Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

uBlock Origin Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Als u op zoek bent naar een adblocker die even krachtig als aanpasbaar is, is uBlock Origin de perfecte optie. Ik raad ten zeerste aan om het vandaag nog te bekijken!

uBlock Origin

adblock ne fonctionne plus sur deezer

adblocker origin

download ublock origin

origin storing

ublock

ublock dailymotion

ublock origin

ublock origin spotify web player

ublock origin twitch

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Woensdag, 31.Mei 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

ublockorigin.com/

Niemand houdt van advertenties. Ze zijn vervelend en storend en ze worden elke dag invasiever. Het is geen geheim dat veel van de advertenties die we online zien het resultaat zijn van een andere entiteit die onze persoonlijke gegevens verkoopt. Advertenties en commercials zijn altijd een van de dingen geweest waar we over kunnen (en vaak doen) als het gaat om media, maar dat betekent niet dat we ze minder leuk vinden.
Er is een recente pushback geweest naar advertenties en commercials. Dat komt deels door het toegenomen gebruik van technologie, maar ook doordat bedrijven te agressief zijn geworden in hun reclametactieken. reclame is op zichzelf een uiterst winstgevend bedrijfsmodel geworden, in plaats van te worden gebruikt als een manier voor mediabedrijven om extra geld te verdienen.
Advertenties zijn nu de belangrijkste manier waarop bedrijven geld verdienen. Dit is hoe media-inhoud en veel online diensten 'gratis' zijn geworden. Met andere woorden, gebruikers kunnen bijvoorbeeld video's op YouTube bekijken zonder een maandelijks bedrag te hoeven betalen. Wie bereid is de agressieve reclametactieken van YouTube te verdragen, hoeft niet met zijn dollar te betalen; ze hoeven alleen maar te betalen met hun tijd in het bekijken van advertenties.
Veel social media sites verkopen onze persoonsgegevens aan adverteerders. Dit is waar het echte geld ligt, in de big data business. Sites zoals Facebook en Instagram verkopen schaamteloos onze persoonlijke interesses en browsegeschiedenis aan een aantal bedrijven die deze informatie vervolgens gebruiken om ons producten te verkopen die we statistisch gezien waarschijnlijk willen.
Soms kan dit als handig worden ervaren - ik zie nogal wat Instagram-advertenties voor producten die ik in feite leuk zou vinden. In principe is het echter naar mijn mening een grove inbreuk op de privacy en onethisch.
Er zijn een paar antwoorden op het vermijden van online adverteren, zoals het niet gebruiken van sociale media. Voor velen van ons is dat echter geen realistisch alternatief - zoveel hangt tegenwoordig af van het hebben van een profiel op sociale media. Dus wanneer we uitzoomen en de volledige reikwijdte zien van hoe advertentie-bereden het internet als geheel is, zou deze oplossing snel veranderen in zeggen: "Nou, ik denk dat je gewoon helemaal moet stoppen met internet als je geen advertenties wilt zien." Gelukkig is er echter een andere manier om de steeds groter wordende rol van advertenties op internet te ontwijken die niet nodig is om off the grid te gaan en je favoriete streamingdiensten te verlaten - en dat is om jezelf een hoogwaardige, krachtige adblocker te vinden.
Misschien heb je een soort adblocker. Lange tijd heb ik de standaard extensies gebruikt die door de meeste grote webbrowsers worden aangeboden. Deze bleken echter niet sterk genoeg te zijn - vooral wanneer ze werden afgezet tegen de extreem advertentiezware gratis streamingsites die ik graag gebruik. Uiteindelijk kwam ik erachter dat als ik deze gratis streamingsites wilde blijven gebruiken (en ervan wilde genieten), ik iets beters moest vinden.
Zo kwam ik uiteindelijk uit bij de ad blocking software die bekend staat als uBlock Origin. In tegenstelling tot de meeste andere plug-ins en apps voor het blokkeren van advertenties, is de claim to fame van uBlock Origin dat het geen "acceptabele advertenties" toestaat, die niets meer zijn dan advertenties waarvoor een adverteerder extra geld betaalt om adblockers te omzeilen. De andere opvallende kwaliteit van uBlock Origin is het feit dat het 100% gratis en open source is - winst is nooit het doel geweest en zal nooit het doel zijn voor uBlock Origin - een adblocker die kan worden vertrouwd.

Geschiedenis

Dit was niet altijd het geval voor uBlock, dat oorspronkelijk een for-profit model gebruikte. De hele reden dat uBlock Origin ontstond (als een evolutie van de originele software, uBlock) was als een manier om terug te keren naar de vorm, een manier om de oorsprong te heroveren van wat uBlock oorspronkelijk bedoeld was te zijn: een volledig gratis en open source ad-block software.
De oorspronkelijke ontwikkelaar van uBlock, Raymond Hill, droeg de officiële repository voor het uBlock-project in april 2015 over aan Chris Aijoudi. Hill maakte deze overstap uit frustratie die voortkwam uit het afhandelen van verzoeken. Onmiddellijk na deze overdracht heeft Hill echter zelf uBlock gevorkt en zijn anti-reclame-inspanningen voortgezet onder zijn nieuw gevorkte software. Deze software zou later bekend worden als uBlock Origin. Het staat nu 100% los van het uBlock van Aijoudi.
Hoewel uBlock sinds 2015 is gestopt met ontwikkelen, wordt het nog steeds af en toe bijgewerkt. In juli 2018 werd uBlock overgenomen door AdBlock. Vanaf februari 2019 begon uBlock "acceptabele advertenties" toe te staan, wat, zoals ik eerder al zei, advertenties zijn die de software toestaat op basis van ontvangen betalingen.
Hoewel uBlock Origin geen kosten in rekening brengt voor zijn diensten, is het een van de laatste adblockers die nog steeds zijn onafhankelijkheid behoudt. Het staat advertenties toe zonder de integriteit ervan in gevaar te brengen.

Ontwerpen

Er is niet veel te zeggen over het ontwerp van uBlock Origin, aangezien het een browserextensie is. Desalniettemin is de extensie gebruiksvriendelijk, lichtgewicht en snel te installeren. Na het toevoegen van de extensie aan Google Chrome, kon ik er onmiddellijk gebruik van maken - zoals veel VPN's verschijnt de add-on met een grote aan / uit-knop bovenaan de vervolgkeuzelijst - schakel uBlock Origin snel in of uit volgens uw behoeften.
Onder de aan / uit-knop vindt u extra functies, evenals enkele gegevens over wat uBlock Origin heeft bereikt, zoals hoeveel advertenties op een bepaalde pagina zijn geblokkeerd, het aantal aangesloten domeinen en het aantal advertenties dat sinds de installatie is geblokkeerd. Het ontwerp is schaars, waardoor het zo duidelijk mogelijk is hoe uBlock Origin moet worden gebruikt en hoe effectief de extensie is geweest.

Inhoud en functies

Met uBlock Origin kunnen gebruikers controle hebben over de soorten advertenties die ze zien en hoe ze worden gezien. Het is gemakkelijk de meest veelzijdige adblocker die ik heb gebruikt.
U kunt ervoor kiezen om alle pop-ups op een specifieke pagina te blokkeren, of u kunt deze voorkeuren permanent maken. Hetzelfde geldt voor het blokkeren van grote media-elementen, cosmetische filtering en Javascript. uBlock Origin doet meer dan alleen advertenties blokkeren - het geeft je volledige controle over je online ervaring.
Wilt u vervelende inhoud van webpagina's verwijderen? Element Zapper Mode is perfect voor jou! Klik gewoon op iets op een pagina en zie het verdwijnen. Deze functie is ongelooflijk krachtig, dus gebruik hem vaak!

Mobiele en desktopervaring

Het lijkt er niet op dat er een mobiele versie van uBlock Origin is. Dit is een spelbreker, omdat er niet veel solide adblockers zijn voor mobiele apparaten. Dat betekent dat mobiel surfen op het web meestal de meeste advertenties heeft - het is een wilde jungle van commercie. Natuurlijk, als je een techneut bent, kun je een tijdelijke oplossing voor Android bedenken? Maar als je iOS gebruikt, ben je een soort SOL.

Prijzen en abonnementen

Zoals ik eerder al zei, is uBlock Origin een gratis en open-source software met code die beschikbaar is op Git Hub. Dat gezegd hebbende, uBlock Origin overleeft op donaties. Dus, als je de middelen hebt en je merkt dat je geniet van uBlock Origin, raad ik je ten zeerste aan om een donatie te overwegen - wat je je ook kunt veroorloven om je waardering te tonen en ervoor te zorgen dat Hill en uBlock Origin in staat blijven om het hoofd boven water te houden en iedereen te voorzien van de beste ad blocking service op het web vandaag.

Suggesties die ik heb voor uBlock Origin

Eerlijk gezegd heb ik niet veel klachten. Het enige dat ik graag zou willen, is als het gemakkelijker zou zijn om individuele acties ongedaan te maken die met de extensie zijn gepleegd. Als ik bijvoorbeeld Element Zapper gebruik en ik zap per ongeluk het verkeerde element, zou ik die actie zonder al te veel moeite ongedaan moeten kunnen maken. Ik had echter moeite om erachter te komen hoe ik kon uit-zappen (als het al mogelijk is).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

uBlock Origin

adblock ne fonctionne plus sur deezer

adblocker origin

download ublock origin

origin storing

ublock

ublock dailymotion

ublock origin

ublock origin spotify web player

ublock origin twitch

ublock original