Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Turf Moor: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Ik had een geweldige tijd gisteravond op het feest. Iedereen had veel plezier.

Turfmoor

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In 1883 verhuisde Burnley naar Turf Moor. De eerste wedstrijd die op het veld werd gespeeld was tegen Rawtenstall. Op dat moment was het stadion slechts een veld naast een cricketveld. Een jaar na de bouw van het stadion werd een eerste grote tribune gebouwd. Kort daarna werd een terras gebouwd dat plaats bood aan ongeveer 5.000 mensen. De rest van het stadion bestond uit een natuurlijke heuvel waarop toeschouwers konden staan. In 1908 werden twee overdekte tribunes gebouwd en op dat moment bood het stadion plaats aan meer dan 50.000 toeschouwers. Turf Moor noteerde zijn hoogste opkomst ooit in 1924, toen 54.755 mensen naar een FA Cup-wedstrijd tussen Burnley en Huddersfield Town keken. Het stadion onderging een volgende grote herontwikkeling in 1954 met de bouw van het grote Longside-terras. In 1969 werd de Cricket Field Stand gebouwd. Het was een van de eerste voorbeelden van een moderne tribune, en het had ook de kleedkamers, waardoor Turf Moor een van de weinige terreinen in de voetbalcompetitie was met de kleedkamers achter het doel. De bouw van het Bee Hole End terras en de Bob Lord Stand voltooide de grond in 1974. Het stadion bleef vrijwel onaangeroerd totdat in 1994 werd besloten het terrein te herontwikkelen. Eerst werd de Longside gesloopt en vervangen door een nieuwe tribune, en een jaar later onderging de Bee Hole End een soortgelijk lot. In 2007 was Burnley van plan om de oude en vervallen tribune op Cricket Field te vervangen, maar de financiële crisis verhinderde de uitvoering van deze plannen. (foto's van de huidige Turf Moor hieronder)

Manieren om naar Turf Moor te reizen

Urf Moor ligt net ten oosten van Burnley. Hij kan er in ongeveer 15 minuten naartoe lopen. Het centraal station ligt op ongeveer dezelfde afstand, maar het kost hem slechts 10 minuten om er te komen. Regelmatige treinen verbinden Manchester Victoria met Burnley Manchester Road station. Treinen vertrekken elk uur op zaterdag, en ook om de twee uur op doordeweekse ochtenden en avonden. Adres: Harry Potts Way, Burnley, BB10 4BX

Eten, drinken en slapen in de buurt van Turf Moor

Turf Moor ligt in een woonwijk. Op weg naar het stadion vindt u misschien wat fastfood en een enkele pub. Er zijn meer mogelijkheden om te eten en te drinken in het centrum van Burnley. Er zijn niet veel hotels in Burnley als je eerder in en uit de stad reist voor de wedstrijd dan dat je de nacht doorbrengt. Als u echter in Burnley moet verblijven, zijn het Rosehill House en Holiday Inn Express goede opties. Hoewel geen van beide bijzonder dicht bij Turf Moor ligt, zijn het allebei fatsoenlijke opties. Klik hier om de hotels in Burnley en omgeving te verkennen.

Burnley-tickets

Tickets voor wedstrijden van Burnley kunnen online, telefonisch of aan de kassa in het stadion worden gekocht. Sinds Burnley promoveerde naar de Premier League, is hun opkomst aanzienlijk gestegen. Voor de meeste wedstrijden zijn tickets echter van tevoren beschikbaar. Het is echter raadzaam om ruim van tevoren te reserveren voor spraakmakende wedstrijden. Ticketprijzen variëren afhankelijk van waar u uw tickets koopt. Een stoel in het onderste gedeelte kost bijvoorbeeld £ 30, terwijl een ticket op de hoofdtribune £ 40 kost. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected] of bel +44 871 221 1914.

Turf Moor stadion tours

Burnley Football Club organiseert rondleidingen met toegang tot de kleedkamers, spelerstunnel, directiebox, dug-outs, persruimte en politiecellen. De tour duurt ongeveer 60 minuten. Tours lopen meestal elke donderdag en niet-wedstrijddag zaterdagen. U bent verplicht om te reserveren door te bellen naar +44 (0) 1282 700001. De tour kost £ 10.

Relevante internetlinks

De Burnleyfootballclub.com website is de officiële website van Burnley FC.Visitburnley.com is de website van het toeristenbureau van Burnley.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Turfmoor
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Turfmoor
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Turfmoor
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
22 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
5 Wedstrijden
Speeldag 11
Gisteren
Za 16:00
4
2
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
2
1
Speeldag 35
Gisteren
Za 17:00
4
0
Speeldag 11
Gisteren
Za 18:00
3
1

Populaire zoekopdrachten

Turfmoor

Turf Moor: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Ik had een geweldige tijd gisteravond op het feest. Iedereen had veel plezier.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op