Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

US Weekly Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Als het gaat om roddels en entertainment van beroemdheden, is US Weekly Magazine een begrip. Het nieuwsmedium lanceerde zijn website in 2006 en er zijn miljoenen lezers die de site bezoeken voor hun dagelijkse dosis celebrity-nieuws, modeartikelen, de baby bump-sectie en ander entertainment. De website is een goede bron voor leuke en unieke verhalen die lezers kunnen vermaken.

Us Weekly

us weekly

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 08.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

usmagazine.com

Elke popcultuurjunkie kent US Weekly Magazine. Het was een van de originele celebrity-nieuwsmagazines en maakte de weg vrij voor andere mediabronnen zoals het. Het tijdschrift zelf vergaarde een grote aanhang en de website, die in 2006 werd gepubliceerd, maakte het toegankelijk voor nog meer lezers. Miljoenen kijkers bezoeken de website regelmatig om de nieuwste primeur te lezen.
De website blijft miljoenen lezers binnenhalen, die genieten van de roddels over beroemdheden, modenieuws, video's en andere inhoud. De functionaliteit van de site is een andere aantrekkingskracht voor kijkers, die het gemak waarderen van toegang tot alle inhoud die ze op één site willen hebben.

Website Ontwerp

Alles is gemakkelijk te vinden en de navigatie is eenvoudig. Het website ontwerp van US Weekly is professioneel. Het logo is hetzelfde als het logo dat ze in hun tijdschrift gebruiken, dat duidelijk en direct herkenbaar is. De lay-out van de website bootst sterk de opzet van het tijdschrift na, met alles gemakkelijk te vinden en de navigatie eenvoudig.
De website is zeer goed gebrandmerkt en gemakkelijk te zien dat het de Amerikaanse website is. Het heeft een schone witte achtergrond en felroze accenten waardoor het gemakkelijk te herkennen is.
Een ander geweldig ontwerpkenmerk van deze website is de organisatie en installatie. De menu's zijn overzichtelijk en de zijbalk wordt mooi gebruikt. Het menu zweeft boven alles terwijl je scrolt, waardoor je niet meer naar boven hoeft te scrollen. De zijbalk belicht het laatste nieuws dat de website heeft gepost, waardoor lezers betrokken blijven. De flow van de website is goed, met esthetisch aantrekkelijke visuals en intrigerende koppen die de betrokkenheid van lezers versterken.

Tevreden

Er is voor elk wat wils op US Weekly. De website US Weekly biedt een verscheidenheid aan inhoud, van nieuws over beroemdheden tot mode, entertainment, royals, moeders, eten en meer. Met zoveel om uit te kiezen, is er voor elk wat wils op US Weekly.
Celebs en hun laatste escapades staan centraal in de nieuwssectie van de website. Enkele titels van artikelen op de pagina zijn "Leondardo Dicaprio redt man van verdrinking" en "Harry Styles keek naar een hond terwijl de eigenaar een restaurant binnenrende." Deze sectie bevat ook een fotogalerij van Hollywood's Lelijkste Echtscheidingen.
In de categorie Moeders van de website zijn er baby bump-fotogalerijen van awardshows. Afgezien van gelukkige baby-updates en sneak peeks in kinderkamers, heeft de website een hall of fame-lijst en een foto van baby bumps.
United States Food is een website die zich richt op beroemdheden en hun keukens. Recepten zijn erg leuk om te lezen, omdat er veel verschillende voedselartikelen op de website zijn geplaatst. De verscheidenheid aan voedselposts is echt geweldig, met enkele celeb-dieetlijsten vermengd met berichten over beroemdheden die van fastfood houden.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktop browser versie van US Weekly is echt geweldig. De branding is spot on. De lay-out van de website is schoon en gemakkelijk te volgen. De flow van de artikelplaatsing loopt goed in elkaar over, zodat de lezer blijft scrollen.
De mobiele browserversie van de website is iets moeilijker te navigeren dan de desktop. Het scrollen is lastig vanwege de advertenties. De tekst is aanzienlijk kleiner en moeilijker te lezen. Een ander probleem zijn de advertenties. Op de desktopversie is de schaal van de advertentie niet erg groot in vergelijking met de rest van de website. In de mobiele browser is de advertentie een stuk groter en moeilijk te omzeilen om het materiaal van de website te lezen.
De app-versie van US Weekly is niet bepaald geoptimaliseerd voor mobiel kijken. De website is gratis te lezen, maar de app vereist dat kijkers $ 5,99 per nummer betalen. Het is verwarrend dat ze vergelijkbare en mogelijk dezelfde inhoud gratis op een webpagina zouden aanbieden, terwijl de app-versie vereist dat kijkers extra betalen.

Positieven

Het mooie van de US Weekly-website is dat deze gratis is. Niet alleen verkopen ze nog steeds tijdschriften in winkels, maar de website krijgt ook meer kijkers. Het is een geweldige bron voor entertainmentnieuws en zorgt voor hilarische lectuur.
De branding van de website is consistent, wat fijn is omdat het gemakkelijk is om een website te herkennen aan het logo en de kenmerkende kleuren. US Weekly doet geweldig werk om deze dingen over te brengen zonder er rommelig uit te zien.
Ik geniet echt van de lay-out en organisatie van de website. Het stroomt lekker en houdt me bezig. Het formaat moedigt me aan om te blijven scrollen. Er zijn ook veel interessante backlinks in de artikelen zelf. Ze zijn allemaal goed geplaatst en gelijk, wat ik waardeer.
Er staan een paar advertenties op de webpagina. De meeste hebben betrekking op het tijdschrift en de website, dus ze zijn draaglijker. Op de desktopversie staat een middelgrote advertentie direct boven de koptekst. Het is gemakkelijk om de advertentie te negeren en verder te lezen.

Negatieven

Ik heb een kleine klacht over de feed van de startpagina van de website. De website is een WordPress-website en dit is een gemeenschappelijk thema onder hen. Op een gegeven moment willen lezers echter de onderkant van de pagina zien. het is moeilijk om bij zaken als Contact en FAQ's te komen met het eindeloze scrollen. Dit probleem treedt alleen op op de hoofdstartpagina. Met de categoriepagina's is het gemakkelijker om tot op de bodem uit te zoeken.
Ik vind het menu leuk, maar ik zou graag subcategorieën zien met filmsterren, televisiesterren, muzikanten, enz. Het zou geweldig zijn om een positief of negatief filter te hebben dat ons goede daden of slechte keuzes kan laten zien die beroemdheden hebben gemaakt.
Hoewel de advertenties schaars zijn, kunnen ze toch een ergernis zijn. Een van de ergste problemen die ik met de website heb, zijn de advertenties die plotseling opduiken en het geluid van een video schallen. Het is opzienbarend en onderbreekt leeservaringen.
Ik hou niet van het mobiele kijken op de US Weekly-website. Het is verouderd en ik denk dat het beter zou zijn als ze hun app zouden updaten of hun mobiele browser zouden optimaliseren voor moderne kijkers. Dit is een naam die op dit gebied de leiding zou moeten nemen, en ik ben niet blij met hoe ze het doen.
De mobiele browser werkte niet goed vanwege de advertenties. Telkens wanneer ik probeerde door de website te scrollen, verschenen de advertenties en brachten me in plaats daarvan naar die websites. Er is geen goede app die op dezelfde manier werkt als de website. De enige apps zijn voor de verkoop van hun tijdschriften. Het zou mooi zijn als US een app zou ontwerpen die op dezelfde manier werkte als zijn website en een gevoel van gemeenschap bood.

Verbeteringen nodig

Er zijn een paar dingen die US Weekly Magazine zou kunnen doen om het gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker te maken voor kijkers? noodzakelijkerwijs. Een van de belangrijkste dingen die gedaan kunnen worden is het ontwikkelen van een goede app. Een solide app zou nog meer verkeer naar hun merk leiden.
Ik ben dankbaar dat de VS niet veel advertenties op hun website gebruiken, maar ze zijn nog steeds problematisch. De mobiele browser werkt bijna niet vanwege de pop-ups. Als het ontwerpen van apps niet iets is dat in de kaarten zit voor het bedrijf, zou het updaten van de mobiele browser een grote verbetering zijn.
Tot slot is hier een suggestie waarvan ik denk dat het zeer nuttig zou zijn voor lezers van de website van US Weekly Magazine: het implementeren van subcategorieën. Het zou het voor hen gemakkelijker maken om de informatie te vinden waarnaar ze op zoek zijn, en het zou kunnen leiden tot een groter lezerspubliek. Het zou veel werk kosten om deze wijziging aan te brengen, maar het is de moeite waard om te doen als het ertoe leidt dat meer mensen doorklikken naar de site.
De inhoud van het magazine is gevarieerd en uniek. Sommige titels zijn van de muur, maar trekken toch de aandacht van mensen. De categorieën uit het hoofdmenu zijn goed, maar subcategorieën zouden nog beter zijn. Qua entertainmentnieuws valt het ergens in het midden.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Us Weekly

us weekly

US Weekly Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Als het gaat om roddels en entertainment van beroemdheden, is US Weekly Magazine een begrip. Het nieuwsmedium lanceerde zijn website in 2006 en er zijn miljoenen lezers die de site bezoeken voor hun dagelijkse dosis celebrity-nieuws, modeartikelen, de baby bump-sectie en ander entertainment. De website is een goede bron voor leuke en unieke verhalen die lezers kunnen vermaken.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op