Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Tor Browser Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Torproject.org is het centrum van de Tor-browserbeweging. Het Tor Project, een non-profitorganisatie, richt zijn inspanningen op het creëren van een privé, gedecentraliseerd, volledig anoniem en gecodeerd internet. Dat is precies waarom ze de ultra-private webbrowser, Tor, hebben gemaakt. Met de Tor-browser kunt u garanderen dat uw gegevens niet worden gezien. Maar offert het gebruik van de Tor-browser een positieve browse-ervaring op voor privacy? Lees mijn review van de Tor browser om er vandaag nog achter te komen!

Tor Browser

tor browser

tor gratis

tor kosten

tor netwerk downloaden

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

torproject.org

Het Tor-project behaalde pas in 2006 zijn 501©3 non-profitcertificering, maar het onderzoek en de codering die leidden tot het concept van ?ui-routering? begon vele jaren geleden.
Oké, dus als je niet bekend bent met het Tor-project, gaan we eerst onderzoeken hoe het functioneert als een privé en gecodeerde browser voor internetactiviteit. Als u zich zorgen maakt over uw streamingervaring bij het gebruik van Tor, laten we dan eerst kijken naar de visie, filosofie en het centrale idee achter de creatie ervan. Naarmate meer en meer van onze gegevens worden gekocht en verkocht aan bedrijven, zijn veel mensen hun online privacy gaan waarderen, daarom is het Tor-project met dit in gedachten gemaakt.
Als je naar het gedeelte Over torproject.org kijkt, zie je dat de ontwikkelaars, onderzoekers en oprichters die Tor mogelijk hebben gemaakt, een diverse groep mensen zijn. Maar ze delen allemaal dezelfde overtuiging: internetgebruikers moeten privétoegang hebben tot een ongecensureerd web.
En dit is eigenlijk waar Tor voor staat: bescherming van de privacy. Zoals we het traditionele internetâof het Clearnet, zoals het ook wel wordt genoemdâ steeds meer gecensureerd, gemodereerd, bewaakt en gedolven voor data zien, biedt Tor een versie van het internet die van de mensen en voor de mensen is. Omdat alles wat u in de Tor-browser doet, via een complex netwerk van codering wordt verzonden, wordt u vrijwel gegarandeerd niet gevolgd. Uw webgeschiedenis en gegevens worden niet gemakkelijk (of helemaal niet) verzameld. Kortom, Tor komt het dichtst in de buurt van 100% privacy op het webâeen zeldzaam en zeer gewaardeerd goed.

Geschiedenis

In 1995 begonnen David Goldschlag, Mike Reed en Paul Syverson - onderzoekers van het US Naval Research Lab - zich af te vragen of het mogelijk zou zijn om een anonieme surfervaring op het web te creëren. Als gevolg hiervan begonnen ze ontwerpen te ontwerpen voor wat bekend zou worden als een uiennetwerk.
de naam ?ui?. Vanwege de codering die wordt gebruikt in uiennetwerken, is het vaak moeilijk om de oorsprong en bestemmingen van online verkeer te volgen. Dit is vergelijkbaar met hoe de Tor-browser tegenwoordig werkt. De term "ui" verwijst naar de vele lagen van encryptie die in deze netwerken worden gebruikt; het netwerk wordt dus een ui genoemd.
Tor browsen is veilig omdat het gebruik maakt van een uiennetwerk van servers dat gegevens constant versleutelt. Zo werkt het Tor-netwerk vandaag de dag. Dus, Tor-browsen wordt vaak aangeduid als "uienroutering? omdat het bestaat uit vele lagen van encryptie en privacy.
Vele jaren gingen voorbij, er werden veel proeven uitgevoerd en uiennetwerken bleken succesvol te zijn. De drie mannen die het eerste uiennetwerk creëerden, hadden iets bereikt dat eerder als onmogelijk werd beschouwd: een gedecentraliseerde, 100% privéversie van het internet. Onion-netwerken bleken met succes overheidsfirewalls te kunnen omzeilen (waardoor censuurwetten werden omzeild). Dit leidde er natuurlijk toe dat het Tor-project een onschatbare bron werd voor activisten, journalisten en revolutionairen die in het midden van de jaren 2000 onder dictaturen leefden.
Tor werd officieel uitgebracht in 2006 en vandaag de dag blijft het een gratis en gemakkelijk te gebruiken browser. Het is populair vanwege de privacyfuncties, waarmee gebruikers anoniem op internet kunnen surfen. Het enige wat je nodig hebt is de Tor browser en een internetverbinding.
Ondanks zijn succesvolle versleutelingskracht en potentieel voor anonimiteit, heeft Tor geresulteerd in de creatie van enkele van de donkere lagen van het web. Specifiek, het "dark" web (soms het "deep web" genoemd?) is toegankelijk via Tor. Een broeinest voor illegale activiteiten, in een draai van ironie, deze gedecentraliseerde versie van het internet gecreëerd door het Amerikaanse leger is uitgegroeid tot een van de grootste uitdagingen voor federale autoriteiten.
Over het algemeen kan het dark web het beste worden overgelaten aan mensen met een meer ervaren en deskundige gemoedstoestand.

Ontwerpen

Ik weet zeker dat je al bekend bent met de basisprincipes van Tor, maar voor het geval je dat niet bent, is hier een kort overzicht: het is een webbrowser waarmee je anoniem op internet kunt surfen. Het lijkt veel op Google Chrome en er is niet veel dat je hoeft te leren om het te gebruiken.
U vindt uw verzameling tabbladen bovenaan de browser, precies zoals u zou verwachten. In de rechterbovenhoek van de browser vindt u een vervolgkeuzemenu met instellingen. Dit menu heeft opties voor toegang tot uw bibliotheek met opgeslagen sites en inhoud, een lijst met uw aanmeldingen en wachtwoorden, extensies, opties voor het bekijken van pagina's, enz. Een ding dat met name ontbreekt in dit menu is een geschiedenisknop - omdat dat deel uitmaakt van het punt van Tor, het houdt je geschiedenis niet bij.

Desktop- en mobiele ervaring

Wat de daadwerkelijke gebruikerservaring betreft, vinden de meeste mensen Tor net zo intuïtief als de beste niet-gecodeerde webbrowsers die er zijn. Het is gemakkelijk te gebruiken en vertrouwd, alle sneltoetsen zijn hetzelfde en u hoeft niets nieuws te leren om er het beste van te maken. Bovendien, of u nu de desktopversie van de mobiele app-versie van Tor gebruikt, u bent verzekerd van een soepele en betrouwbare ervaring.
Er zijn echter enkele nadelen aan Tor die andere webbrowsers niet noodzakelijkerwijs creëren. De laad- en buffertijden zullen bijvoorbeeld waarschijnlijk langzamer zijn. Dit komt door de manier waarop een gedecentraliseerd netwerk werkt - gegevens worden voortdurend gecodeerd en gecodeerd over een groot servernetwerk. Uw gegevens moeten dus over talloze servers worden verzonden en meerdere keren worden gecodeerd voordat ze bij u terug kunnen komen. Dit duurt langer dan wanneer uw gegevens één plaats en onmiddellijk onversleuteld worden teruggestuurd.
Dit kan natuurlijk frustrerend zijn voor iedereen die liever HD-video-inhoud streamt. In feite kunt u merken dat u ongeduldig wordt met de buffersnelheden van streams van lagere kwaliteit. De beslissing om Tor al dan niet te gebruiken, zal echter waarschijnlijk een kwestie zijn van beslissen hoeveel u uw online privacy waardeert. Kortom, wilt u uw download- en streamingervaring versnellen of uw online activiteiten volledig privé houden?
Dat gezegd hebbende, kunt u nog steeds profiteren van de meeste toeters en bellen die een traditionele webbrowser biedt. Hoewel uw gegevens niet traceerbaar zijn, kunt u nog steeds bladwijzers en inloggegevens maken en opslaan. Er zijn ook uitbreidingen beschikbaar voor Tor. Er moet echter worden opgemerkt dat het Tor-project zelf niet aanbeveelt om ze te gebruiken - tenminste als echte anonimiteit uw doel is. Makers van add-ons kunnen natuurlijk mogelijk toegang krijgen tot uw gegevens en Tor kan daarom niet reguleren wat die add-on softwareontwikkelaars ermee doen. Daarom kan een adblocker bijvoorbeeld worden gebruikt met Tor? maar het kan mogelijk het hele doel van het gebruik van Tor in de eerste plaats ongedaan maken; het kan uw privacy in gevaar brengen.

Conclusie

Uiteindelijk is Tor een geweldig hulpmiddel om uw gegevens anoniem en gecodeerd te houden. Maar als u op zoek bent naar snelle en verliesvrije videostreaming, is Tor misschien niet de meest praktische keuze. Nogmaals, het komt allemaal neer op wat u het meest waardeert als het gaat om uw online ervaring. Als je vindt dat privacy belangrijk voor je is, ga dan zeker met Tor mee. Anders ben je waarschijnlijk beter af met Chrome of Firefox.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tor Browser

tor browser

tor gratis

tor kosten

tor netwerk downloaden

Tor Browser Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Torproject.org is het centrum van de Tor-browserbeweging. Het Tor Project, een non-profitorganisatie, richt zijn inspanningen op het creëren van een privé, gedecentraliseerd, volledig anoniem en gecodeerd internet. Dat is precies waarom ze de ultra-private webbrowser, Tor, hebben gemaakt. Met de Tor-browser kunt u garanderen dat uw gegevens niet worden gezien. Maar offert het gebruik van de Tor-browser een positieve browse-ervaring op voor privacy? Lees mijn review van de Tor browser om er vandaag nog achter te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op