Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Türk Telekom Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

De Turk Telekom Arena werd gebouwd ter vervanging van Galatasaray's oude Ali Sami Yen, die in de jaren 2000 verouderd was en veel moderne faciliteiten miste.

Turktelekomarena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De TÃ1/4rk Telekom Arena verving Galatasaray's oude Ali Sami Yen, die in de jaren 2000 aanzienlijk verouderd was en veel moderne faciliteiten miste. De club onderzocht eerst de bouw van een nieuw stadion op de plaats van de Ali Sami Yen, maar besloot later om in plaats daarvan een nieuw stadion op een andere locatie te bouwen. De bouw van de TÃ1/4rk Telekom Arena begon eind 2007 en kostte naar schatting 160 miljoen euro. Het stadion werd officieel geopend op 15 januari 2011 met een wedstrijd tussen Galatasaray en Ajax (0-0). De Turk Telekom Arena heeft in totaal 5.500 zitplaatsen en 157 executive boxen. De naamgevingsrechten van het stadion werden voor 10 jaar verkocht aan telecommunicatiebedrijf Turk Telekom.

Hoe kom je bij de Turk Telekom Arena

De TÃ1/4rk Telekom Arena ligt aan de noordrand van Istanbul, aan de Europese kant van de stad. Het historische centrum van Istanbul ligt op ongeveer 12 kilometer afstand. De arena is bereikbaar met de metro. De halte voor Seyrantepe, die aftakt van metrolijn 2, ligt op korte loopafstand van het stadion. U kunt metrolijn 2 nemen bij station Sishane of Taksim aan de noordelijke rand van het stadscentrum. Adres: Türk Telekom Arena, 34396 Istanbul

Eet, drink en slaap in de buurt van de Turk Telekom Arena

De TÃ1/4rk Telekom Arena ligt dicht bij een grote snelweg aan de noordelijke rand van de stad. Je kunt misschien een vreemde plek vinden om te eten of te drinken in de omgeving aan de andere kant van de snelweg, maar het is waarschijnlijk een beter idee om dit in het centrum van Istanbul te doen. Er zijn geen hotels op loopafstand van het stadion. Als u van plan bent om de metro naar het stadion te nemen, is het het beste om in het centrum van Istanbul te verblijven. Voor degenen die net voor de wedstrijd komen en niet van plan zijn om veel tijd in Istanbul door te brengen, is een verblijf in de zakenwijken Levant of Maslak misschien handiger. Er zijn een paar hotels in het Levant-gebied, waaronder de ArtDeco Istanbul Suites, Elegance Residence Istanbul en Mã¶venpick. Klik hier om door de omgeving van de TÃ1/4rk Telekom Arena te bladeren voor meer opties.

Galatasaray Tickets

Tickets voor galatasaray-wedstrijden kunnen online worden gekocht bij Passo.com.tr. Om tickets te kopen of het stadion in Turkije te betreden, heeft men een Passolig-kaart nodig. U kunt een kaart aanvragen op de website van Passolig. Prijzen voor tickets voor voetbalwedstrijden variëren afhankelijk van de locatie en stoel. Voor stoelen op het hoogste niveau achter het doel of in de hoeken kunnen de prijzen variëren van TLR 35,00 tot TLR 287,00, terwijl voor stoelen in het middenniveau aan een van de lange zijden de prijzen zo laag kunnen zijn als TLR 97,00.

Relevante internetlinks

De website van Galatasaray en de officiële website van de TÃ1/4rk Telekom Arena zijn beide geweldige bronnen van informatie. De website van Istanbul biedt een gids voor de stad, informatie over de metro en meer. Wojciech schreef: 22 oktober 2017 om 7:43 pm Ik zag Galatasaray vandaag tegen Fenerbahce spelen. De wedstrijd was de moeite waard om te betalen over de nominale waarde voor tickets, en de metrohalte ligt net buiten het stadion. Je kunt het stadion ook buiten zien op niet-wedstrijddagen als je naar de winkel gaat en kijkt. Het metrostation is niet gesloten. Turkse fans zorgen voor een geweldige sfeer. Een aanrader. Ik zag Galatasaray vandaag tegen Fenerbahce spelen. Het was de prijs van de tickets, die allemaal uitverkocht waren, meer dan waard. De metrohalte ligt net buiten het stadion, dus je kunt op niet-wedstrijddagen naar de winkel buiten gaan en het daar zien. Het metrostation is niet gesloten. De Turkse fans zorgen voor een geweldige sfeer. Ik raad ten zeerste aan om een wedstrijd in het Galatasaray Stadium te bekijken! Peter schreef: "Let op, je kunt niet bij het stadion komen als er geen evenement is. Er moet een evenement zijn om toegang te krijgen tot het stadion." Er is geen manier om bij het stadion te komen als er geen evenement plaatsvindt. Alle toegangen zijn tijdens evenementen afgesloten direct bij het metrostation. Ik zag een paar weken geleden een van de meest verbazingwekkende stadions. De sfeer is zo briljant als het vol zit met gekke fans. Een van de meest verbazingwekkende stadions die ik ooit heb gezien. De sfeer is briljant als het vol zit met gekke fans.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Turktelekomarena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Turktelekomarena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Turktelekomarena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Turktelekomarena

Türk Telekom Arena: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

De Turk Telekom Arena werd gebouwd ter vervanging van Galatasaray's oude Ali Sami Yen, die in de jaren 2000 verouderd was en veel moderne faciliteiten miste.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op