Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Tubi Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Tubitv.com is absoluut een uitstekende gratis streamingsite die duizenden films en tv-programma's biedt. Met een geweldig siteontwerp en gebruiksvriendelijke app-interface is Tubitv een van de meest beschikbare services op de markt van vandaag. Als je geïnteresseerd bent om meer te ontdekken over deze geweldige site, lees dan vandaag nog mijn recensie!

Tubi

amazon prime storing

storing ziggo groningen

tubi

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

tubitv.com

Met zoveel streamingdiensten die er zijn, kan het ontmoedigend zijn om erachter te komen welke je tijd en geld waard zijn. Om de dag hoor ik over een nieuwe manier om films en tv-programma's te streamen. Sommigen van hen zijn gratis, sommige zijn goedkoop, maar anderen kunnen nogal prijzig zijn. Afgezien van het geld dat je misschien uitgeeft, wil niemand zijn tijd verspillen aan een site of app die afval blijkt te zijn, toch? Daarom schrijf ik deze reviews zodat je dat niet zelf hoeft uit te zoeken.
Dat gezegd hebbende, is de kans groot dat je hebt gehoord van de gratis streamingdienst waar ik vandaag naar kijk. Tubi is snel omhooggeschoten tot een van de meest populaire en meest gebruikte gratis streamingdiensten ter wereld. Omdat het slechts zes jaar geleden is opgericht, is het nogal indrukwekkend om te zien hoe herkenbaar en hoezeer Tubi een begrip is geworden.
Aan de andere kant, alleen omdat iets bekend is, betekent niet altijd noodzakelijkerwijs dat het kwaliteit is. Soms gaat geweldige branding een lange weg om een ondermaats product te compenseren. Is dit het geval bij Tubi? Nou, de enige manier om er zeker van te zijn, is door erin te duiken en te kijken naar alles wat Tubi te bieden heeft, waar het vandaan komt, of het beschikbaar zal zijn op je favoriete apparaten, wat voor soort inhoud je kunt verwachten om erop te vinden, hoe goed het is ontworpen en wat Tubi mogelijk beter zou kunnen doen (als er iets is).
Als je naast Netflix en Hulu nog wat andere streamingdiensten wilt bekijken, snap ik dat helemaal. De maandelijkse streamingrekeningen zijn de laatste tijd veel gestegen en het kan behoorlijk frustrerend worden om alle verschillende opties te doorzoeken. Er komen voortdurend nieuwe platforms uit, elk met hun eigen unieke inhoud die je niet kunt vinden op Netflix of Hulu. Uiteindelijk begint het financiële gemak dat streamingsites vroeger via kabel-tv boden, ongedaan te worden gemaakt.
Als ik elke maand al mijn streamingrekeningen optel, kom ik dichter bij het betalen van hetzelfde bedrag als ik vroeger voor traditionele kabel betaalde. Ik dacht dat een van de redenen om het snoer door te knippen was om wat geld te besparen! Nou, dankzij gratis premium streamingdiensten zoals Tubi, kan ik hopelijk weer besparen op mijn maandelijkse rekeningen. Of kan ik op zijn minst een nog grotere selectie van inhoud krijgen zonder mijn facturen toe te voegen? Dat moet ergens voor tellen, toch?
Laten we eens kijken of Tubi alle hype waarmaakt die het heeft ontvangen.

Geschiedenis

In 2014 werd het bedrijf Tubi opgericht door Farhad Massoud en Thomas Ahn Hicks van Ad Rise. In 2019 kondigde Tubi aan dat het meer dan 20 miljoen actieve maandelijkse gebruikers had. In september van hetzelfde jaar pochte Tubi dat gebruikers 132 miljoen uur aan inhoud op het platform hadden gestreamd. Over groei gesproken!
Een van de belangrijke factoren die Tubi zo snel heeft helpen stijgen, is de relatie met mensen bij Fox. Sandy Grushow, met name, was de voorzitter van Fox TV. Hij is lid van de adviesraad van Tubi en hij is niet de enige grote naam die erbij betrokken is. Mark Amin investeert ook in Tubi en hij was voorheen vice-voorzitter bij Liongate. Bovendien heeft Ad Rise, dat vanaf het begin de kern van Tubi's activiteiten vormde, ook $ 4 miljoen aan financiering opgehaald.
Hoewel Tubi een tijdlang erg populair was in Europa, is het daar onlangs niet meer beschikbaar vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 in werking is getreden. Natuurlijk, in het licht van Tubi die gratis streaming-inhoud van topniveau biedt, is een van de belangrijkste kanttekeningen dat het zwaar wordt gedolven door gegevens van gebruikers. Ik denk dat ik je dit van tevoren moet laten weten, zodat je kunt beslissen of het een dealbreaker voor je is of niet.
Tubi lijkt de laatste jaren ook te groeien. In 2019 ging CEO Farhad Massoud bijvoorbeeld naar de beurs met tubi's intentie om zijn uitgaven voor contentlicenties in 2018 te verdubbelen, waardoor het jaarlijkse aantal op bijna $ 100 miljoen komt. In hetzelfde jaar tekende Tubi baanbrekende distributieovereenkomsten met NBC Universal, goed voor nog eens 400 tv-afleveringen en films.
Tubi, een streamingdienst, is blijven groeien in zijn bereik door op meer apparaten beschikbaar te komen. Op 25 september werd Tubi's platform beschikbaar op Vizio Smartcast-tv's en in oktober lanceerde Tubi Tubi Kids, een speciaal kanaal op het platform dat exclusief kindercontent biedt. De service werd begin 2020 ook in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd en heeft aangekondigd ook naar Mexico te willen uitbreiden.

Ontwerpen

Tubi bevat ook exclusieve content die niet op Netflix te vinden is. Tubi biedt een intuïtieve en stijlvolle interface. Ik vertrouw erop dat iedereen die Netflix eerder heeft gebruikt, instinctief weet hoe hij tubi als een professional moet navigeren. Het is een vergelijkbaar ontwerp als Netflix, hoewel ik zou beweren dat Tubi nog eenvoudiger is. Blader eenvoudig door titels op populairste, nieuwe releases en genre. Elke sectie biedt, net als Netflix, een zijwaarts scrollend menu met opties. Tubi bevat ook exclusieve content die niet op Netflix te vinden is.
Tubi ziet er goed uit en werkt goed. Het is voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.

Inhoud en functies

Tubi heeft veel titels, waarvan er vele bekend en populair zijn. Of je nu op zoek bent naar je favoriete klassieke films, nieuwe tv-series of cultklassiekers, Tubi heeft voor elk wat wils. Hoewel Tubi inhoud heeft van meer dan 200 partners, zijn enkele van de meer opvallende productiestudio's Lionsgate, MGM, Paramount, NBC Universal en Starz. Zoals bij elke streamingdienst die gespecialiseerd is in gesyndiceerde (in plaats van originele) inhoud, zijn de titels die daadwerkelijk beschikbaar zijn echter gebaseerd op contracten en kunnen ze van seizoen tot seizoen veranderen (afhankelijk van de contractduur).
Tubi is waarschijnlijk een van de meest toegankelijke streamingdiensten die er zijn. Het is beschikbaar op bijna elk apparaat, dus je hoeft niets te missen. Of je nu Roku, Android, iOS, Apple TV, Amazon Fire TV, Xfinity X1, X Box, PlayStation of je laptop gebruikt, je kunt alle duizenden titels van Tubi bekijken, waar je ook bent.
Als het gaat om gebruikersfuncties, leert Tubi, net als elke andere premium service, in de loop van de tijd wat je leuk vindt. Het zal tv-programma's en films aanbevelen op basis van uw kijkgewoonten en u kunt titels toevoegen aan aanpasbare lijsten.

Mobiele en desktopervaring

Tubi is beoordeeld als een van de best beoordeelde streaming-apps in de Apple App Store. de gemiddelde gebruikersbeoordeling is 4.7 sterren en het heeft een beoordeling van 4.6 ontvangen van Android-gebruikers. Het lijkt erop dat mensen echt van de app houden!
De app wordt beoordeeld om zijn uitstekende selectie van inhoud, gebruiksvriendelijke lay-out, functioneel onberispelijke streaming en eersteklas service omdat deze gratis is.

Prijzen en plannen

Hoewel u meestal niet met uw portemonnee betaalt wanneer u Tubi gebruikt, beweren sommige mensen dat er andere manieren zijn om te betalen. U kunt bijvoorbeeld met uw tijd betalen. Tubi wordt 100% ondersteund door advertenties, dus het is waarschijnlijk zwaar beladen met advertenties en reclameblokken. Bovendien is Tubi ook zwaar met zijn datamining, daarom is het momenteel niet beschikbaar in de EU. Als dat een dealbreaker voor je is, dan is Tubi misschien toch niet de gratis streamingdienst voor jou.

Suggesties die ik heb voor Tubi

Ik zou natuurlijk graag zien dat Tubi terugkomt van mijn gegevens en privacy. Als ze op zijn minst een premium optie zouden aanbieden waarvoor ik ervoor zou kunnen kiezen om een maandelijks bedrag te betalen om advertenties te omzeilen, zou dat geweldig zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Tubi

amazon prime storing

storing ziggo groningen

tubi

Tubi Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Tubitv.com is absoluut een uitstekende gratis streamingsite die duizenden films en tv-programma's biedt. Met een geweldig siteontwerp en gebruiksvriendelijke app-interface is Tubitv een van de meest beschikbare services op de markt van vandaag. Als je geïnteresseerd bent om meer te ontdekken over deze geweldige site, lees dan vandaag nog mijn recensie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op