijken

tlc online kijken belgië

tlc online live

TLC Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

TLC is een van de meest populaire streaming websites die er zijn. De website is gemakkelijk te gebruiken, heeft een geweldige lay-out en zit boordevol inhoud. Hoewel de video's en audio soms korrelig kunnen zijn, is het over het algemeen nog steeds een goede keuze. Er zijn meerdere manieren om shows te bekijken en met de app kun je ze live bekijken terwijl ze op televisie worden uitgezonden.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op