Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

TMZ Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

TMZ is een entertainmentnieuwswebsite die roddels over beroemdheden, drama, breuken, sport en meer behandelt. Ze bieden artikelen, foto's en video's. Er zijn zelfs celebrity tours beschikbaar via het bedrijf in Hollywood. TMZ beweert Hollywood in zijn ware vorm te laten zien door het goede, het slechte en het lelijke te posten.

Tmz

tmz uitslagen

storing cz app

tmz app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

tmz.com

TMZ is een zeer grote naam in de entertainmentnieuwsindustrie. Een deel van hun berichtgeving is altijd snel, nauwkeurig en vermakelijk geweest. TMZ heeft nieuws gebroken over aanvaringen van beroemdheden met wetshandhaving, breuken en ander drama.
TMZ, dat in 2005 werd opgericht, werd al snel populair vanwege zijn snelle krantenkoppen. In 2007 benoemde Newsweek TMZ ? Breakout Blog van 2007.?

Website Ontwerp

Het TMZ-schema is rood, zwart en wit van kleur met een cheesy uitziend tekstlogo. De esthetiek ziet er erg plakkerig uit, maar het is wat het bedrijf altijd heeft gebruikt, dus op dit moment zou het verwarrend zijn om het te veranderen.
De lay-out is schoon en overzichtelijk. De algehele sfeer van de website is leuk en ziet er flitsend uit. Ondanks de funky stijl functioneert de website echter goed. Er staat een heel kleine advertentie in de kop, maar die valt nauwelijks op.
De sociale knoppen zijn gemakkelijk te vinden op de website. De website navigatie is een geweldige functie. Niet alleen is de website georganiseerd, maar de startpagina is een goed voorbeeld van hoe entertainmentwebsites hun laatste nieuws moeten opzetten. Onder de koptekst staat een strategisch geplaatste line-up van populaire nieuwsverhalen.

Tevreden

De website, TMZ, behandelt over het algemeen nieuws en roddels over beroemdheden. De website houdt kritiek op beroemdheden niet tegen en spaart geen details. Daarnaast behandelt TMZ sport en biedt het rondleidingen aan.
De website heeft veel foto's en video's. Sommige van de foto's zijn gemaakt door paparazzi zonder dat beroemdheden het weten, en soms krijgen ze mooie openhartige foto's van hen in het openbaar. Maar op andere momenten is het alsof ze de privacy van mensen binnendringen door foto's te maken zonder hun toestemming. De video's op de website bevatten interviews van TMZ, dat deel uitmaakt van de videosectie. Dit segment kan controversieel zijn omdat het celebrity-nieuws voedt met verwijzingen naar de basis van hun beweringen. Een nadeel van de website is dat de ondertiteling op de video's onjuist is.
TMZ Sports behandelt een verscheidenheid aan sportgerelateerde onderwerpen. Onlangs publiceerden ze op de voorpagina van hun sportrubriek een video van een vechtpartij tussen een vrouwenbasketbalteam. Er zijn andere verhalen over spelers die in heet water of relatieproblemen terecht zijn gekomen.
De website organiseert ook celebrity tours. Als u op de knop Tours in het hoofdmenu klikt, wordt u naar een andere website geleid. Op de homepage staat een grote bus met het logo van TMZ erop en passagiers lachend en zwaaiend met camera's in de hand. De tours zijn door heel Hollywood en passagiers kunnen beroemdheden verwachten op hun twee uur durende route. Tickets zijn beschikbaar voor maar liefst $ 50 per stuk voor volwassenen, of $ 29 per stuk als kinderen hen vergezellen. Er is een grote diavoorstelling van ontmoetingen en interacties met beroemdheden op de startpagina.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktopversie van TMZ is geweldig. De website ziet er misschien goedkoop uit, maar het werkt goed. Er zijn niet veel problemen met de website. Een probleem dat ik vond na het graven was onjuiste ondertiteling op video's.
De TMZ mobiele browser is ook goed geformatteerd. De browser is geoptimaliseerd voor mobiel kijken, waardoor de zijbalk op de website wordt samengevouwen en slechts één kolom wordt gebruikt. Het hoofdmenu is iets kleiner gemaakt, maar het instortende menu maakt het meer dan goed. De lettergrootte is groot en goed leesbaar. Er is een kleine advertentie die onderaan de webpagina zweeft, maar deze valt niet erg op.
TMZ vraagt kijkers om de applicatie te downloaden. De app heeft zeer hoge beoordelingen in de app store met een score van 4,78 sterren. De app is op dezelfde manier geformatteerd als de mobiele browser, maar ziet er schoner en gestroomlijnder uit.

Positieven

Er zijn een paar goede dingen aan TMZ. Ze updaten hun sociale media goed en kunnen nieuws sneller breken dan de meeste websites.
De webpagina bevat niet veel advertenties, wat altijd een pluspunt is in mijn boek. Er is een kleine headeradvertentie die meestal is afgestemd op de interesses van kijkers. Er zijn ook een paar advertenties in de zijbalk. Over het algemeen zijn het er niet veel.
Op de website is veel content om uit te kiezen. Lezers kunnen door foto's van hun favoriete beroemdheden scrollen, video-interviews bekijken en het nieuwste drama lezen.

Negatieven

Hoewel TMZ een bekende bron van entertainmentnieuws is, kleven er wel wat nadelen aan. Ten eerste ziet hun websiteontwerp en kleurenschema eruit alsof het afkomstig is van een tabloid. Het ontwerp voelt onbetrouwbaar aan en sommige krantenkoppen zijn grof.
Een negatief kenmerk dat ik ontdekte bij het ongeluk was dat de ondertiteling vaak onjuist was. Vaak waren er fouten in de getranscribeerde audio, waardoor het moeilijk was voor kijkers met gehoorstoornissen. TMZ moet in de toekomst werken aan het verbeteren van deze functie.
Het ergste aan TMZ zijn enkele acties van de verslaggevers. Onlangs is de website onder vuur komen te liggen voor het vrijgeven van het nieuws van de dood van een beroemdheid. Normaal gesproken is dit geen probleem. In deze situatie bracht de website dit nieuws echter uit voordat de familie op de hoogte werd gebracht van de situatie. Hierdoor kregen ze verwoestende informatie van een entertainmentnieuwszender.

Verbeteringen nodig

Ondanks enkele goede punten kan de website van TMZ wel wat verbeteringen gebruiken. Hun kleurenschema en algehele ontwerp voelen schetsmatig aan en doen denken aan tabloids. Er is echter een balans met deze specifieke entertainmentnieuwswebsite, omdat er enkele dingen zijn die ze echt goed doen en een paar dingen die ze verkeerd doen.
Een grote verbetering die TMZ zou moeten maken, is het corrigeren van de bijschriften op hun video's. In eerste instantie besefte ik de fout niet, maar hoe verder ik de TMZ Newsroom-video's bekeek, hoe meer ik het besefte. Gelukkig luisterde ik naar de audio en kon ik het interview begrijpen. Slechthorenden zouden echter geen nauwkeurige informatie in deze video's krijgen als ondertiteling niet wordt gecorrigeerd. TMZ moet deze fout snel herstellen. Een snelle beoordeling voordat u het plaatst, zou erg nuttig zijn.
TMZ staat altijd bekend om het laatste nieuws van grootschalige drama's van beroemdheden, breuken en sterfgevallen. Dit heeft ze tot een van de meest succesvolle merken in de industrie gemaakt. Hun recente controverse over het laatste nieuws voordat de familie van hun beroemdheid door de autoriteiten werd gecontacteerd, is echter niet acceptabel. Dit gedrag heeft een deuk in hun reputatie geslagen en ik hoop dat ze het in de toekomst beter zullen doen en meer respect zullen tonen voor de privacy van anderen.

Samenvatting

Veel entertainmentwebsites richten zich op Hollywood-roddels en het laatste nieuws. TMZ is een van de populairste websites voor dit soort informatie, omdat ze vaak als eerste nieuws melden. Ze zijn ook erg snel om hun website bij te werken en frequente updates te bieden.
Er zijn echter ook enkele minpunten over TMZ. Enkele van de negatieve aspecten zijn hun neiging om verhalen te sensationaliseren, hun gebrek aan journalistieke integriteit en hun bevooroordeelde berichtgeving.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tmz

tmz uitslagen

storing cz app

tmz app

TMZ Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

TMZ is een entertainmentnieuwswebsite die roddels over beroemdheden, drama, breuken, sport en meer behandelt. Ze bieden artikelen, foto's en video's. Er zijn zelfs celebrity tours beschikbaar via het bedrijf in Hollywood. TMZ beweert Hollywood in zijn ware vorm te laten zien door het goede, het slechte en het lelijke te posten.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op