Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Sportpark Ronhof: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Het park heeft een aantal sportfaciliteiten, waaronder een voetbalveld, een tennisbaan en een basketbalveld. Het park is ook de thuisbasis van een speeltuin en een picknickplaats.

Trolliarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In 1912 werd Ronhof als stadion door de stad Greuther Fã1/4rth aan de club geschonken. Sportpark Ronhof Thomas Sommer is een historisch stadion in Greuther FÃ1/4rth, Duitsland. Het stadion werd gebouwd in het begin van de 20e eeuw en oorspronkelijk gebruikt door Greuther Fã1/4rth voetbalclub. In 1912 werd het stadion aan de club geschonken door de stad Greuther Fã1/4rth. Tegenwoordig is de Sportplatz Ronhof de thuisbasis van tal van sportclubs en evenementen. Het stadion breidde zich na de 1e Wereldoorlog snel uit en op een gegeven moment telde het als het grootste van het land. Verdere uitbreidingen in de jaren 1920 verhoogden de capaciteit tot bijna 30.000 plaatsen. De nieuwe hoofdtribune werd in 1951 gebouwd nadat de houten tribune tijdens de Tweede Wereldoorlog was afgebrand. Het stadion registreerde zijn hoogste opkomst in 1952 toen 32.000 mensen de derby tussen FÃ1/4rth en NÃ1/4rnberg bezochten. Weinig veranderingen werden aangebracht in de jaren 1990 omdat de afnemende successen en financiële problemen van de club uit de jaren 1970 en 1980 betekenden dat het moeilijk was om meer veranderingen aan te brengen. Nadat gematigde successen terugkeerden in het midden van de jaren 1990, presenteerde FÃ1/4rth grote herontwikkelingsplannen voor het toen nogal vervallen stadion. Er werden twee nieuwe tribunes gebouwd en in 1997 werd het gerenoveerde stadion geopend met een nieuwe sponsornaam, Playmobil Stadium. Het werk ging door, ook al sloot de stand pas in 1999. In 1999 werd een nieuwe Zuidtribune geopend en werden schijnwerpers geplaatst. Verdere verbeteringen werden aangebracht in het volgende decennium, maar de belangrijkste stand uit 1951 bleef. . Het stadion werd in 2010 omgedoopt tot Trolli Arena als gevolg van een nieuwe sponsorovereenkomst die in 2014 eindigde. In 2016 keerde het stadion terug naar zijn oorspronkelijke naam, Sportpark Ronhof. Ze sloopten de onbedekte Zuidtribune en vervingen deze door een nieuwe overdekte tribune, waardoor de capaciteit toenam van een eerdere 15.200 naar de huidige 18.000. De club is nu van plan om de oude hoofdtribune te vervangen door een nieuwe vervanger.

Manieren om naar Sportpark Ronhof te reizen

Het Sportpark Ronhof ligt in het noorden van de stad Fã1/4rth, vlakbij de oude stad en het treinstation. De wandeling van de oude stad duurt ongeveer 20 minuten, en van het treinstation ongeveer 10 minuten meer. Er is een bushalte genaamd Friedhof net buiten het stadion. Vanaf daar is het een korte wandeling naar het stadion. Grote drukte zorgt er vaak voor dat er pendelbussen rijden tussen het station en het stadion om het voor iedereen gemakkelijker te maken. Sportpark Ronhof ligt dicht bij de snelweg A73, die loopt van het centrum van NÃ1/4rnberg in het noorden. Om bij het stadion te komen, neemt u afslag Poppenreuth en volgt u de borden. Adres: Laubenweg 60, 90765 Fürth

Greuther Furth-tickets

Tickets voor SpVgg Greuther FÃ1/4rth zijn online te koop, of in de Fan Shop in het stadion. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze ook op de dag van de wedstrijd aan de poort worden gekocht. Greuther FÃ1/4rth is zelden uitverkocht. Tickets kosten tussen de $ 34,00 en $ 40,00 voor een stoel aan de lange kant, $ 28,00 voor een stoel achter het doel of $ 14,00 voor een staande plaats op een van de terrassen. Prijzen zijn iets duurder voor een paar spraakmakende wedstrijden.

Relevante internetlinks

De website van Greuther FÃ1/4rth is de officiële website voor SpVgg Greuther FÃ1/4rth. FÃ1/4rth.de is de officiële website voor FÃ1/4rth toeristische informatie. Vgn.de is de officiële website voor FÃ1/4rth ov-informatie.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Trolliarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Trolliarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Trolliarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Trolliarena

Sportpark Ronhof: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Het park heeft een aantal sportfaciliteiten, waaronder een voetbalveld, een tennisbaan en een basketbalveld. Het park is ook de thuisbasis van een speeltuin en een picknickplaats.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op