Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio de Vallecas: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour

Vallecas Stadium, voorheen ook wel Teresa Rivero Stadium genoemd, werd gebouwd in het midden van de jaren 1970 op de plaats van Rayo's oude Campo de Vallecas. Het nieuwe stadion werd officieel geopend op 10 mei 1976 met een wedstrijd tussen Rayo en Valladolid (0-1).

Vallecas

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Campo de Futbol de Vallecas, ook bekend als Estadio Teresa Rivero, werd gebouwd in het midden van de jaren 1970 op de plaats van Rayo's oude Campo de Vallecas. Het nieuwe stadion werd officieel geopend op 10 mei 1976 met een wedstrijd tussen Rayo en Valladolid (0-1). Het Estadio de Vallecas kon oorspronkelijk 20.000 mensen herbergen, maar het is sindsdien omgebouwd tot staanplaatsen. Hierdoor werd de capaciteit teruggebracht tot 15.500 zitplaatsen. In 2011 was Rayo de laatste club in Spanje die het hekwerk tussen het veld en de tribunes verwijderde. Als gevolg hiervan betekende dit, vanwege voorschriften die een bepaalde afstand tussen spelers en toeschouwers vereisen, dat de onderste twee rijen stoelen moesten worden verwijderd, waardoor de capaciteit verder terugviel tot het huidige totaal. In 1994 werd Teresa Rivero de eerste vrouwelijke president van een Primera Divisiã³n-team toen ze het presidentschap van Rayo Vallecano overnam. Als gevolg hiervan hernoemde de club het stadion ter ere van haar. In 2011 verliet ze echter de club en rayo's clubleden stemden voor het herstellen van de oorspronkelijke naam.

Manieren om naar Estadio de Vallecas te reizen

Ligt het stadion ten zuidoosten van het centrum van Madrid, op ongeveer 5 kilometer van het centrale plein Puerta del Sol en op 3 kilometer van het treinstation Atocha? Het stadion ligt aan de Avenida de la Albufera, die in een rechte lijn loopt vanaf het treinstation Atocha. De laan sluit ongeveer twee kilometer verder naar het oosten aan op de snelweg M40 en ongeveer een kilometer ten westen van de M30. Als u het openbaar vervoer gebruikt om naar het stadion te komen, is metrolijn 1 een goede optie. Het kan worden ingescheept bij de haltes Sol en Gran Via. Het stadion ligt direct naast de halte Portazgo, dus de reis vanuit het centrale gebied duurt ongeveer 20 minuten. Vanaf Plaza de Cibeles in het centrum van Madrid is Vallecas bereikbaar met bus 10. Stap uit bij de halte Arroyo Olivar - C. Martin Alvarez. Vanaf treinstation Atocha neemt u bus 54 om uit te stappen bij Av de la Alburfera - Rayo Vallecano. Ten slotte, vanaf Cercanãa halte El Pozo, die ongeveer 2 kilometer ten zuiden van het stadion ligt, neem je bus 136. Adres: Calle Payaso Fofó, 28018 Madrid Heb je boeken om te lezen?

Eet, drink en slaap in de buurt van Estadio de Vallecas

Het stadion ligt in een dichtbevolkte wijk van Madrid, dus er zijn meestal een verscheidenheid aan typische lokale bars en restaurants in de omgeving. Ik zoek een hotel op loopafstand van Estadio de Vallecas. Zijn er in het stadscentrum of dicht bij lijn 1 met de metro?

Rayo Vallecano Tickets

Tickets voor wedstrijden van Rayo Vallecano kunnen worden gekocht bij de taquillas (ramen) van Estadio de Vallecas in de week voor de wedstrijd. De taquilla's zijn meestal open in de ochtend- en avonduren, maar sluiten in de middag. Tickets kunnen ook worden gekocht aan de poort op de dag van de wedstrijd. Rayo is meestal niet uitverkocht. Tickets voor typische wedstrijden variëren van ongeveer ?20 tot ongeveer ?40.

Relevante internetlinks

Rayovallecano.es - De officiële website van Rayo Vallecano de Madrid.Esmadrid.com - De officiële gids voor de stad Madrid.Metromadrid.com - Reisinformatie over madrid metro.Emtmadrid.es - Informatie over openbaar vervoer in Madrid, Spanje.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Vallecas
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Vallecas
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Vallecas
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
  Wedstrijden streamen
23 Wedstrijden
  Wedstrijden met videos
1 Wedstrijden

Populaire zoekopdrachten

Vallecas

Estadio de Vallecas: Tickets, Tickets, Hotel, Capaciteit, Parkeren, Tour.

Vallecas Stadium, voorheen ook wel Teresa Rivero Stadium genoemd, werd gebouwd in het midden van de jaren 1970 op de plaats van Rayo's oude Campo de Vallecas. Het nieuwe stadion werd officieel geopend op 10 mei 1976 met een wedstrijd tussen Rayo en Valladolid (0-1).

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op