Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

uTorrent Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022)

Hoewel uTorrent vooral bekend staat als een torrent-downloadclient, is het geëvolueerd naar een torrent-downloader en mediaspeler in de browser die kan worden gebruikt om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot miljoenen gratis mediabestanden. In deze review help ik je om deze handige tool wat beter te leren kennen.

Utorrent

storing kabel tv telenet

storing ziggo groningen

u torrent

utorrent

utorrent gratis

utorrent tv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 01.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

utorrent.com

De laatste tijd bloeit de televisie en komen er voortdurend nieuwe shows uit. Mensen proberen alle verschillende genres bij te houden en nieuwe schrijvers en regisseurs beginnen. Soms kan het moeilijk zijn om bij te blijven, maar uiteindelijk is het de moeite waard omdat er zoveel geweldige inhoud is.
De opkomst van streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime Video heeft geleid tot een toename van kwaliteitstelevisie- en filmcontent. Elk van deze services produceert zijn eigen originele inhoud van hoge kwaliteit en populaire gesyndiceerde inhoud. Dit maakt het voor tv- en filmliefhebbers gemakkelijker dan ooit om te vinden wat ze zoeken. Er is nog nooit een betere tijd geweest om een fervent fan van tv en films te zijn.
Zoals velen van jullie waarschijnlijk weten, kan het bijhouden van alle verschillende streamingdiensten echter behoorlijk duur worden. Elke service heeft zijn eigen ingebouwde maandelijkse abonnementskosten die kunnen oplopen tot $ 30 per maand. Bovendien is elk netwerk- en mediabedrijf begonnen met het uitbrengen van hun eigen streamingdiensten, dus de kosten blijven groeien.
Netflix heeft bijvoorbeeld onlangs zijn eigen streamingplatform gelanceerd (waardoor het grootste deel van zijn originele inhoud wordt meegenomen), NBC heeft onlangs aangekondigd dat ze een streamingdienst zullen lanceren en HBO Max komt elke dag uit. Kortom, waar we de komende jaren naar zullen kijken, is iets dat lijkt op kabel-tv, waar elk kanaal zijn eigen gesyndiceerde en originele inhoud had, maar een stuk duurder omdat elke service zijn eigen afzonderlijke maandelijkse kosten heeft.
Peer-to-peer bestandsdeling is een oude innovatie. Het dateert helemaal terug uit de tijd van Napster en Bear Share.
Het is vandaag echter aantoonbaar een waardevoller bezit dan ooit tevoren voor de manieren waarop het inhoud gemakkelijk toegankelijk maakt - het neemt shows en films die anders een labyrint van verschillende streamingplatforms zouden vereisen om ze te vinden - en maakt ze 100% gratis beschikbaar, allemaal op één handige locatie.

Geschiedenis

Torrenting is een geweldige manier om bestanden met anderen te delen. UTorrent is een gratis programma dat kan worden gedownload van het internet. Het is eigenlijk een compactere versie van het populaire Bit Torrent-programma. In 2004 stelde programmeur Serge Paquet voor om een kleinere, efficiëntere versie van de Bit Torrent-client te ontwikkelen voor de maker van Bit Torrent, Ludvig Strigeus.
Het resultaat van dit project was uTorrent. Het is een zeer kleine geheugenvoetafdruk in vergelijking met de originele Bit Torrent-client en kan torrents met dezelfde snelheid downloaden en uploaden. Al deze mooie praat betekent in feite dat uTorrent minder CPU-kracht kan gebruiken dan Bit Torrent en ook geliefd is bij gebruikers.

Ontwerpen

Torrent denkt dat het updaten van zijn uiterlijk een goed idee is, omdat het groen-witte ontwerp het een air van snelheid geeft. Gebruikers die gewend zijn aan Bit Torrent hoeven niets opnieuw te leren over het gebruik van de software, omdat het er bijna identiek uitziet. Dit is slim omdat het de verstoring minimaliseert voor gebruikers die mogelijk terughoudend zijn om de overstap naar een nieuw programma te maken.
Je vindt dezelfde bekende downloadpagina waar je al je torrents bijhoudt terwijl ze aan de gang zijn. Dit is ook waar u uw uploads zult beheren, als u uw torrents wilt laten seeden voor andere gebruikers nadat uw download is beëindigd.
Er is een lables-gedeelte van het programma, waarmee je al je torrents per tag kunt organiseren. Als u uw bestanden wilt scheiden op mediatype (muziek, films, shows, games, programma's, enz.), Kunt u dat hier eenvoudig doen. Of, als je een beetje meer OCD bent zoals ik, kun je altijd taggen door artiest of regisseur om je bibliotheek zo gemakkelijk mogelijk te doorzoeken te houden.
Het ontwerp van de uTorrent-client is effectief en gemakkelijk te gebruiken. Het enige dat ontbreekt, althans in de downloadbare clientversie van uTorrent, is een ingebouwde mediaspeler. Maar nogmaals, dat zou waarschijnlijk het doel van het minimaliseren van de geheugenvoetafdruk van het programma tenietdoen.

Tevreden

Dus, wat inhoud betreft: torrents zijn geen middel waarmee u de media vindt die u wilt downloaden. Je zult een 3rd party torrent hosting site moeten gebruiken. Zodra u dat doet, wordt uTorrent automatisch geopend en kunt u uw downloads vanaf daar volgen.
Dat gezegd hebbende, uTorrent is onlangs begonnen met het aanbieden van een browsergebaseerde torrent-ervaring genaamd uTorrent Web. Hiermee hoeft u niet eens uw webbrowser naar keuze te verlaten om torrents te beheren, downloaden en uploaden. In feite snijdt uTorrent Web de tussenpersoon volledig uit en biedt het een manier om uw torrents allemaal van de uTorrent-webpagina te zoeken en te downloaden.
Bovendien loste de webgebaseerde applicatie van uTorrent het probleem op van het niet hebben van een mediaspeler voor oude uitvoerbare programma's. Met uTorrent Web kunt u ook mediabestanden in de client afspelen terwijl ze worden gedownload, wat resulteert in wat echt in de woorden van de uTorrent-website is, "de next-level torrenting-ervaring." Dit webgebaseerde torrent-downloader / mediastreamingapparaat is waarschijnlijk het beste gereserveerd voor films, muziek en tv-showbestanden. Als u op zoek bent naar uitgebreide programma's en videogames, raad ik u aan het klassieke uitvoerbare uTorrent-programma zelf te gebruiken.

Desktop- en mobiele ervaring

De app lijkt erg op het desktopprogramma. Het heeft een gestroomlijnde interface waarmee u apparaten kunt koppelen via een enkel uTorrent-account. Dit maakt het gemakkelijk om bestanden te delen tussen uw desktop en telefoon.

Prijzen en plannen

Basic, Plus en Pro. De Basic- en Plus-abonnementen bieden meer functies dan het Pro-abonnement, maar zijn ook duurder. Hoewel het gratis te gebruiken is, biedt uTorrent ook een verscheidenheid aan opties voor gratis en betaalde gebruikers. Basisgebruikers hebben toegang tot meer functies met een betaald abonnement, terwijl Plus-gebruikers meer functies ontvangen voor minder geld. Het Pro-abonnement is het meest robuuste aanbod met alle functies die beschikbaar zijn voor zowel Basic- als Plus-gebruikers gecombineerd.
Als u op zoek bent naar een advertentievrije ervaring met uTorrent, is Ad-Free het pakket voor u! Het biedt alle voordelen van uTorrent zonder advertenties en wordt ook geleverd met premium klantenservice. Het kost slechts $ 4,99 per jaar, dus het is een geweldige deal als je je torrent-ervaring wilt upgraden.
Vervolgens heb je uTorrent Pro, dat extra beveiligingsfuncties bevat om bedreigingen en mogelijk kwaadaardige torrents te blokkeren. Dit is een jaarlijkse vergoeding van $ 19,95.
Ten slotte kunt u uTorrent Pro + VPN krijgen, dat alles van Pro biedt, maar ook CyberGhost VPN bevat voor $ 69.95 per jaar.

Suggesties die ik heb

Eerlijk gezegd heb ik geen geweldige ideeën - behalve dat het erg handig zou zijn als gebruikers gemakkelijk torrents konden streamen en afspelen vanaf de desktopprogrammaversie van uTorrent.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een krachtige torrent-downloadclient die een fractie van de computerruimte en bandbreedte in beslag neemt, is uTorrent de juiste keuze. Het is perfect voor zowel beginners als experts, en de diversiteit aan gestroomlijnde manieren om uTorrent te gebruiken (gratis als je advertenties niet erg vindt) maakt het een must-have programma voor torrenting en streaming.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Utorrent

storing kabel tv telenet

storing ziggo groningen

u torrent

utorrent

utorrent gratis

utorrent tv

uTorrent Gratis kijken? Informatie over app, storing, downloaden, tv, kosten, alternatieven (2022) .

Hoewel uTorrent vooral bekend staat als een torrent-downloadclient, is het geëvolueerd naar een torrent-downloader en mediaspeler in de browser die kan worden gebruikt om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot miljoenen gratis mediabestanden. In deze review help ik je om deze handige tool wat beter te leren kennen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op